Şimdi Ara

Muharrem incenin 3. kaseti çıktı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1954 yılın da doğup chp iktidar döneminde 75kisilik sınıflarda okumuştur kendisi.

Zaman yolculuğu nu keşfetmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 23 Haziran 2018; 0:53:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanım bunları seyretti.

Bey in dedi.

Aşağı indim.

• Efsane m. ince kaseti için tıklayınız.

• Marmarayıda siz yapmışsınız unuttunuz mu ?

Yaparken karşı çık yapıldıktan sonra sahip çık

Onları da ekle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reis dediyse doğrudur gerçek olduğu idda edilen şeylerin hepsi bizim ilüzyonumjz

• Onuncu kaset çıkınca haber verin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunların hepsinin cevabını bal gibi de biliyorsunuz.. Tekirdağ 'da üniversite vardı, kaçta açılmış bakıyoruz hemen, 1982 'de

http://ziraat.nku.edu.tr/fak%C3%BCltemizin-ilk-mezunlari-30.yilda-bulu%C5%9Ftular/haberayrinti/m/0/15579/18

adı ne Trakya Üniversitesi ne var bir ziraat fakültesi ve iki tane myo dekanlık yurt-kur başka başka bir şey yok..

Gün geliyor 2006 ve

http://www.nku.edu.tr/

Namık Kemal Üniversitesi adını ve bu son zamanlarda da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi haline geliyor siteye girerseniz tabi dayanabilirseniz bu hizmetleri görmeye neler yapılmış nelerrrrrr olduğunu görürsünüz..

Şimdi bu adamın dediğini ya da ne demek istediğini sizler o sizler var ya millet bunları iyi biliyor iyi görüyor ki sizlere prim vermiyor, çünkü sizler hizmet etmeyi değil nasıl kanca takarım nasıl da zarar veririm nasıl da yıpratırırımın hesapları ile yıllarca oyalandığınız için akp 16 yıldır yoluna devam ediyor, ne diyoruz vakit Türkiye vakti..

Ben sadece bir tane örnek verdim Karabük 'te de okudum iyi bilirim nelerin değiştiğini, Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi 'nde de okudum iyi bilirim nelerin değiştiğini (17 18 03 Üniversitesi'dir gönlümde), İTÜ 'de 2006 yıllarında 1 hafta yurtlarında kalmışımdır içini dışını çok gezdim ve 2011 'de o üniversite de okumaya başladığım için iyi bilirim 2006 'dan 2011 'e kadar nelerin değiştiğini nelerin geldiğini ve şimdi de son haline gider bakarım her geçen gün değişimini büyümesinide iyi bilirim o yüzden sizler internet başında algıcılık oyununda episode geçmek için kasmaya devam edin..

• Üçleme çıktı demek ki? Oscar adayı olur umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Saçma.
    Üniversite açılmış mı açılmış? Açılmış olanı geliştirdik mi demiş? Hayır.
    Ayrıca yıllar içinde geriye giden üniversite mi var? Her üniversite elbet gelişecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Saçma.
    Üniversite açılmış mı açılmış? Açılmış olanı geliştirdik mi demiş? Hayır.
    Ayrıca yıllar içinde geriye giden üniversite mi var? Her üniversite elbet gelişecek.
    Al işte duyduğu bütün sözleri, okuduğu bütün cümleleri düz mantıkla anlayan bir üye sonra yazınca kızıyorlar bizi aşağılıyorsunuz diye arkadaş muhalif olacağım diye eleştireceğim diye bu kadar mı düz olunur yaa..

Ben buradan şunu anlıyorum diyor ki,

https://www.google.com.tr/search?source=hp&ei=0tEtW66mJKfw6ATi9pbYBA&q=%C3%BCz%C3%BCm+%C3%BCz%C3%BCme+bakarak+karar%C4%B1r&oq=%C3%BCz%C3%BCm+karar&gs_l=psy-ab.3.1.0i22i30k1l5.1153.4120.0.7430.12.11.1.0.0.0.186.1195.0j8.8.0....0...1c.1.64.psy-ab..3.9.1199...0j0i131k1j0i10k1.0.8fl4omevlP0

Şu linke tıkladığımız da bir atasözümüz olan " Üzüm üzüme baka baka kararır. " link 'in içinde yazan atasözünün anlamını anlamadığını aksine bu cümleyi yani atasözümüzü düz okuyarak ben bundan bir üzümün bir üzüme defalarca tekrar tekrar bakması sonucundan karardığını anladığımı düşünüyorum demek istiyor..

