|
Bildirim
|
Ne olacağını bilemem ama şu başımızdaki gibi bağırmıyor, millete "Ananı da al git" demiyor, "İsrail bilmem necisi" demiyor, "Öğretmen atamanızı yetkisi olmamasına rağmen muhalefet yapsın" demiyor, çay, kek gibi vizyonu düşük değil; ağzından bilim fışkırıyor, ötekeleştirmiyor, hakaret etmiyor, sözünün arkasında duruyor, kimseye "Afedersiniz Ermeni, Kürt, Alevi" demiyor, ülkeyi ikiye ayıracağım demiyor, milletin değerlerine ayyaş demiyor, senin oyuna ihtiyacım yok demiyor, hepimiz diyor, birlikte diyor.
Milletin yarısının arkasına sığınmak yerine bütününe sığınmayı tercih ediyor, sorunlardan bahsediyor, çiftçinin kanayan yarasına değiniyor, mal varlığını paylaşıyor, saray istemiyor... Böyle sıralanır gider. Eğitimli ve vicdanlı insanlardan zarar görmedim pek, eğitimlilerden gördüm ama hem eğitimli hem de vicdani eğitimi olanlardan görmedim. Huzur isteniyorsa İnce denenebilir, her şeyden evvel huzura ihtiyaç var. Artık Erdoğan'a muhalif olmaktan bıktım, biraz da farklı karakterler ve partilere muhalif olalım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmbannführer -- 16 Haziran 2020; 14:31:42 > |
|