Bildirim
MÜHENDİS vs DOKTOR KAVGANIZ ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Let the lynch begin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Artik cidden sıktı ya
Doktor maaşı 6000-1000000
Mühendis de 3500-1000000
Ortalama doktor 7.5k mühendis 4 5k alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En kötü doktor bile 4k almıyor tanıdığım doktorların çoğu(uzman ve üstü ) 15kdan fazla alıyor kalp cerrahı tanıyorum 80milyara Istanbulla anlastı
Aile hekimleri bile 6-7den fazla alıyor internete doktor maası yazıp çıkan ilk siteye falan mı bakıyorsun döner sermaye falan ne bilmiyorsun heralde
Mühendise gelelim babam mühendis hiçte dediğin gibi almıyor tabiki gidip 200kdaki mühendislikleri saymıyorum bu Devirde ama çooook mühendis tanıyorum babamın çevresinden hiç o paraları almyorlar işini iyi yapan kazanır her meslekte bu Böyle hukukçulara gelelim
Sanırım tmsin ve hukuk istiyorsun diğerlerine bok atıyorsun çünkü yırtsan bile bir yerlerini kazanamayacağın bölümlerin maaşının düşük olduğu yalanına inanmak seni mutlu ediyor Yok Doktor 500tl Mühendis 100tl alıyor aq Hakim Savcı 9187288172727172Tl At Yalanı ..... inananı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Hooke
Parası için meslek seçecekseniz seçmeyin o bolümü hayal edip giremeyenlerin kontenjanını işgal etmeyin
Bırakın bu işleri..
Artık insanlar olaya, ben hangi işi seviyorum diye değil, ileride nasıl aç kalmam, sıkıntı çekmem diye bakıyor.
Kendinden örnek vereyim: Çok sevebileceğin, tutulmayan bir mesleği seçip 1500 TL maaşı mı ?
İstemeyerek gittiğin, ama işi bildiğin için 4000 TL maaşlı bir işi mi tercih edersin ? -
Gerçek maaşlar
Maaşları hesaplarken dolar kurunu 1 tl'de mi sabitledin naptın bu ne
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 17 Şubat 2018; 19:6:24 >
şş:D -
Emin ol, o para az gelir dostum. Bir süre sonra; Ben o kadar çalışıyorum ediyorum, bunu mu hakediyorum diye bakmaya başlarsın olaya..
Oysaki 1500 yerine, 4 bin tl maaşla mutlu olmaman imkansız gibi bir şey, en kötü cefasını çekersin ama sonucunda sefasını sürersin.. Hatta idareli kullanırsan, bir dahaki aya bile kalır. Paranın tadını aldıkça işe dahada ısınır, alışırsın zaten..
Çok severek yaptığın işe gidersen emin ol 1500 almazsın. O mesleği sevdiğin için alanında en iyisi olmaya calisirsın. Alanında en iyisi olmak için cabalarsanda maasin kendiliğinden artar zaten. Ama istemediğin bölüme gidersen her gün o mesleği seçtiğin güne lanet edeceksin.
tek derdi para ve hava atmak olan gerizekalı bir türk nesliyiz -
Aptal aptal maaş yazmayı bırakın.Asgari ücret 1700 lira zaten ne 1500 lirasından bahsediyorsun sen.Unilever,Procter and Gamble'da işçiler bile 5-6 bin lira maaş alıyor.Düşün bakayım mühendisleri ne kadar alır.Tabi kıskanıyorsunuz iyi bir mühendisin yanına bir doktor yaklaşamaz bile.Çünkü iyi bir mühendislik için iyi bir zeka gerekir.Ayrıca maaşla yürümez bu işler sen 2000 liraya sevdiğin işi yaparsın daha sonrasında o para 20000 ' de olur. Ama 4-5 bin ile doktor olursun sevmezsin işini yerinde sayarsın.Burada aptal aptal başlıklar açmayı bırakın. -
quote:
Orijinalden alıntı: kjkszpjmr2
Çok severek yaptığın işe gidersen emin ol 1500 almazsın. O mesleği sevdiğin için alanında en iyisi olmaya calisirsın. Alanında en iyisi olmak için cabalarsanda maasin kendiliğinden artar zaten. Ama istemediğin bölüme gidersen her gün o mesleği seçtiğin güne lanet edeceksin.
Bir işe talep ne kadar fazla olursa, verilen maaşda ona göre azalır.
Herkes o işte en iyisi olmaya çabalayacağından, verilen maaş zaten sınırlı kalır kabul edilip edilmeyeceği size kalmış -
Tamam sırf güzel parası olduğu için meslek seçin o zaman. Herkesin kararı kendine.
up -
4 bini lise mezunu olan hemsire arkadaşım alıyor la
İyi bir mühendisin yanına belki doktor yaklaşamaz ama iyi bir doktorun yanına mühendis yaklaşmayı bırak 100 metre yakınına gelemez sadece imrenmekle yetinir
Mühendislik tutkudur kalanı doktorluk
:) galiba şu imrenilen elon musk doktordu değil mi? -
Vurdu gol olduuuu
Ne kavgaymış arkadaş 21.yy'da sektörler bu kadar iç içeyken; da Vinci, pillcam vs varken hala bunu keskin hatlarla ayırmak en kibar tabirle nedir
En Beğenilen Yanıtlar

tek derdi para ve hava atmak olan gerizekalı bir türk nesliyiz
![]() |
Benzer içerikler
- matematik röntgeni yorumları
- apotemi sosyal konu özeti pdf
- 2019 ayt polinom sorusu
- üniversite okurken yks ye girilir mi
- 3 ayda derece yapılır mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X