Ne alaka diyeceksin bir insan bir şey söylerken geniş anlamda neler söylüyor diye düşünerek anlamaya çalışırsan benim bir önceki mesajımda yazdıklarımın gerçekliğini de kavramış olursun..

O yüzden sen kendi iktidarlarında açtığı ya da değişime uğrayan üniversiteleri anlatırken tek tek x fakülteyi biz y fakültisini bizden önce açtılar diye tek tek anlatmasını istiyorsun ve istediğin gibi bu iş olmaya kalkarsa bu adam daha bir üniversitenin bütün detaylarını bitiremeden miting 'in bitmesine şahit olacağını da düşünebiliyorsundur herhalde..

O yüzden muhalif olacağım derken bu kadar zorlamayın derim artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Al işte duyduğu bütün sözleri, okuduğu bütün cümleleri düz mantıkla anlayan bir üye sonra yazınca kızıyorlar bizi aşağılıyorsunuz diye arkadaş muhalif olacağım diye eleştireceğim diye bu kadar mı düz olunur yaa..

Ben buradan şunu anlıyorum diyor ki,

https://www.google.com.tr/search?source=hp&ei=0tEtW66mJKfw6ATi9pbYBA&q=%C3%BCz%C3%BCm+%C3%BCz%C3%BCme+bakarak+karar%C4%B1r&oq=%C3%BCz%C3%BCm+karar&gs_l=psy-ab.3.1.0i22i30k1l5.1153.4120.0.7430.12.11.1.0.0.0.186.1195.0j8.8.0....0...1c.1.64.psy-ab..3.9.1199...0j0i131k1j0i10k1.0.8fl4omevlP0

Şu linke tıkladığımız da bir atasözümüz olan " Üzüm üzüme baka baka kararır. " link 'in içinde yazan atasözünün anlamını anlamadığını aksine bu cümleyi yani atasözümüzü düz okuyarak ben bundan bir üzümün bir üzüme defalarca tekrar tekrar bakması sonucundan karardığını anladığımı düşünüyorum demek istiyor..

Ne alaka diyeceksin bir insan bir şey söylerken geniş anlamda neler söylüyor diye düşünerek anlamaya çalışırsan benim bir önceki mesajımda yazdıklarımın gerçekliğini de kavramış olursun..

O yüzden sen kendi iktidarlarında açtığı ya da değişime uğrayan üniversiteleri anlatırken tek tek x fakülteyi biz y fakültisini bizden önce açtılar diye tek tek anlatmasını istiyorsun ve istediğin gibi bu iş olmaya kalkarsa bu adam daha bir üniversitenin bütün detaylarını bitiremeden miting 'in bitmesine şahit olacağını da düşünebiliyorsundur herhalde..

O yüzden muhalif olacağım derken bu kadar zorlamayın derim artık..

Alıntıları Göster
    Sen üniversite açmaktan tam teşekküllü üniversiteyi anlıyorsan ben ne yapayım?
    Sanki üniversite açılırken 10 tane fakülte açılmak zorunda. İsterlerse tek fakülteyle okul açarlar.
    Açılmış üniversiteye fakülte eklemek yeniden açmak sayılmıyor.
    Nerede gördün üniversitenin herşeyinin tam olarak eğitime başladığını?
    Ha bir de derim ki üniversite açtı da ne oldu? Piyasada müthiş bir ihtiyaç vardı da onu mu söndürdü? O üniversitelerden mezunların çoğu ik departmanındaki yazılımı bile geçemeyip ik personelinin önüne gelmeden cvleri elenip gidiyor.

