Şimdi Ara

Mühendis Abilerim yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf4 te 62k oldum.ben makina inşaat düşünüyorum.olabilecek üni katü gibi duruyor.tavsiyeleriniz nelerdir?

• eğer imkanın varsa git derim..mühendislikte teknik üniversite önemli...

• Ben zaten trabzonluyum o konuda sıkıntı çekmem.baba mesleği inşaat ama babamın bana dediği inşaat okuma diyor iyice kafam karıştı makina ile inşaat arasında:S
  • babana sorsana sana niye inşaat okuma diyor
  • Eğer babanın en az 500-600 milyarı varsa git inşaat oku ,okul bittikden sonra en kötü müteahhitlik yaparsın.
    O kadar paramız yok dersen elektronik falan oku.
  • makinanın çalışma alanı daha geniş bence. ama inşaat okursan da avantajlısın işte. ortayı bul.

edit: ayrıca inşaat sektöründe çalışmak için illa inşaat mühendisi olmana gerek yok,
    -elektrik mühendisi
    -makina mühendisi
    -mimar
    ve inşaat mühendisi
    binanın dikilmesinden oturulacak hale getirilmesinde hepsinin katkısı var, baban biliyodur tabi bunları. sektörün içinde olan baban o daha iyi anlatır sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinning Star -- 17 Temmuz 2010; 14:09:07 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.