Şimdi Ara

MUHARREM İNCE BAŞKAN OLURSA NELER OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MUHARREM İNCE BAŞKAN OLURSA NELER OLUR?

• Ne olacağını bilemem ama şu başımızdaki gibi bağırmıyor, millete "Ananı da al git" demiyor, "İsrail bilmem necisi" demiyor, "Öğretmen atamanızı yetkisi olmamasına rağmen muhalefet yapsın" demiyor, çay, kek gibi vizyonu düşük değil; ağzından bilim fışkırıyor, ötekeleştirmiyor, hakaret etmiyor, sözünün arkasında duruyor, kimseye "Afedersiniz Ermeni, Kürt, Alevi" demiyor, ülkeyi ikiye ayıracağım demiyor, milletin değerlerine ayyaş demiyor, senin oyuna ihtiyacım yok demiyor, hepimiz diyor, birlikte diyor.

Milletin yarısının arkasına sığınmak yerine bütününe sığınmayı tercih ediyor, sorunlardan bahsediyor, çiftçinin kanayan yarasına değiniyor, mal varlığını paylaşıyor, saray istemiyor... Böyle sıralanır gider. Eğitimli ve vicdanlı insanlardan zarar görmedim pek, eğitimlilerden gördüm ama hem eğitimli hem de vicdani eğitimi olanlardan görmedim. Huzur isteniyorsa İnce denenebilir, her şeyden evvel huzura ihtiyaç var.

Artık Erdoğan'a muhalif olmaktan bıktım, biraz da farklı karakterler ve partilere muhalif olalım.
  • Büyük ihtimal,Fabrikalar kurulur,üretim e geçeriz ve düzenli ve yüksek gelir kaynağımız olur,Dolar hemen düşmez,zamanla ve sabırla düşer,Ingiltere de neden 450ton altinimiz olduğu meselesi işe girerse biraz hareketlenme olur,Bir bakmisiz markamiz olmuş yada dünya devi bir marka satın olmuş oluruz,dolar düşünce haliyle refah seviyesi artar tüketim artar,mâllar bolca ve ucuz olarak satılır.Tl değer kazanmaya baslar.Sonra ürettiğimiz malları,yurtdışına satmaya başlarız,markamizin piyasa değeri artar ve degerlenir,yatırımcıların ilgi odağı oluruz.

Hak Hukuk Adalet konusuna gelirsek,Bu sektörlerde calisanlarinin bir çoğu sorusturulmali bu soruşturma büyük ve kapsamlı olur büyük ihtimalle.

Eğitim konusunda 0 'dan yeni düzene geçilir,Baştan Sona kadar yenilik yapılır,Eğitim Seviyesi artınca zekilik oranımız artar,Bizdeki zekileri Amerika "KAPMAZ" biz kapariz.

V.s v.s.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne olacağını bilemem ama şu başımızdaki gibi bağırmıyor, millete "Ananı da al git" demiyor, "İsrail bilmem necisi" demiyor, "Öğretmen atamanızı yetkisi olmamasına rağmen muhalefet yapsın" demiyor, çay, kek gibi vizyonu düşük değil; ağzından bilim fışkırıyor, ötekeleştirmiyor, hakaret etmiyor, sözünün arkasında duruyor, kimseye "Afedersiniz Ermeni, Kürt, Alevi" demiyor, ülkeyi ikiye ayıracağım demiyor, milletin değerlerine ayyaş demiyor, senin oyuna ihtiyacım yok demiyor, hepimiz diyor, birlikte diyor.

Milletin yarısının arkasına sığınmak yerine bütününe sığınmayı tercih ediyor, sorunlardan bahsediyor, çiftçinin kanayan yarasına değiniyor, mal varlığını paylaşıyor, saray istemiyor... Böyle sıralanır gider. Eğitimli ve vicdanlı insanlardan zarar görmedim pek, eğitimlilerden gördüm ama hem eğitimli hem de vicdani eğitimi olanlardan görmedim. Huzur isteniyorsa İnce denenebilir, her şeyden evvel huzura ihtiyaç var.