• Bir insan hem bir dizi yalan söyleyip hem de kendi kendine giydirme yapar mı

Yurt kapasitesi okulun yarısı bile olmayan üniversite. Öğrencilerin çoğu değirmenaltı mevkiinde kiradadır. Yurt yapmak yerine okul çevresi imara açılarak siteler dikilmiş öğrencilere kiraya verilmiştir. Orada okuduğumdan biliyorum ki okul o hale devlet katkısı ile değil teşvik ile getirilmiştir. İnanmayan araştırabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Yurt kapasitesi okulun yarısı bile olmayan üniversite. Öğrencilerin çoğu değirmenaltı mevkiinde kiradadır. Yurt yapmak yerine okul çevresi imara açılarak siteler dikilmiş öğrencilere kiraya verilmiştir. Orada okuduğumdan biliyorum ki okul o hale devlet katkısı ile değil teşvik ile getirilmiştir. İnanmayan araştırabilir.
    Uşakta okuyorum. Erkek yurdu kapasitesi 500 kişi. Okulda ki öğrenci sayısı toplamı 33000 küsür. Hadi yarısı erkek desek 16500. Uşak belediyesi de malum kesimde. Uşak rektörü de fetöden tutuklu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Yurt kapasitesinin az olduğunu herkes biliyor o kadar çok yurt yapıldığı hal de bir dünya açık var, arkadaşların dediği gibi ortalama üniversiteler de 30000 öğrenci oluyor olmayanlarda var 15000 kapasite yurt 5000 kapasite yurt olan yer bile yok nerede ise en büyüğü de sivas 'mıydı ne geçenlerde yapımına başlanmış 10000 olacakmış o biçim eksiklikler var yok değil, ama mesele yurt murt değil mesele akp öncesi bir dekanlığı ve aynı zamanda bir iki fakültesi ziraat tarım gibi üstüne bir yurdu ve iki myo binasından oluşan bir üniversite adı da Trakya Üniversitesi olup Edirne 'ye bağlı iken 2006 'da bu üniversite Namık Kemal Üniversitesi adını alıp Tekirdağ 'a bağlanıp üstüne de tıp fakültesi 'nden bugün araştırma hastanesine kadar iktisadi idari bilimler fakültesinden yeni yapılan bayağı büyük bir stadına kadar her şey yapılmışsa ki siteye girilip resimleri ile araştırılabilir bunlar yapıldı ise ki 2007 2008 yıllarında duydum üniversite açıldığında 17 18 trilyon yani milyon tl para ödenek geldiğini duymuştum o zaman o para feci bir para idi bunlar yapılıyor arkadaş bana yazan kişi takılıyor erdoğan zamanında açılmamışmış laa ne diyorsa bu üye o binalar erdoğan zamanında yapıldı o 17 milyon tl erdoğan zamanında geldi adını 2006 da erdoğan zamınında aldı ise hala yok bu şu diyorsa o üye erdoğan nefreti hastalığına yakalanmış bir üye olduğunu bana göstermiş olur..

Bir de demezler mi açılsa ne olacak ne fark eder kalite düşmüşmüş laa abd de 5500 ü geçik üniversite var abd kalite düşsün diye mi açıyor o üniversiteleri senin ülkende akp gelmeden önce 71 varken akp den sonra 205 'e çıkmışsa üniversiteler ve abd de 5500 üniversite varken senin ülken de sen nasıl 200 üniversite çok diyebilirsin anlamıyorum komedi bunlar yaa..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Sen üniversite açmaktan tam teşekküllü üniversiteyi anlıyorsan ben ne yapayım?
    Sanki üniversite açılırken 10 tane fakülte açılmak zorunda. İsterlerse tek fakülteyle okul açarlar.
    Açılmış üniversiteye fakülte eklemek yeniden açmak sayılmıyor.
    Nerede gördün üniversitenin herşeyinin tam olarak eğitime başladığını?
    Ha bir de derim ki üniversite açtı da ne oldu? Piyasada müthiş bir ihtiyaç vardı da onu mu söndürdü? O üniversitelerden mezunların çoğu ik departmanındaki yazılımı bile geçemeyip ik personelinin önüne gelmeden cvleri elenip gidiyor.

Alıntıları Göster
    Adam üniversite açtım demiyor mu diyor eeee bitmiştir.. Ne anlamak istiyorsun senin anladığında şu herhalde ki, ABD 'de 5500 üniversite var niye açıyorsun sen diye soran var mı bilmiyorum artı çok merak ediyorum ama biz 71 'i 205 ' çıkarmışız diye oooo kalite düştü, ne bekliyorsun binayı dikince iki sene 4 sene sonra oxford olmasını mı hayal ediyorsun bir üniversite kurma mantğını İstanbul Üniversite ve İTÜ bugüne nasıl geldiler senin anladığın bu kadar oluyor demek ki.. Senden şunu anlıyorum ben birini işe alıyoruz fırsat vermeden deneme sürecinden geçirmeden nasıl çalışır nasıl yapar bilmeden kararı işe alırken verip bu olmaz deyip kestirip atanlardan olarak görüyorum senin bu üniversite olaylarını..

