Şimdi Ara

Muharrem İnce Hakkında yalan haber yapan Sabah muhabirinden açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Muharrem İnce Hakkında yalan haber yapan Sabah muhabirinden açıklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotharbey21 -- 22 Haziran 2018; 13:51:48 >

• yuhh artık yaa birde üste çıkıyor, ar damarı çatlamış bunların

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gazetecilik hayati baslamadan bitti otursun aglasin kosede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yazık ya
  • Biraz daha büyük yazsalarmış manşet yerine konulabilirmiş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yav he he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • velev ki tavla partisindeydi, insan lan o da sonuçta tavla oynamak isteyemez mi? darbeden haberi var mıydı? ne yapsaydı örümcek iç güdülerini kullanıp darbe yapacaklar deyip süper kahraman kostümünü giyip İstanbul'a mı uçsaydı? ne yapsın olm bu adam size yaranmak için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 22 Haziran 2018; 13:59:34 >
  • Arşiv olması temsili olmasıyla ne alaka ya
  • Ben utaniyorum ya ben! Ar damari catlamis bunlarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan sen gazetesin, haber yapıyorsun, temsili fotoğraf mı olur? Haberin fotoğrafı varsa koyarsın, yoksa koymazsın. Bu kadar basit.

Sen hem algı için fotoğraf koyacaksın, sonra ben onu temsili koydum gözleriniz kör olmuş diye zırlayacaksın, yok öyle yağma.
  • gzekalı yaratık, şimdi ağla!
  • Açıklıyorum arkadaşlar darbe gecesi tuvalete girdim hatta darbe ben tuvaletteyken başladı. şimdi ben ilerde Cumhurbaşkanı adayı olamaz mıyım?
  • Sanırım "Sema Dalgıç" adında herhangi biri yok. Google amcanın haberinin olmadığı bir insan ve bu insan da gazetede yazıyor olacak; mümkün değil.

Özetle; AKP'nin gazetesi olan Sabah'ın provokasyon için kullandığı bir takma isim. Ülkenin en büyük gazeteleri bile işi bu duruma getirdilerse, ülke çok büyük tehlike altında demektir.

Bu kadar yalan, birilerinin başı sıkıştığında gerçek provokasyon haberlerini de beraberinde getirir ve millet birbirini kesmeye başlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.