Şimdi Ara

İstanbullu arkadaşlardan bir yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben izmirliyim. Pazartesi günü istanbula gelicem istinye ye gitmem gerekicek. Uçak sabah 5.30 gibi iner büyük ihtimalle. Benim incelediğim metroyla itü ayazağa durağına gidip ordan taksi ile geçebilirim. Daha kolay ulaşabileceğim bir yol var mı? Birde bende istanbul kart falan yok sabah ilk seferde bu metroların içindeki gişeler açılıyor mu? Teşekkürler.

• itü ayazağadan istinyeye çok mesafe yok yürüyebilirsin. saat 6 gibi seferler başlar. metro istasyonunda 1-2-3-4 basımlık bilet satan makineler var gişeye ihtiyacın yok.soracağın birşey varsa pm atabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ammarurgan

itü ayazağadan istinyeye çok mesafe yok yürüyebilirsin. saat 6 gibi seferler başlar. metro istasyonunda 1-2-3-4 basımlık bilet satan makineler var gişeye ihtiyacın yok.soracağın birşey varsa pm atabilirsin.

çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattı. Çok sağ olun.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.