Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK YAZMAK İSTEYENLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda sağlık alanında tercih yapacaklar çoğunlukta, mühendislik seçecek adam az. Hangi bölümü istiyorsunuz, bölüm hakkındaki fikirleriniz nedir, neden istiyorsunuz? Buraya bunları yazarak birbirimizi aydınlatabiliriz. Sıralama konularından başka bir şey yok forumda biraz da yararlı içerik oluşturalım. Hedeflediğiniz üniversiteyi de yazabilirsiniz, net sıralama işine hiç girmeyelim lütfen.

2018 Forum mühendis adayları olarak toplanalım

• Ailelerinizin sadece tıp istemelerinin,iyi üniversitede mühendislik okusanız bile işsiz kalacağınızı sanmalarının sebebi dünyadan haberleri olmamalarıdır.Öğretmenleriniz de genelde bu kafadadır.Bu yüzden meslek seçerken ve tercih yaparken küçük çevrenizi dinleyerek değil,internetten ülke genelini ve dünyayı araştırarak kararlar alın.
  • 2010 gelecek moruq yazsam baya ilgi çekmişti forum gerçekten çöp olmuş sonuçlar açıklandıktan sonra da şu sıraya şu bölüm gelir mi konularıyla dolar her taraf, ayrılma vakti gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aidenholmes19

2010 gelecek moruq yazsam baya ilgi çekmişti forum gerçekten çöp olmuş sonuçlar açıklandıktan sonra da şu sıraya şu bölüm gelir mi konularıyla dolar her taraf, ayrılma vakti gelmiş.

Konu açamıyorum bu yüzden hocam cidden üzücü bir durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum yanlış anlama ama saat geç oldu bu saatte yazan olmaması çok normal:)

bu arada konu ilgimi çekti. Yazılım mühendisliği istiyorum. Kendimi en iyi ifade edebileceğim, mutlu olarak icra edebileceğim bir meslek olduğu için istiyorum.

Mümkünse izmir ekonomi üniversitesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAHIM SEN BİLİYORSUN LÜTFEN HACETTEPE PC GELSİN LÜTFEN

• UP

• İyte bilgisayar mühendisliği istiyorum. Ancak hazırlık okurken hayalim olan tıp için tekrar deneyeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odtü,itü bilgisayar diyorum.

Babam tıp baskısı yapmaya başladı, işsiz kalırsın,asgari ücrete çalışırsın,okuyanlar pişman falan diyor.

Cidden bir odtü ce mezununun düşük maaşla çalışma ihtimali var mı (yeni mezun dışında)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi yada bilkent endüstri istiyorum ben

• tıpa puanı yetip de boğaziçi koç bilkent dışında mühendislik yazan adam net sığırdır. gidin yazın tıpı türkiye de yüksek ücret kazanınca oluşan geçim rahatlığı yurt dışında yok burada 300 bine araba alır yoldan geçerken kral olursun oralarda iyi kötü herkes o imkanlara sahip

• GTÜ Bilgisayar istiyorum bir de full ingilizce olacak 82 tyt 46 aytye zor duruyor
    Kocaeli giderim tutarsa o da tutmazsa ne yapacağım bilmiyorum metalurji ve kimya müh. kayabilirim hafiften
  • Hacettepe bilgisayar istiyorum 90/60 netler var bakalım kaçıracağım gibi geliyor.

Neden istediğimi unuttum 2 yıl önce çok geniş kapsamlı araştırmalar yapmıştım o zaman karar verdim, geçmişteki kendime güveniyorum
  • Itu veya odtu yazana sigir diyen sigirdir bence :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Hacettepe bilgisayar istiyorum 90/60 netler var bakalım kaçıracağım gibi geliyor.

Neden istediğimi unuttum 2 yıl önce çok geniş kapsamlı araştırmalar yapmıştım o zaman karar verdim, geçmişteki kendime güveniyorum
    O netle kaçmaz bence hocam hacettepe 24k değil miydi?
  • Lil Peep L kullanıcısına yanıt
    Bende aynı tıp istiyor ailem. Lakin ben boun-bilkent-odtü ceng. “Bak bu fırsat bidaha eline geçmiyecek”diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MstfAlkan

O netle kaçmaz bence hocam hacettepe 24k değil miydi?

Alıntıları Göster
    20k hocam hacettepe. Her sene artmış bu sene 19k olma ihtimali var. Ayt daha fazla gelebilir umudum orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

20k hocam hacettepe. Her sene artmış bu sene 19k olma ihtimali var. Ayt daha fazla gelebilir umudum orada.

Alıntıları Göster
    Umuyorum gelir ki bence o sıra gelir gibi obp iyiyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: MstfAlkan

Umuyorum gelir ki bence o sıra gelir gibi obp iyiyse

Alıntıları Göster
    İnşallah hocam.

Foruma göre 30 bindeyim ama o kadar kötü geleceğini sanmıyorum.
  • Ben de odtu kimya muhendisliği istiyorum

İsteme sebebim lab ortami güzel geliyor

Bakalim gorucez b*k da cikabilir cok zor bolum diyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıp ve mühendislik birbirine taban tabana zıt alanlar. Tercih yaparken ileride yapacağınız mesleği ve yaşam koşullarınızı da seçtiğinizi unutmayın, kimsenin baskısı ile tercih yapmayın, isteklerinizin ve yapabileceklerinizin farkında olun, buna göre tercih yapın. "Tıp yaz" baskısı maalesef her dönem var. Eğer kişi tıpla ilgilenmek istemiyorsa yazması saçmalıktan öte bir şey değil çünkü inanılmaz fedakarlık isteyen bir iş hekimlik. Özetle para için okunacak bölüm, yapılacak iş değil tıp. (Tabii ki hiçbir iş öyle değil aslında ama...)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.