Şimdi Ara

Mühendise Aylık 27.000$ Maaş????!!! :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Az önce tv de üniversite medya adlı program vardı. İtü'nün rektörü konuktu ve yeni bir mühendislik sertifikası tarzı birşeyden bahsetti tam hatırlamıyorum.Bu ünvan(ya da herneyse) dünyada sadece 3 ülkede varmış itüde de bunun sınavı açılmış ve kazanlar da bu ünvana sahip olacakmış. bunu başarabilenler dünyanın her yerinde çalışabilecekmiş. işin ilginci adam kendi öğrencisini örnek gösterdi ve öğrencisinin yurdışında aylık 27.000 $ maaş aldığını söyledi. bu işin aslı nedir? doğruluk payı var mıdır? açıklayabilecek birisi varsa çok memnum olurum.

Düzeltme: Bahsedilen şey Yetkin Mühendislik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 17 Mart 2012; 16:48:35 >

• yav he he! Amerika'da yeni mezunların Microsoft'taki maaşlarına baktım yıllık $24.000 dolar ile $40.000 arası değişiyordu.
  • Yaptığı Projelerden Para Koparıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RussianClassic

yav he he! Amerika'da yeni mezunların Microsoft'taki maaşlarına baktım yıllık $24.000 dolar ile $40.000 arası değişiyordu.

sallama ziya yeni mezuna 60k+ veriyolar.

itü sertifika cart curtunu bilemem ama aylık 27k 300k falan eder senelik amerika için bi anormal durum değil
  • ne muhendisi ?
  • quote:

yav he he! Amerika'da yeni mezunların Microsoft'taki maaşlarına baktım yıllık $24.000 dolar ile $40.000 arası değişiyordu.

ben de ihtimal vermiyorum ama adam koskoca rektör, o yüzden emin olmak için sordum.
  • takipteyim.
  • Şu Itu kadar boş bir teknik üniversite Dünya'da yok. Bu konu daha önce tartışılmıştı o verdikleri sertifikanın ne kadar değersiz olduğu yazılıp çizilmişti. Tekrar tekrar dile getirmenin manası yok. Tamamen fos arkadaşlar.
  • Beyin mühendisimi ne lan bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezerve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

Beyin mühendisimi ne lan bu

beyin bedava hocam mühendisliği para etmez ki
  • "Yetkin mühendislik"ten bahsediyor olabilir misin? Şimdilik sadece İTÜ'de olması lazım.
  • üniversite reklamları başlamış, özellerden geri kalır yanları yok vallahi.
  • Yetkin Mühendislik'ten bahsediyorsun sanırım. Ancak ona şu anda sadece İTÜ'lüler başvurabilmekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

quote:

sallama ziya yeni mezuna 60k+ veriyolar.

itü sertifika cart curtunu bilemem ama aylık 27k 300k falan eder senelik amerika için bi anormal durum değil

2006 ya da 2007de görmüştüm.Tecrübesi 1 yıldan az olanların maksimum maaşı 40k civarıydı.
  • arkadaşım bitirdi o bölümü 26 bin alıyo haber yalan
  • Bu nasıl bir mühendislikmiş böyle merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Yetkin Mühendislik'ten bahsediyorsun sanırım. Ancak ona şu anda sadece İTÜ'lüler başvurabilmekte.

quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

"Yetkin mühendislik"ten bahsediyor olabilir misin? Şimdilik sadece İTÜ'de olması lazım.

evet şimdi hatırladım yekin mühendislik olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Architekt

Şu Itu kadar boş bir teknik üniversite Dünya'da yok. Bu konu daha önce tartışılmıştı o verdikleri sertifikanın ne kadar değersiz olduğu yazılıp çizilmişti. Tekrar tekrar dile getirmenin manası yok. Tamamen fos arkadaşlar.

Biraz daha açıklayabilir misiniz? Neden değersiz?
  • ben öğrenciyim yıllık 24 bin tl kazancım var
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.