Şimdi Ara

Muharrem İnce yeni partiye mi geçiyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okumadan yorum yapanlar için ideal yöntem

Ali Turhan : Muharrem İnce’nin yeni planı
    https://www.youtube.com/watch?v=volkfvaGxJo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lolobayram -- 12 Temmuz 2018; 14:27:29 >

• kadro hareketi olmadığı sürece hiç bir siyasi oluşum başarılı olamaz. mesela MHP den sadece Meral Akşener Ayrıyıp yeni bir parti kursaydı %1 bile oy alamazdı. Ama Meral hanımla beraber 20 kişilik MHP nin önemli isimleri partiden ayrılıp yeni parti kurdukları için başarılı oldular. yani bu bir kadro hareketiydi.

geçmişte bireysel olarak parti kurup tabela partisinden öteye gidemeyen çok siyasetçi oldu.

bu bağlamda Muharem İnce birelsel olarak koca bir hiçtir. Ama Muharrem İnce yanına 20 kişilik müthiş bir a takımıyla parti kursa başarılı olur.
    Ince dspye gecerse rahat meclise girer

Kadro falan diyorlar ne kadrosu chpnin suanki kadrosu milli takimdan daha kötü ayrica dsp gayet köklü bir parti eger lokomotif olarak ince basa gecerse chpyi sollamasi pekala mümkün millet ben de dahil tiksindi artik bu kkden

Kk oldugu surece chpye oy vermedim vermeyeceğim
  • Muharrem İnce için DSP de hazırlıklar çoktan başladı
  • kadro hareketi olmadığı sürece hiç bir siyasi oluşum başarılı olamaz. mesela MHP den sadece Meral Akşener Ayrıyıp yeni bir parti kursaydı %1 bile oy alamazdı. Ama Meral hanımla beraber 20 kişilik MHP nin önemli isimleri partiden ayrılıp yeni parti kurdukları için başarılı oldular. yani bu bir kadro hareketiydi.

geçmişte bireysel olarak parti kurup tabela partisinden öteye gidemeyen çok siyasetçi oldu.

bu bağlamda Muharem İnce birelsel olarak koca bir hiçtir. Ama Muharrem İnce yanına 20 kişilik müthiş bir a takımıyla parti kursa başarılı olur.
  • Ince dspye gecerse rahat meclise girer

Kadro falan diyorlar ne kadrosu chpnin suanki kadrosu milli takimdan daha kötü ayrica dsp gayet köklü bir parti eger lokomotif olarak ince basa gecerse chpyi sollamasi pekala mümkün millet ben de dahil tiksindi artik bu kkden

Kk oldugu surece chpye oy vermedim vermeyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

6 okundan biri milliyetçilik olan bir parti hdp gibi çalışıyor. Biz meydanlarda muharrem ince gibi vatanperver birleştirici isimler görmek istiyoruz.

en iyisi DSP olur.
    Daha Fazla Göster
  • MİNCE istediği yere geçsin. Onun işi bitti artık. Kılıçdaroğlu iyi bir hamle ile hem meclis dışına itti hem de koltuğunu korudu.

Demirtaş ve HDP muhabbetlerinden sonra akp+mhp=%55 civarı bir kitle MİNCEye oy vermez.

Orijinalden alıntı: UygunsuzKertenkele

Meralin bahçeliye yaptığını inşallah muharremde kemale yapar.

6 okundan biri milliyetçilik olan bir parti hdp gibi çalışıyor. Biz meydanlarda muharrem ince gibi vatanperver birleştirici isimler görmek istiyoruz.
    Abi ben mi anlamıyorum acaba? Muharrem aday seçildikten sonra ilk iş cezaevindeki terör partisinin eski başkanını ziyaret etmedi mi?

Orijinalden alıntı: Dor Niro

Abi ben mi anlamıyorum acaba? Muharrem aday seçildikten sonra ilk iş cezaevindeki terör partisinin eski başkanını ziyaret etmedi mi?

Alıntıları Göster
    Öncelikle ben chpli değilim.

Adam herkesi ziyaret etti.

Yaşın gereği çok hatırlamayabilirsin. Eskiden tbmm oturumlarını tvden izlerdik. Muharrem bunlara çok giydirdi zamanında çok. Bu hamleleri politika gereği.

İnce en az senin benim kadar milliyetçi ama yönetime geçene kadar böyle diyor. İstiyorsan youtubeye bir göz at incenin konuşmalarını muhtemelen bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

kadro hareketi olmadığı sürece hiç bir siyasi oluşum başarılı olamaz. mesela MHP den sadece Meral Akşener Ayrıyıp yeni bir parti kursaydı %1 bile oy alamazdı. Ama Meral hanımla beraber 20 kişilik MHP nin önemli isimleri partiden ayrılıp yeni parti kurdukları için başarılı oldular. yani bu bir kadro hareketiydi.