Zaten sıkıntıda orda ya kimse bir Oxford beklemiyor ama sen hangi akla hizmetle kurdukları dört duvara üniversite diyorsun ? Üniversitede okudun mu amacını biliyormusun ? Mezun olduğum üniversite bölümü itibariyle Türkiye’nin kendi alanında sorulduğunda ilk akla gelen üniversitelerden 3 den 1 ancak o bile artan öğrenci kontenjanı YÖK’ ün baskı yüzünden hayatta mezun etmeyeceği öğrencileri mezun etmek zorunda bırakıldı buda su demek oldu senin bir isçiyi alıp deneme sansın var ama bazı mesleklerde hataya yer yoktur bazı mesleklerde o dört duvar arasında aldığın temel bilgi değil ufkunun genişliği önemlidir.Kim seçilirse seçilsin bu süreçte elinizde geldiğince emek verdiniz umarım hakkınızı alırsınız ancak herseyi bir kenara bırakın sadece eğitim de geldigimiz noktalara bakmanızı bugün olmasada yarin eleştirebilmeyi deneyin çünkü fabrikalar kurulur şirketler kurulur ( bunu devlet kurmaz devlet teşvik verir bazen böyle saçma konular oluyor) ancak giden bir gençlik geri gelmez etrafınızdaki genç nesile baktığınız da ne demek istediğimi emin olun daha iyi anlayacaksınız .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Adam üniversite açtım demiyor mu diyor eeee bitmiştir.. Ne anlamak istiyorsun senin anladığında şu herhalde ki, ABD 'de 5500 üniversite var niye açıyorsun sen diye soran var mı bilmiyorum artı çok merak ediyorum ama biz 71 'i 205 ' çıkarmışız diye oooo kalite düştü, ne bekliyorsun binayı dikince iki sene 4 sene sonra oxford olmasını mı hayal ediyorsun bir üniversite kurma mantğını İstanbul Üniversite ve İTÜ bugüne nasıl geldiler senin anladığın bu kadar oluyor demek ki.. Senden şunu anlıyorum ben birini işe alıyoruz fırsat vermeden deneme sürecinden geçirmeden nasıl çalışır nasıl yapar bilmeden kararı işe alırken verip bu olmaz deyip kestirip atanlardan olarak görüyorum senin bu üniversite olaylarını..

Alıntıları Göster
    Sen yine birşey anlamamışın.
    Üniversite 1982 yılında açıldıysa o yılda açılmıştır. Şu kadar gelişti bu kadar gelişti mevzusu değil bu.
    Oxford mu aradık burada? İstersen tek fakülteyle aç yine üniversitedir. Bana ne nasıl geliştiğinden?
    71den 205 olması da konuyla alakasız. Konu açılmış üniversiteleri ben açtım demesidir. Bilmem kaç sene önce açılmış okulu ben açtım dersen orada kimse ne kadar gelişti o yıldan bu zamana demez.
    İşe almak ne alaka? Böyle örnek mi olur?
    Dokuz Eylül 1982de açıldı ben 2005te oraya gittim yeni kampüs ve çok eksikleri vardı 2011de oraya girdim ilerlemişti. Şimdi biri gelip burayı ben açtım dese komik olmuyor mu? Açılalı 30 seneden fazla olmuş.
    Keşke üniversite sayısı 71de kalsaydı da mezunlar eskisi gibi değer görseydi. İk personelleri hayatında duymadığı okulların diplomalarını görüp ne tepki verecekler? İş ilanına yazarlar 3-4 üniversite ismi geriye kalan gelmesin. O tabela üniversitelerinden okuduğunla kalırsın.
    Ha öyle üniversiteler var ki hocası yok, teknik donanımı yok ama kaptan yetiştirecek. Akdeniz üniversitesi. Oraya gir sana gereken yeterlilikleri veremiyor okul. Çıktığında nerede nasıl iş bulursun meçhul. Bize 500 grt yeterliliği veremediler. Laboratuarı yok, kaptan hocası yok.

Arkadaş çocuk gibi saçmalıyorsunuz. 30bin öğrencilik okullara 2 3 binlik yurt açmak nedir? Öğrenciden sınav parası, harç parası almak nedir? Öğrenciye okurken harçlık verip bitince geri almak nedir? 16 senede bu mu yaptığınız yatırım? RTE düşmanı değilim vatandaşı olarak hakkımı savunuyorum. Sistem bozukken sen okulu altından kaplasan ne olur?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.