Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK YAPILMAZ | SEBEBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah kimseyi muhtaç etmesin ama 2000dolar maaş altına mühendislik yapılmaz. gurbetçi ol benzinlikte pompacılık yap daha iyi.

adam sen mühendissin, sen şusun sen busun sen şöyle iyisin diye gazı veriyor sana sonra kendisi restorana yemek yemeye gidiyor..
    sende ekibinin başına gidiyorsun. iyi kar yapsın diye yanına da veriyor vasat asgari ücretli adamları.sen onlarla beraber debelen dur.adam bilmem kaç yıllık asgari ücretin silme üstü maaş alıyor ağlıyor.
    altındaki adama diyorsun şunu bunu yapmamız lazım şu şöyle olacak bunu böyle yapıcaz diye sen anlatıyorsun.adam iş çıkışı biraz erken çıkabilir miyim bira almam lazım market kapanıyor diyor mesela.. adam orda karıdan boşanmış 2 çocukla ortada kalmış uçan kuşa borcu birikmiş bankadan arıyorlar adam sabaha kadar içmiş.. ekibin bu tarz adamlarla dolu hadi süper iş çıkar şimdi. sen orda debelenirken patron da range rover'ına ceylan derisi pembe renkli koltuk beğeniyor. sonra seni çağırıyor toplantıya performansımız şöyle olacak 6 sigmayı uygulayalım, herşeyin kaydını tutup raporlayalım falan diyor.. herkes farklı alemde yaşıyor arada sıkışan sensin yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Olm milletin mesajını kopyalayıp buraya niye yapıştırıyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜHENDİSLİK YAPILMAZ | SEBEBİ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sşfld

• Karamba mühendislik biraz zevk meselesi. İyi seviye ingilizce öğren C1'e kadar gel pratiğin yerinde olsun şimdiki çoğu ingilizce biliyorum diyen mühendis 5 dakika bile ingilizce konuşamıyor. Sonra YurtDışı imkanlarını değerlendir. Olmazsa TR'de yolunu bulursun.

• tr'de top uni disi muhendislik okunmaz diyorum (senin gibiler haric senin yazacagın baska bi sey yoktu.)

top uni muhendislik tutmuyorsa tıp yazın, ilerde bounlukızaranıyor TKR vb arkadasların cvleri ile nasıl kapısacaksınız?

yani istemiyosanşz yazmayın bi sey diyemem birkaç sene sonra tusta saglam bi bölüm kazanacagım gibi duruyor sayenizde...

• Hesabımı nasıl kapattırdın bi söyle bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbul uni ee cok iyi bolum ya kesinlikle sıralamam oraya yettigi icin orayı yazmadım cidden asiri iyi bolum ist fln abi XD

1k yapsaydım bile kesin istanbul ee yazardım kadrosu cok iyi mezunların %99 u yurt dısında calısıyor kesinlike issiz falan yok XD

Sonuc olarak istanbul ee gercekten cok iyi bölüm top unilerden hicbir farkı yok XD

• Sana sadece gülüyorum
    Sigara da baya uzun sürüyormuş hala bana cevap verebildiği ne göre

• Bomboş konular tercih döneminde açın bari böyle konuları.

• ben istanbul uni ee'de okusam yavastan rusca falan kasardım otellere kapak atmak icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.