Merhaba Arkadaşlar. yaşım 15 10 sınıfa gidiyorum. 2015 in ortalarında annem kaçak olarak ingiltere veya norveçe gidecek. götürende çok güvenilir ve bizim memleketen + akraba olduğu için ucuza götürecek
NEYSE ARKADAŞLAR BUNLARI GEÇİN BUNLAR ÖNEMLİ DEĞİL
Asıl Olan Benim Orada Okuma Şansım Var mı ? Ve Para Biriktiriyoruz Bende yardımda bulunmak için çalışıcam ama Okulu Çıkarmam Gerekiyor.
Orada Okuma Şansım Oluyor mu veya burada okurken aniden annem benide İstiyor. Ve Ana Dilim gibi ingilizceyi öğrenirsem İngilterede Okula Başlaya biliyor muyum ?
Veya Burada eğitim durumumu durdurup maksat Aktif Yazsın Eğitimim Asıl Amaç O Böyle bir şekilde yapsam veya açık öğretime başlasam
Annem Beni Oraya Çağırdığında Oranın Resmi Vatandaşı Olursam Ve Türkiye İle Tüm Bağlarımı'da Kesiyorum. Böyle durumda nasıl olur sizce okur muyum ?
KISACASI ŞU BURADA OKUMAYIP ORADA OKUMA ŞANSIM VAR MI ? DOLANDIRIYOLAR FALAN DİYENLER HİÇ YAZMASIN + NASIL GİDECEKSİNİZ FALANDA YAZMAYIN. SADECE SORUMA CEVAP ARIYORUM HAYATIMDA DEĞİŞİKLİKLER YAPACAĞIM ONA GÖRE CEVAPLAR ÇOK ÖNEMLİ
Gerçteken mantıklı cevap verin ve bunları bilen yazsın lütfen ! GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