Şimdi Ara

Muharrem İnce Başkan olursa, Chp %20'lere düşer batar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben chplilerin yerinde olsam hiç istemezdim onu

şimdiden akp'lilerin koyacağı resmi göstereyim

kılıçdaroğlundan daha kötü sonuç alır chp

• Gosteren gostersin.

Din bezirganlari CHP'ye ne zaman oy vermisler ki Muharrem ya da baskasi gelince oy verecekler? ISID sempatizanlari AKP'ye oy versinler.CHP, " Aman ya kurulu duzenimiz bozulmasin,bunlar yine iyi " diyenlerin oyunu alsa yeter.

Hirsizligin,calip cirpmanin normal karsilandigi bir ulkede deniz manzarasinda bira icmek mi ayip ?

Nerede yasiyorsun bilmiyorum ama Turkiye'de Muharrem Ince gibi yasayan milyonlarca Insan var.Bu kafa devam ettigi surece hic oyle kutuplasmanin sona erecegini filan zannetmeyin.

Bu isin sonu fedaratif Turkiye'ye dogru gidiyor.Demedi demeyin
  • Ne guzel, adam deniz kenarinda hayatin tadini cikartiyor.

Hayatin sundugu butun pozitif seylere muhalefet olan bagnaz takimin oyunu almasa da olur CHP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Ne guzel, adam deniz kenarinda hayatin tadini cikartiyor.

Hayatin sundugu butun pozitif seylere muhalefet olan bagnaz takimin oyunu almasa da olur CHP

ozaman %25'ide rüyanızda görürsünüz

ben mhpliyim. gerçekleri yazıyorum

akp'liler bu resmi tüm türkiyeye gösterir, chp işi iyicene biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çükübik Sarıoğlu

quote:

Gosteren gostersin.

Din bezirganlari CHP'ye ne zaman oy vermisler ki Muharrem ya da baskasi gelince oy verecekler? ISID sempatizanlari AKP'ye oy versinler.CHP, " Aman ya kurulu duzenimiz bozulmasin,bunlar yine iyi " diyenlerin oyunu alsa yeter.

Hirsizligin,calip cirpmanin normal karsilandigi bir ulkede deniz manzarasinda bira icmek mi ayip ?

Nerede yasiyorsun bilmiyorum ama Turkiye'de Muharrem Ince gibi yasayan milyonlarca Insan var.Bu kafa devam ettigi surece hic oyle kutuplasmanin sona erecegini filan zannetmeyin.

Bu isin sonu fedaratif Turkiye'ye dogru gidiyor.Demedi demeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muharrem İnce Adamın Dibidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KK yı seviyoruz kalmaya devam etmeli
  • herkesin kafasında ADAM profili yaşadığı hayata göre değişiyor,

önemli olan entellektüell, halkın adamı olup,halkın kendisinden daha değerli olduğunu düşünen adam olmalı

şu an devletin ,işleyişinde NET adam yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkesin dini kendinedir ister içki içer isterse başka birşey , neden bu kadar önemsiyorsunuz ki anlamıyorum, adamın dinine değil düşüncelerine oy vermeniz gerekiyor ama sizin oy kullanma düşünceniz farklı olduğu için bunu algılamanız zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

herkesin dini kendinedir ister içki içer isterse başka birşey , neden bu kadar önemsiyorsunuz ki anlamıyorum, adamın dinine değil düşüncelerine oy vermeniz gerekiyor ama sizin oy kullanma düşünceniz farklı olduğu için bunu algılamanız zor.

Yav hehe

Adam kendi islama inanmıyor. Başkalarınında inanması engellemek istiyor. Chp başa geçerse İslamın Kalesi olan Türkiye'yi eritip bitirirler.

Şimdi burda eksileyecekler ama istediği kadar eksilensinler hiçbir zaman iktidar olamayacaklar.
  • Parti başkanlığına sivri dilli, halkin tepkisini cekebilecek kadar açık konuşan kişiler genelde secilmiyor. Daha cok şeffaf görünümlü, mutevazi insanlar tercih ediliyor. Bu tum partiler icin böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

quote:

herkesin dini kendinedir ister içki içer isterse başka birşey , neden bu kadar önemsiyorsunuz ki anlamıyorum, adamın dinine değil düşüncelerine oy vermeniz gerekiyor ama sizin oy kullanma düşünceniz farklı olduğu için bunu algılamanız zor.

Yav hehe

Adam kendi islama inanmıyor. Başkalarınında inanması engellemek istiyor. Chp başa geçerse İslamın Kalesi olan Türkiye'yi eritip bitirirler.

Şimdi burda eksileyecekler ama istediği kadar eksilensinler hiçbir zaman iktidar olamayacaklar.

türkiye mi islamın kalesiymiş

• Desmond kullanıcısına yanıt
    Evet niye ampullerin kazandığını herkes biliyor sanırsam

• quote:

quote:

quote:

Yav hehe

Evet buğün bütün arap ülkeleri olsun diğer müslüman olan afrika tarafı olsun hepsi sömürü ve zulüm altındadır. Türkiye islamın kalesidir. Türkiye inerse diğer müslümanların hiç umudu kalmaz. Tabi sen müslüman değilsen üstüne alınma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yav hehe

Evet buğün bütün arap ülkeleri olsun diğer müslüman olan afrika tarafı olsun hepsi sömürü ve zulüm altındadır. Türkiye islamın kalesidir. Türkiye inerse diğer müslümanların hiç umudu kalmaz. Tabi sen müslüman değilsen üstüne alınma.

Tabi sen müslüman değilsen üstüne alınma yazmış laf sokuyo bide

1- camiler çok doluyo ya evet islamın kalesiyiz, herkes 5 vakit namaz kılıyo ülkede
    2- türbanlılarda modern türban çok yaygın, sokakta hörgüç türban model ve pantolonlu türbanlılar kaynıyor
    3- ülkenin yarısından fazlası modern. mini etekli kız sayısı çok fazla

daha kaç tane sayayım

evet islamın kalesiyiz hehe tmm

• Çükübik Sarıoğlu kullanıcısına yanıt
    Mini etek giymek mi modernlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: SvadyaDerebeyi

Mini etek giymek mi modernlik.

modernliktir bence

daha doğrusu batı özentiliğidir

bizim geleneklerimize uygun değil

ha şunu anlama, türban taksın falan demiyorum

benim için normal olan dar olmayan bir pantolon veya uzun etek falan.
  • Çükübik Sarıoğlu kullanıcısına yanıt
    Size kesinlikle katılmıyorum ama bir ülkede isteyen istediğini giyer. Asıl modernlik bu bana kalırsa. Geri kafalı insanların hayvan gibi bakmadığı bir ülke moderndir

• size ney adamın içkisinden ister içer ister içmez ben alkol,sigara kullanmam ama alkollü mekanlara girerim
    benim masamda oturan arkaşlarıma alkol ısmarlarım bende redbull içiyorum varmı problem yook
  • quote:

quote:

Fotoda ne gariplik var ?
    Tatilde birasını yudumluyor çoğumuz gibi bence gayet normal.
  • Kk iyi sıkıntı mv kadrosunda adam gibi genç özgür düşünen gençler alınmalı kadroya kemikler gitsin artık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.