Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Haziran 2014 tarihli İşletme mezunuyum akademik ortalamam 2,99'dur.
Yurt dışında Muhasebe veya İşletme alanlarında Doktora yapmak istiyorum
Not: Yabancı Dilim (İngilizce) iyi değil.
Bu konularda bilgi ve tavsiyenizi bekliyorum.
Doktora yapcaksin ve ingilizcen iyi degilse once ingilizcenin iyinin ustune cikarman lazim dostum yoksa kasma hic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İktisat öğrencisi olarak takip..
Yurtdışında Master ya da Doktora yapmak istiyorsanız dil seviyenizi ilerletmeniz gerekiyor.
Hangi ulkeleri dusunuyorsunuz ? Isvec icin oneri vermem gerekecekse studyinsweden.se sitesinden burslu okumak icin basvurur yapabilirsiniz ama ingilizceniz iyi degilse sansiniz cok cok az.Diger bir ulke ise Makedonya var,benim dogup buyudugum,ingilizce ve makedonca yuksek lisans egitimi var,Turkce lisans egitimi var ama yuksek lisanstan emin degilim,eger ilgilenirseniz arastirirm :)
Merhaba ben özellikle Muhasebe alanı için araştırma yapıyorum. Yüksek Lisans için acelem yok öncelikle iş deneyimi edinerek yabancı dilimi geliştirmeyi düşünüyorum. Bu aşamalardan sonra da Muhasebe alanında Yüksek Lisans akabinde Doktora yapmak istiyorum. Sizce Muhasebe bilimi konusunda eğitim kalitesi iyi/en ekonomik olarak hangi ülke daha iyidir? Bu konudaki tavsiyelere açık olduğumu belirteyim.
quote:
Orijinalden alıntı: EskiToprakTegin
Merhaba ben özellikle Muhasebe alanı için araştırma yapıyorum. Yüksek Lisans için acelem yok öncelikle iş deneyimi edinerek yabancı dilimi geliştirmeyi düşünüyorum. Bu aşamalardan sonra da Muhasebe alanında Yüksek Lisans akabinde Doktora yapmak istiyorum. Sizce Muhasebe bilimi konusunda eğitim kalitesi iyi/en ekonomik olarak hangi ülke daha iyidir? Bu konudaki tavsiyelere açık olduğumu belirteyim.
Merhabalar,oncelikle bende hala bir lisans ogrencisi oldugum icin bilginlik taslayamam,sadece Makedonyayi dusunurseniz yardimci olabilirm buraya secme ve gelme prosedurlerinde :) Makedonyada hayat Turkiyeye nazaran cok daha ucuzdur ama.