Artık Erdoğan'a muhalif olmaktan bıktım, biraz da farklı karakterler ve partilere muhalif olalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülke huzura kavuşur piyasalar blr nefes alır

• Dünya nın en büyük muhalif basınına sahip ülkesi olacağız.
  • Sanatçıların hepsi Akp'li olur
  • Huzur olur. Huzur olunca hersey olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ohal kalkacak

Suriye'liler ülkesine dönecek.

Güven ortamı oluşacak

80milyonun Cumhurbaşkanı olacak

Üretim ekonomisi olacak, yerli ürün artınca senin yaptığın yerli harcamalar ülkeye zarar değil fayda sağlayacak.

Endüstiri 4.0 olma yolunda ilerleyecek teknoloji çağında olduğumuz için, çağı yakalamış olacağız. Dünya'nın tüketen değil üreten bir ülkesi haline gelmemizin önünü açacak.

Kadın, erkek herkes çalışacak eve daha fazla para girecek. Alım gücün artacak.

Eğitim ülke gelişimindeki en önemli nokta, eğitim sistemi bir kereye mahsus olması gereken en iyi şekliyle düzenlenecek.

Daha bir çok vaadi var hepsi zaten birbirine zincir halinde bir birini takip ediyor.

16 yıldır iktidar olan hükmeti seçersek bunların hiçbiri olmayacağı kesin ama Millet ittifakı'nın adayları şunların birini bile yapsa mevcut iktidardan daha iyidir. Ben inanıyorum kolay olmayacak enkaz devralacaklar ama başarmak için çabalayacaklardır.

24 haziran ya yeni bir umutla uyanırız TAMAM bitti deriz yada Erdoğan reis ve yandaşları için yaşamaya DEVAM ederiz.

• maydemir52 M kullanıcısına yanıt
    O da güzel şey. Atalarımız ne demiş, savaşma seviş...

Neler olur? Mesela ülkenin diğer yarısına bunlar terörist,
    bunlar ateist, bunlar çapulcu diye hönkürmez.
    Gerçek fetöcüler hapse atılır, bir sürü belirsiz olay aydınlanır.

Heyt deyip sahte kabadayılık yapmaz. Ülkeye ırz düşmanı
    ve sapıkları doldurup hastanelerde tedavi ettirmez mesela,
    en büyük artısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KodalıYeşil

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Erdoğan bunları yapmadığı için hayal görmen normaldir kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 20 Haziran 2018; 17:36:11 >

• Suriyeliler gitsin yeter. Valla bişey istemiyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 16 Haziran 2020; 14:31:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Herattaa

Büyük ihtimal,Fabrikalar kurulur,üretim e geçeriz ve düzenli ve yüksek gelir kaynağımız olur,Dolar hemen düşmez,zamanla ve sabırla düşer,Ingiltere de neden 450ton altinimiz olduğu meselesi işe girerse biraz hareketlenme olur,Bir bakmisiz markamiz olmuş yada dünya devi bir marka satın olmuş oluruz,dolar düşünce haliyle refah seviyesi artar tüketim artar,mâllar bolca ve ucuz olarak satılır.Tl değer kazanmaya baslar.Sonra ürettiğimiz malları,yurtdışına satmaya başlarız,markamizin piyasa değeri artar ve degerlenir,yatırımcıların ilgi odağı oluruz.

Hak Hukuk Adalet konusuna gelirsek,Bu sektörlerde calisanlarinin bir çoğu sorusturulmali bu soruşturma büyük ve kapsamlı olur büyük ihtimalle.

Eğitim konusunda 0 'dan yeni düzene geçilir,Baştan Sona kadar yenilik yapılır,Eğitim Seviyesi artınca zekilik oranımız artar,Bizdeki zekileri Amerika "KAPMAZ" biz kapariz.

V.s v.s.
    Sistem buna musade etmez. Mevcut iktidar bile sistemin kölesi. Herşeye rağmen denemeye değer diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.