Şimdi Ara

Muhtar Senetli Tarla Alınacak yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı günler arkadaşlar forumda defalarca arama yapmama rağmen konu ile ilgili bilgi bulamadım.

Silivri'de bir Köyde 2 Dönüm köy içinde tarla vasfında arazi Alıp içine küçük bir prefabrik ev yapmak istiyorum. Tarla muhtar senetli T.C tapu senedi yok muhtardan ve 2 yaşlı heyetinin imzasıyla satış Yapılıyor. Emlakçı yakın zamanda tapuların çıkacağını söyledi ama araştırmalarıma göre bu işlerin sakat olabileceği, bu arsalarda daha sonra Çokça varis (hak sahibi) çıkabileceğinden sıkıntı yaşayabileceğimi öğrendim lakin yine de tam bilgi sahibi Değilim.

Tarla Silivri Köyde 2000m2 65000 Lira, köy içinde ,Alıp içine subasmansız prefabrik koymak istiyorum. Prosedür nasıldır? Cevaplarınız için teşekkürler değerli arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 12 Ekim 2014; 12:20:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zabıta izin vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasım da aynı mantıkla arazi aldı, içinde ev olmasına ragmen Zabıta ya takıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roy84

Arkadasım da aynı mantıkla arazi aldı, içinde ev olmasına ragmen Zabıta ya takıldı

Iyide hocam prefabrik yapmakla ilgili bi sıkıntı yok ki. Zaten kanunen tarla ya %5 Toprağa oturum ve 125 m2'yi geçmicek şekilde barınak yapmak yasal. Arkadaşınız bence biryerde hata yapmıştır. Benim esas sorunum muhtar senetli arsa alımının Güvenli olup olmayacağı. Cevap için yinede teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcradan arsa veya ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.