2 haftadır işe girdim makine son sınıf öğrencisiyim kendimi geliştirmek bir makine mühendisi ne iş yapar göreyim 1 yıllık deneyimim olsun en azından diploma aldığımda diyerek bütün sosyal hayatımı bıraktım sabah 8.30 akşam 6 ve haftanın 6 günü çalışıyorum ilk hafta pek birşey yapmadım şimdi arıza bakmayı öğrendim yani işim arıza kayıtlarını raporlamak gelen ürünü inceleyip uygun teste yolluyorum çıkan test sonuçlarına görede raporlayıp müşteriye aktarıyorum yani görevim arıza incelemek ama son 2 gündür saçma sapan bir olayla karşılaştım fabrikaya gelen ürünleri gidip güvenlikten ben alıyorum gidecek uygun test yerine elime alıp ben götürüyorum ki benim elimde sıkıntılı öyle kutu taşıyamam en ufak şeyden enfeksiyon kapıyor başıma bela oluyor sonra üstüne birde getiren birimlerden birindeki işci geçen geldi bunu ben getirdim bundan sonra çıkan ürünler için arayacam sen gelip alacaksın diyince ben çıldırdım bugün aramış gel al diye gittim kızdım bende getir götürü mühendis mi yapıyor şimdiye kadar kim getirip götürüyorsa o getirip götürecek dedim sonra beraber çalıştığım yetkili olan mühendis abiye söyledim aranızda paslaşın dedi onada söyledim ben getir götür işi yapmam ben mühendis olarak girdim işci değil ki benim parayada ihtiyacım yok iyi seviyede ingilizcem var iş sıkıntısı çekecek birisi değilim 2 firmaya başvurdum ikiside almak istedi burayı seçtim ki diğeride bulunduğum şehrin en büyük fabrikasıydı yani amaç tamamen kendini geliştirmek öğrenmek. İşcilerin sunduğu bahanede senden önceki çocuk getirip götürüyordu vs diyorlar beni ilgilendirmez dedim işe yeni girdiğim ve kimseyi tanımadığım için daha güleryüzlü davranıyordum gelen 2-3 hafif ürünü bitirince alıp götürüyordum bundan sonra onuda yapmam 2 tane üründe olsa gelip alsınlar geri getirsinler yazarken bile sinirim bozuldu Siz ne düşünüyorsunuz normal bişey de ben mi abartmışım sizce |
Mühendis Fabrikada Getir Götür Yapar Mı ?

-
-
-
okulun bitmemiş resmi olarak muhendis değilsin ne bu havalar ya. stajer giib almıslar ise seni alt tarafı kutu tasıyacaksın.
-
Bir nevi stajyer gibi düşün kendini okulun biter diplomani eline aldığın zaman düdük senin elinde olur şuan normal bu durumlar iş bulduğuna şükret bence yat kalk bı şükür namazını kıl :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okulun bitmemiş, abartmışsın. Kurumsal bir şirkette mühendisim, yeri geldi iş yürüsün diye fotokopi için ben uğraşırım, bunu da dert etmem. İşçi de insan, ben de insanım. Diploma sahibi olmam beni üstün kılmıyor ki diploman da yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kıyamam,
50 yaşında olduğum halde patron özel işlerini hatta çay servisini bana yaptırır da ben gurur duyarım.
Zira güvendiği adama iş yaptırır...
-
50 yaşında mühendis çay mı taşır awkquote:
Orijinalden alıntı: Cem_AlimKıyamam,
50 yaşında olduğum halde patron özel işlerini hatta çay servisini bana yaptırır da ben gurur duyarım.
Zira güvendiği adama iş yaptırır...
Bu ego ve megaloman düşünceyle ilerleyemezsin dostum ileri de senin yanında veya altında çalışan kıdemsiz yada yeni işe giren arkadaşların vay haline
-
herkes bu adama egolu demiş de adam haklı aw. Mühendis çay mı taşır kutu mu taşır. İşçi ne için var o zaman. Stajyerlere bile böyle davranılmaması lazım. Ezdirme kendini
-
uyduruk bir şirketteysen oldukça normal. seni o kutuları taşı diye almış bile olabilirler, başka bir işe yaradığın var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İleride çalışmak istediğin bir yer değilse ve kutu taşımaktan başka bişey de öğrendiğini düşünmüyorsan çok kasmaya gerek yok
İş bulmak bir lütuf değil her gel çalış diyenin ayağına kapanalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 10 Aralık 2022; 15:20:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok canım bütün arızalarla ben ilgileniyorum ki benim görevimde o en iyi şekildede yapıyorum kutu taşımak benim işim değil awkquote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
uyduruk bir şirketteysen oldukça normal. seni o kutuları taşı diye almış bile olabilirler, başka bir işe yaradığın var mı?
hocam işleyişi falan görsen bile iyi, kim ne yapıyor, ne tartışılıyor, neden tartışılıyor, işler nasıl yürüyor, nerelerde sıkıntı var, nasıl çözülebilir. Bunları görsen bile sana çok şey katar. Tabi insan muamelesi görmüyorsan o ayrı ama zaten bir işyerine girip belli süre kalmadığın zaman çok fazla sorumluluk vermezler, yan işleri verirler, bence normal yani
En Beğenilen Yanıtlar

okulun bitmemiş resmi olarak muhendis değilsin ne bu havalar ya. stajer giib almıslar ise seni alt tarafı kutu tasıyacaksın. |
Okulun bitmemiş, abartmışsın. Kurumsal bir şirkette mühendisim, yeri geldi iş yürüsün diye fotokopi için ben uğraşırım, bunu da dert etmem. İşçi de insan, ben de insanım. Diploma sahibi olmam beni üstün kılmıyor ki diploman da yok.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X