Şimdi Ara

Mühendislik barajı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun demek istiyorum. Mezun grubundan bu sene tekrar sınava girdim. Aslında eşit ağırlık öğrencisiyim ve geçen sene 100 bindeydim. Hedefime ulaşamadığım için bu sene tekrardan hazırlandım, "sayısal" olarak. Jeoloji veya maden mühendisliklerinden birini düşünüyordum(bana biraz yardımcı olacak insanlar olacağı için meslek hayatımda ve çocuklugumdan beri şantiyelerde büyüdüğüm için hep bir isteğim vardı) dokuz eylül veya başka bir ege şehrinde üniversitede. MF4 puanım malesef ki 237 ve 245 bininciyim. Hukuk için gelen baraj puanını biliyordum fakat mühendislik ile ilgili olanı yeni öğrendim malesef. MSKU 252k ile kapatmış geçen seneyi maden mühendisliğinde fakat bu sene 240 bin barajı olduğu için sanırım ben MSKU' yu tercih edemeyeceğim.(Maden Bölümünde)
    Onanmış bir karar mı internette resmi olarak göremedim. Bilgilendirirseniz gerçekten çok mutlu olurum. İyi akşamlar, iyi forumlar

• Arkadaşlar bilgileriniz çok önemli benim için
  • halen bilgi arıyoruz??????
  • 240 bin barajı gelmiştir evet yerleştirme puanı ile birlikte olan sıralamadır bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.