Şimdi Ara

muharrem ince'nin her kesimden oy almaya çabalaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir görüşün olur inandığın değer olur dersinki; "kardeşim benim görüşlerim fikirlerim bunlar bana oy verin". ama bu adam ne yapıyor, bakıyorsun bir gün kürtçülük yapıyor yardımcım kürt olcak diyor diğer gün abdestsiz sokağa çıkmam diyor. bunu diyen hangi partili? chp'li :) chp'nin 6 oku nerdee ince'nin söyledikleri nerde.

tamam eyvallah çok güzel gazınızı alıyor ama sağlam bir görüşü olmayan adamın yarın bir gün başka yönlere sapmayacağı ne malum? başkan olduktan sonra rte gibi davranmayacağını bu hareketlerinden sonra bana kim söyleyebilir.

bu adam tam bir makyavelist ve belli siyasi zekası, kayda değer kültürel birikimi yok. rte ile aynı kaderi paylaşacağını buradan öngörebiliyorum. oy vereceğiniz kişiyi iyi seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 28 Mayıs 2018; 21:26:18 >

• Adam 50 milyon kez dedi ben CHP'nin değil, her kesimin adayıyım diye. Hatta çoğu kez bu yayına, mitinge parti rozeti değil, Türkiye Cumhuriyeti rozeti ile çıkıyorum dedi.

Partili Cumhurbaşkanı olmayacağım dedi. Daha ne desin? Hemen bir kesime yaranıyor, diğer kesimi dibe çekiyor diye algı yapmayın kardeşim.

Gidin %50'imi evde zor tutuyorum diye bölmeye meyilli söylemleri bulunan partili Cumhurbaşkanını konuşun ülkenin gidişatı hakkında ne planları var, bu kötü gidişatı döndürebilir mi diye.
  • Bir politikacının herkesten oy istemesi kadar doğal bir şey var mı?Eleştirirken mantıklı konuşun bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Adam 50 milyon kez dedi ben CHP'nin değil, her kesimin adayıyım diye. Hatta çoğu kez bu yayına, mitinge parti rozeti değil, Türkiye Cumhuriyeti rozeti ile çıkıyorum dedi.

Partili Cumhurbaşkanı olmayacağım dedi. Daha ne desin? Hemen bir kesime yaranıyor, diğer kesimi dibe çekiyor diye algı yapmayın kardeşim.

Gidin %50'imi evde zor tutuyorum diye bölmeye meyilli söylemleri bulunan partili Cumhurbaşkanını konuşun ülkenin gidişatı hakkında ne planları var, bu kötü gidişatı döndürebilir mi diye.
    her kesimin adayı? kürtçü ile siyasal islamcının oylaryla başkan olmaya çalışan bir kişiden bahediyoruz. sırf 2 puan fazla alabilmek için kendi değerlerini ayaklar altına almak ne kadar onurlu bir davranış? bu insanın yarın bir gün çıkarı uğruna senin değerlerini ayaklar altına almayacağı ne malum? rte örneği yetmedi mi 16 senedir?

• Ne guzel tam T.Erdogan i anlatmissin. İsimleri degistirip oyle okuyun mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam haklı hatta miting yapıp vaad falan açıklıyor ayıp lan İnce yapılır mı bu xd
  • chp li olunca sokağa cenabet mi çıkmak gerekiyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan adam her konuşmasında diyor tüm kesimi kucaklayacağım. Kürt alevi çerkez türk bakmayacağım herkesin cumhurbaşkanı olacağım diyor

aktroll'de konu açmış ; muharrem incenin her kesimden oy almaya çalışması diye

komik misiniz arkadaşım ?

bıkmadınız mı artık ayrışmaktan? Bıkmazdınız mı artık onlarrrrr bizlerrrr denmesinden? Bıkmadınız mı bizden olmayanlar yallah köyüne diyenlerden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

her kesimin adayı? kürtçü ile siyasal islamcının oylaryla başkan olmaya çalışan bir kişiden bahediyoruz. sırf 2 puan fazla alabilmek için kendi değerlerini ayaklar altına almak ne kadar onurlu bir davranış? bu insanın yarın bir gün çıkarı uğruna senin değerlerini ayaklar altına almayacağı ne malum? rte örneği yetmedi mi 16 senedir?

Alıntıları Göster
    Bu bakış açısı ile bakarsanız bir 16 yıl daha benzerlerini görürüz. Türkiye toplumunun farkında bir insan olarak hareket etmek gerekiyor İnce de gerekeni yapıyor ideolojisini tek bir zemine koyarsa eski sistemde bile iktidar olması Türk toplumunda mümkün değil iken 50+1 için söylemlerini genişletmesi şart.

Lakin şuana kadar gayet temiz bir siyaset yapıyor kürtçülük yapmıyor radikal islamcılara göz kırpmıyor aşırı zorlama bir yorumlama yaparak öyle görünmesini isterseniz bu sonuçları çıkarırsınız. Kürt başkan yardımcısı için verdiği cevaplar ''Neden olmasın kürtler de bu ülkenin vatandaşı işinin ehli olması yeter kürt yardımcımda olur sorun değil.'' tarzında gayet mantıklı hiç bir değeri ayaklar altına almayan bir söylem 20 milyon kendini kürt etnik kökenli gören insanın yaşadığı toplumda kürtleri görmezden gelemezsin yönetimde elbet olacaklar.