Nerede basarili olmus ?

Ben birinci turda alirim dedi, ikinci tura kalirim dedi, iyi parti yuzde 10, kendisi yuzde 7 aldi.

Mhpnin oyu yerinde duruyor, akpnim oyunda dusme var. Biraz chp den biraz mhpden en cok da akpden alarak meclise zar zor girdiler.

Yuzde 50+ hedefleyip yuzde 7 almak basari degildir kusura bakmayin.

haydarkarapuar

• biatçı chp kadrosundan bir cacık olmaz seçim pusulasaında 6 oku görmeleri yeterlidir atatürk kurdu bitti taamammaaamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Temmuz 2018; 15:14:12 >
  • Herkesin Cumhurbaşkanı olacağım sağcı solcu yok diyen adam için DSP geçsin diyorsunuz 🤔 İnce yeni parti kurarsa yukarıda dendiği gibi kadro olması lazım iyi parti de bu görüldü oyları zaten Koray Aydın, Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu gibi isimler sayesinde geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrezcayi

MİNCE istediği yere geçsin. Onun işi bitti artık. Kılıçdaroğlu iyi bir hamle ile hem meclis dışına itti hem de koltuğunu korudu.

Demirtaş ve HDP muhabbetlerinden sonra akp+mhp=%55 civarı bir kitle MİNCEye oy vermez.
    İnce %100 bilerek ve isteyerek aday oldu. Hatta iddiaların çoğu KK'nın onu aday yapmak istememesi üzerine. İnce KK'nın odasını basmış tartışmışlar, aday gösterilmezse kendi ekibiyle beraber seçim süreci boyunca destek vermeyeceğini açıklamış.

Yani bilerek aday oldu zaten, CHP başkanlığı için KK'da bunu bilerek aday yapmak istemiyordu seçim süreci boyunca arkasından iş çevirdi kazanamasın diye.

------------------

İnce'nin CHP başına geçebilmesi lazım. LAZIM LAZIM. Başka yolu olduğunu sanmıyorum. Son kurultayda 790-440 oy dağılımı vardı, sadece 150-200 arası bir oy lazım İnce'ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: UygunsuzKertenkele

Öncelikle ben chpli değilim.

Adam herkesi ziyaret etti.

Yaşın gereği çok hatırlamayabilirsin. Eskiden tbmm oturumlarını tvden izlerdik. Muharrem bunlara çok giydirdi zamanında çok. Bu hamleleri politika gereği.

İnce en az senin benim kadar milliyetçi ama yönetime geçene kadar böyle diyor. İstiyorsan youtubeye bir göz at incenin konuşmalarını muhtemelen bulabilirsin.

Alıntıları Göster
    Yok hocam yaşım tutuyor. Eğer geçmişteki sözleri referans ise Muharrem pek karlı çıkmaz. Malum başörtü konusundaki konuşmaları da düştü piyasaya. Chpli değilsiniz sizin yorumlarınızı beğenerek de okuyorum. Ama kimsenin yalancıktan dahi olsa terörizme prim vermemesi laxım. Peşinen söyleyeyim pkk ile yürütülen görüşmelere şiddetle karşı çıkmış ve o dönemde oy vermemiş biriyim. İsterimki Muharrem ve diğer bütün liderler terör ve uzantılarını reddederek işe başlasınlar.

• Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı adayı oldu mu? oldu.. Devlet buna izin verdi mi? verdi.. Bitti. Neyi tartışıyorsunuz? Sanki İnce sadece Demirtaş'ı ziyaret etmiş gibi algı yapmayın.

Orijinalden alıntı: kerimcem

biatçı chp kadrosundan bir cacık olmaz seçim pusulasaında 6 oku görmeleri yeterlidir atatürk kurdu bitti taamammaaamı
    sen nesin ?

Orijinalden alıntı: Jackal78

Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı adayı oldu mu? oldu.. Devlet buna izin verdi mi? verdi.. Bitti. Neyi tartışıyorsunuz? Sanki İnce sadece Demirtaş'ı ziyaret etmiş gibi algı yapmayın.
    Anca kendini tatmin edersin. Demirtaşın kanun gereği aday olabilmesi terör destekçisi partinin kideri olduğu gerçeğini değiştirmez. Eğer Muharrem cb olmak istiyorsa hdp oylarına değil Ak parti oylarına göz dikmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Temmuz 2018; 16:58:13 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.