Şimdi Ara

Yurtdışında staj yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz (inşaat mühendisliği)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar inşaat mühendisliği 1nci sınıf öğrencisiyim yurtdışında staj yapmak istiyorum nereleri önerirsiniz nasıl başvuru yapabilirim neler gereklidir acaba yardımcı olurmusunuz ?

• Kuzey Afrika ve orta Doğu daki turk şirketlerini dusunebilirsin. Libya Cezayir fas ırak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Kuzey Afrika ve orta Doğu daki turk şirketlerini dusunebilirsin. Libya Cezayir fas ırak..

daha çok japonya veya almanya düşünüyorum ırak libra gibi yerlerin durumu belli riske girmeye gerek yok japonyadaki firmalar acaba ne isterler not ortalamam 3,22 yani kötü bir ortalama değil nasıl kabul alabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

Kuzey Afrika ve orta Doğu daki turk şirketlerini dusunebilirsin. Libya Cezayir fas ırak..

daha çok japonya veya almanya düşünüyorum ırak libra gibi yerlerin durumu belli riske girmeye gerek yok japonyadaki firmalar acaba ne isterler not ortalamam 3,22 yani kötü bir ortalama değil nasıl kabul alabilirim acaba ?

Libya şuan olmaz zaten de ırak ta pek sıkıntı yok.
    Bu tür ülkelerde hep turk şirketleri var ve zaten sene zorluk eleman açıkları çok oluyor ondan dedim.

Not ortalamaları hakkında bir bilgim yok. Ama neden olmasın.

• Ben olsam japonya çin Abd kanada Olmadı suudi arabistan dubai vb. yerlere giderim

Ama arkadaşta haklı, para libyada Irakta iranda bu tarz yerlerde elbettte ónemli, ki Türk oldugun için, Yurt dışındaki turkler senı daha memnun edecektir. ki senin başka yabancı dilin varmıydı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Ben olsam japonya çin Abd kanada Olmadı suudi arabistan dubai vb. yerlere giderim

Ama arkadaşta haklı, para libyada Irakta iranda bu tarz yerlerde elbettte ónemli, ki Türk oldugun için, Yurt dışındaki turkler senı daha memnun edecektir. ki senin başka yabancı dilin varmıydı ki?

orta düzeyde ingilizcem var paranın libyada ırakta olduğu tartışılmaz gerçek ama benim amacım teknoloji görmek kendimi geliştirmek bu yüzden japonya düşünüyorum ama nasıl başvuru yaparım neler istiyorlar bu tip şeyler önemli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Ben olsam japonya çin Abd kanada Olmadı suudi arabistan dubai vb. yerlere giderim

orta düzeyde ingilizcem var paranın libyada ırakta olduğu tartışılmaz gerçek ama benim amacım teknoloji görmek kendimi geliştirmek bu yüzden japonya düşünüyorum ama nasıl başvuru yaparım neler istiyorlar bu tip şeyler önemli

kesinlikle 1- Japonya , 2- çin 3- Almanya o zaman.

Kardeş , biliyorsun Japonya da Depreme karşı alınan önlemler bil hassa yuksek duzeyde. Hatta maxsimmum dûzeyde bile olabilir. Japonya da Senin uzerinde çalışacağın binayı, CV 'ne geçırtebilsen, Türkiyede CV'ne Ciddi Bir yardım bulunur diye düşunüyorum.

ki japon abiler, senin hakkını yemezler. Genelde bilinir ya "Stajcılar da olsa, hakkı yeniliyor."

Gitmen için, Emin değilim fakat, Turist olarak gideceksen ; Pasaport, vize,

Oraya gittiğinde rezil olmaman için de, İnşaat Muhendisliğinde okuduğuna dair, okulun imzalı muhurlu Belgesi. dıye dusunuyorum. mutlaka araştırmalısın.

Bu arada hangi Únv? , Memnunmusun unv den ve bolumunden. Senden sonra gelen kardeşın için ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okulunun IASTE ekibine başvur, hangi okuldasın ?
  • turk - engineer in dedigini yaparsan dimdizlak ortada kalirsin.

bireysel olarak bu stajlari ayarlamak cok zor. yapanlar var tabiki.
    ajans lara basvursan herseyini ayarlarlar.
  • İstanbulda özel bir üniversitede okuyorum 1nci sınıfım bu sene sonu 1nci sınıf bitmiş olacak normal olarak stajım 2nci sınıfın sonunda ama ben bu sene ilerde cv me ekleme amacıyla japonya da staj yapmayı düşünüyorum

@RecycleBin hangi ajansı önerirsiniz acaba ?
  • quote:

İstanbulda özel bir üniversitede okuyorum 1nci sınıfım bu sene sonu 1nci sınıf bitmiş olacak normal olarak stajım 2nci sınıfın sonunda ama ben bu sene ilerde cv me ekleme amacıyla japonya da staj yapmayı düşünüyorum

@RecycleBin hangi ajansı önerirsiniz acaba ?

Bak yukarıda yazdım IASTE ekibine başvur.Ayrıca en erken ikinci yıl yurt dışı stajı yapılabilir diye biliyorum.Okuluna sormadan forum köşelerinde bizker ne kadar faydalı oluruz, tartışılır..

Madem bu işi istiyorsun gideceksin okulunun yurt dışı ofisi ile görüşeceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.