Abdestsiz çıkmam dedi siyasal islamcı mı oldu? Bu kadar basit mi bir kalıba sokmak? Abdest alan siyasal islamcı mı oluyor? Türk toplumunun gerçekleri var bu söylem İnce'ye oy kaybettirmez ortalama zekaya sahip insanlar bu dediğini sorun etmezler ortada sorun edecek bir şey yok aksine bu söylemler ile bir ihtimal dini görüşü baskın olan insanlar için sempati uyandırır ki sandık gününde o sempati bütün sonucu değiştirebilir yapılan hamleler doğru.

Ayaklar altına almak kelimesi çok çok zorlama bir yorum hatta karalamaya varan bir yorum olmuş kusura bakmayın kara propaganda görüyorum konunuzda kürt yardımcım olabilir dedi diye Kürtçü oluyorsa o zaman Amerikalılar aradı diye Amerika Ajanıdır diyerek konuyu kapatabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 28 Mayıs 2018; 22:12:35 >

• Cumhurbaşkanının 80 milyonu kucaklaması gerektiği ne zamandan beri yanlış oldu.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    yazıyı uzun uzadıya tartışıp konumdan sapamam. "ideolojiyi bir çok zemine koymak" nedir :D rte de bütün halkı kucaklıyor yeri gelince ülkücü yeri gelince kürt açılımını yapıyor yeri geliyor sınır ötesi harekat yapıyor... rte'den başka "türkiye halkını" kapsayan başka lider var mı? sen bunu kendine yedirebiliyorsan saygı duyarım. ama ben böyle şeylere kanmam :D

bu adam 2002'den bu yana chp milletvekili. yani chp'nin değerlerini taşıması gereken biri. abdestsiz bir günü yok ama chp'li :D ezan okunurken konuşabiliriz diyor ama abdestsiz günü yok :D chp'li ama ayetel kürsi okumadan mitinge çıkmıyor :D ashdashdashdashh sen bunu "siyaset yapıyor" ayağına kendine yedirebiliyorsan ne ala.

kürt başkan yardımcısı olayının bir soru üzerine geldiğini yeni duyuyorum senden. bu olaya nötr kalsak bile geçmişteki çözüm süreciyle ilgili sözleri halen videolarda duruyor.

basit korelasyon kurup benim konumu taşlayarak konuyu sulandırmana gerek yok zira görünen köy kılavuz istemez. sadece bu konuyu ben şahsi olarak açmıyorum, benim görüşlerime sahip olan milyonlar var.

ayrıca 50 + 1 uğruna hiç alakası olmaması na rağmen diğer kesimlerin duygularıyla oynaması ne kadar etik? benim naçizane yazıma etik değil diyen, milyonlara karşı yapılan etik olmayan davranışa bir şey diyemioyr mu :D bu nasıl oksimoronluk :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 28 Mayıs 2018; 22:40:52 >

• torbacıların yüksek oy potansiyeli olsa bu adam "müptelasıyım" demezse bir şey bilmiyorum :D 8 seçim kaybeden kılıçdaroğlu'na kaybeden adamı cumhurbaşkanlığına aday yapıyorsunuz :D bu nasıl bir dünya hiç mi sorugulayan yok :D
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    quote:

Türk toplumunun gerçekleri var bu söylem İnce'ye oy kaybettirmez ortalama zekaya sahip insanlar bu dediğini sorun etmezler ortada sorun edecek bir şey yok aksine bu söylemler ile bir ihtimal dini görüşü baskın olan insanlar için sempati uyandırır ki sandık gününde o sempati bütün sonucu değiştirebilir yapılan hamleler doğru.

bana etikten söz eden adam (gerçi silmiş cümlesini :D) şu kelimeleri kullanabiliyor ya ne desem boş. ortalama zekaya sahip olan insan ince'nin söylemlerini sorun etmiyor, neden? :D çünkü ince'nin bu davranışları oy için yaptığını, sağ kesimin duygularıyla oynadığını ama aslında hiç sağ kesimden alakası olmadığını biliyor ya onun için sorun etmiyor.

Buradaki yazından ince'yi destekleyen solcular zeki; sağcılar gerizekalı anlamı çıkıyor :D etiği de geçtik ahlaksızlık bu.

adam direkt makyavelizmin öğretisinden söz ediyor. oha artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 30 Mayıs 2018; 0:18:21 >

• Olm napsın adam çomarlar başka türlü oy vermez.Kafaları sığ.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    chp zihniyeti değişmediği müddetçe oy alamaz.
  • siyasetin amacı ne?
  • Neden rahatsız oldun ? Muharrem İnce ne dedi 24 hazirandan sonra 4 tane yardımcımı açıklayacağım

1.Milliyetçi

2.Muhafazakar

3.Kürt

4.Alevi

Adam tüm toplumu kucaklamak istiyor her görüşün yönetimde olduğu bir iktidarın neresi kötü? Olmasi gereken zaten bu değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

chp zihniyeti değişmediği müddetçe oy alamaz.
    Neymiş chp zihniyeti?
  • Konuyu açan arkadaşa sesleniyorum. Aferim paraci dinci siyasal müslüman dediğin senin gibi olur zaten. Ayrışmak öteki olmak siyasi duruş ayağına saf tutmak insan ayırmak. Ne güzel değil mi? Bunu gerçekten samimi yapan kişi çıkıncada kudurursunuz. Fitneci şeytanın ağına düşmüşsünüz ve burada insanların saf tutmamasını eleştriyorsun. Tamam saf tutulmasını istiyorsan önce ailenden başla bakalım kardeşini ananı babanı ayır sonra gel inceyi eleştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gryp2100 -- 30 Mayıs 2018; 20:23:46 >
  • Her kesime sempatik gelen bir isim oy alması gayet doğal

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.