Şimdi Ara

Mühendislik Öğrencileri Staj ayarladınız mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nilüfer belediyesinde yapacağım galiba,belediye stajı pek verimli olmuyormuş galiba.Siz nereyi ayarladınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 17 Nisan 2014; 15:52:49 >

• 2 yıllık makine okuyorum fabrikada yapıcam. Piston üretim tesisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

nilüfer belediyesinde yapacağım galiba,belediye stajı pek verimli olmuyormuş galiba.Siz nereyi ayarladınız?

ne kadar veriyorlarmış konuştunuzmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadasc11

quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

nilüfer belediyesinde yapacağım galiba,belediye stajı pek verimli olmuyormuş galiba.Siz nereyi ayarladınız?

ne kadar veriyorlarmış konuştunuzmu?

Daha hic konusmadik ,parasinda değilim,mesleki anlamda birşeyler öğrenmek istiyorum.Ücreti konuşursak yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 17 Nisan 2014; 15:54:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi şirketimiz olmasına rağmen babamın emri ile belediyede yapacağım. Babam telefon etti halletti de evrak işleri kaldı işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaybarsHan61

Kendi şirketimiz olmasına rağmen babamın emri ile belediyede yapacağım. Babam telefon etti halletti de evrak işleri kaldı işte.

Trabzonlusun herhalde.ben de ktu de ogrenciyim.neden belediyeyi seçmeni istiyor baban.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para vermezler. Ben koskoca Eczacıbaşı holdingin Askaynak'da yapmıştım zırnık koklatmadılar :)

Daha önceki stajlarımda da hiç para alamadım sadece lisedeyken adam 30 günlük staja 25 lira yol parası vermişti fakat toplam masrafım 60 lira falandı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikodaci -- 19 Nisan 2014; 1:21:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trabzonluyum hocam :D . Babamın siyasi ve idari çevrelerde çok tanıdığı var. zamanından. ama benim baba bağlantısı olmadan bi kaç emniyet müdürü dışında yok. çevre edinmemi istiyor. devlette işler nasıl yürüyor, ihale nasıldır vb.
  • Teiaşta ayarladım eem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.