Şimdi Ara

Mühendislik hakkında tüm soruları yollayın (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
730
Cevap
28
Favori
24.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam. ailevi meselelerden dolayı istanbulda yaşıyorum ve burada yazmak zorundayım yurt falan yok yani kendi evim :)

bunun dışında siz seçecek olsaydınız nereyi seçerdiniz totalde? 70-80k civarı bir sıralamam olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam uzay ve uçak alanında Türkiye yetersiz yatırımlar olucak tabiki ama ben geleceğini pek parlak görmemekteyim nedense
  • BatikanBora B kullanıcısına yanıt
    sağlamca karşılaştırabilecek kişi bulmanız zor hocam belki orada okuyan kişiler ile tek tek iletişim kurarak bir şeyler anlayabilirsiniz ancak o da tam olamaz çünkü her okuyan herkes eşit değil ona göre iyi düşünmeniz lazıminternet sitesi bilmiyorum hoacm
  • ben makine mühendisliği seçerdim hocam :) beni yeniden resetle gene onu seçerim :) senin nasıl bir yol izleyeceğini bilemem ama beykent end. ile mar. kimyayı karşılaştırğınızda endüstri daha parlak
  • Makineciyimçekilin M kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam. bu makine sevdası sizde çocukluktan beri var sanırım :) bende de son zamanlarda prison breakten ötürü bi inşaat mühendisliği şeyi başladı, sizce o nasıldır

• Anadoluda mühendislik okumak ne kadar mantıklı iş bulmada sıkıntı çıkar mı nedir ne değildir?
  • Hocam yok yanlış anladın :))

Ben şanslı kesimim diyorum ya ben okula girince anladım ben makine mhendisliğini resmen şu şekilde yazdım.Ailem bana tıp dedi tıp kazanamadımsonra endüstri millet söylüyor maaşı sıkıntısı olmaz herhalde dedim sonra elektriğie migitsem işsizlik olmaz diyodum sonra bütün hocalarım makine müh girip bitiremeyiphocaolmuşlardı baızlarıda itirip öğretmenlik yapıyoalrdı bende resmen acaba nasıl bölüm diye seçtim işte o yüzden size sürekli diyorum ne istediğinizden emin olun diye bana kaç kez sene kal tıp oku dediler yada endüstri müh de para var dediler yani ben bu konuda şanslıydım umarım sizde öyle olursunuz yoksa böyle zor bölümleri sevmeden okumanız çok zor ve okuduktan sonrada bana şimdi ne olacak deyipcevabı bulmanız zor o yüzden kendinizi iyi tanıyın
  • PİLOTDENLİ kullanıcısına yanıt
    Hangi mühendisliğikastediyorsun hocam iş bulma kapasitesi ogü den daha az oalcağını düşünüyorum ama bölüme göre değişir tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makineciyimçekilin

Hangi mühendisliğikastediyorsun hocam iş bulma kapasitesi ogü den daha az oalcağını düşünüyorum ama bölüme göre değişir tabi

Anadolu derken Anadolu üniversitesi değil hocam anadolu bölgelerinde yani büyükşehirlerde olmayan illlerde okumaktan bahsdeiyorum örneğin makine veya harita
  • PİLOTDENLİ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam belirttiğin için teşekkür ederim,

Anadoluda mühendislik eğitiminden sonra büyük illerde çalışmak için sıkıntı çekebilirsiniz bu sıkıntıyı minimuma indirmek için büyük illerde staj yapabilirsiniz onun dışında eğer bulunduğunuz ilde çalışmak isterseniz bu kolaylık sağlar fazla rekabet olmadığından dolayı sıkıntı çekmezsiniz aynı şekilde staj konusunda da yani bir nevi bulunduğu yere bağlı hangi bölüm kısmına ise şehir seçimi önemli

• Bende yavaş yavaş bu konuyu kapatsam mı otomobil sayfasına geçsem iyi olacak

• Gerçi puanlar açıklanmış merak ettiğiniz şeyleri sorarsınız özelden ya da buradan

• Formunun en yararli konusu

• Osmangazi eem hakkında ne düşünüyorsunuz bir de teknoloji fakültesi olan gazi eem hakkında? Benim icin cok onemli umarım cevap yazarsınız teşekkür ederim.

• up
  • xasger kullanıcısına yanıt
    eyw naptınız ya şeçimleri hallettiniz mi
  • hocam osmangazi bilgisayar düşünüyorum bu okuldaki bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz
  • Nickim güzel mi N kullanıcısına yanıt
    osmangazi de normal ama gazi biraz daha ön planda kalıyor bulunduğu şehir ile de avantajı daha fazla.He eskişehir okuma oalrak türkiyenin en iyi şehridir onu açık ara söyleyeyim sanayi oalrakda çok geride kalmamıştır.Diğer şehri söylememe gerek yok ben eskişhirli olduğumdan osmangaziyi seçerdim ama sizin gitmek istediğiniz şehir ile yada aşadığınız şehire göre değişir ya ama iş imkanı olarak hemen hemen aynılar hocam
  • itü bilgisayar nasıldır
  • Hocam elektrik elektronik muhendisligi okumak istiyorum tercihlerime sakarya universitesi yazicagim ama muhendislik fakultesinde ikinci ogretim oldugu icin yazmicam birinci ogretimj ise teknoloji fakultesinde onu yazmayi dusunuyorum ama o fakulteninde muhendis degilde daha cok teknisyen yetistirdigini soyluyorlar siz ne dusunuyorsunuz hocam tavsiye verirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.