Şimdi Ara

Muhalif yazar Sevan Nişanyan'dan Erdoğan analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi görüşe sahip olursa olsun gerçekten Erdoğan nasıl oy alabiliyor, nasıl iktidar oluyor diye gayet güzel anlatmış. Çok uzun değil. Sonuna kadar ön yargısız dinlerseniz faydalı olacaktır.

Türk halkının aptallığı, islamlığı, cehaleti ile Erdoğan'ın oy almasını çözdüğünü zannedenler, kendisini aldatanların izlemesini tavsiye ederim. Muhaliflerin depremde aldıkları pozisyona dair de fikirleri var.

Ebabil Harekâtıtwitter
    “Muhalif yazar Sevan Nişanyan Erdoğan'dan nefret ettiğini ve artık katlanamadığını söyledikten sonra Erdoğan'a neden oy vereceğini tek tek maddeleriyle açıkladı. https://t.co/YhU6Qh5Nk9”
    https://twitter.com/EbabilHarekati/status/1629489175866093573?s=20

1. Bu kişi muhalif değil muhalif demek komedi olur.
    2. kendisinin Atatürk ve Türk karşıtı olduğunu biliyoruz. Keza takipçileri de genelde bu tür duygulara sahip kişilerdir.
    3. Kendisi hakkında tacizleri savunması ile alakalı videolar vardır.
    4. Kendisini ateist olarak tanımlar. Ancak bunu sadece kişisel çıkarları doğrultusunda kullanır.
    5. Türkiye de yaşayamadığı için yurtdışına kaçan birisi.
    6. Kendisi hapisten kaçıp Yunanistan'a gitmiştik ancak orada da "istenmeyen kişi" ilan edilmiştir.

7. Cübbeli Ahmet tarafından kendisi hakkında dua ettirildiğine dair haber:

https://www.karar.com/guncel-haberler/cubbeli-ahmet-hoca-sevan-nisanyana-dua-ettirdi-zerre-kadar-akli-olan-1673712

kendisi genel olarak yurt dışında Türkiye'ye düşmanlık besleyenlerin sık kullandığı bir isim. hakkında geriye dönük haberleri okusanız malum gazetelerin malum yazarların kendisiyle haber yapmak için sıraya girdiğini bile görürsünüz. ha tabi şimdi işe yaramadığı için birilerinin muhalefete kakalamaya çalışması oldukça ironik. 2015 ve öncesi haberleri inceleyin kimler kimlerle beraber.

• Adam benim gibi düşünüyor. Tayyip olsa da olmasa da yani AKP yi toptan yok sayalım ben yine bu 6 lı masaya karşı dururum abi nefret uyandırmak için hareket ediyorlar sanki.

Ama tabi kendisi hdp li olduğu için bu tek bir konuda bile aynı görüşte olmak iğrendirdi beni o ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 25 Şubat 2023; 19:7:38 >
    1. Bu kişi muhalif değil muhalif demek komedi olur.
    2. kendisinin Atatürk ve Türk karşıtı olduğunu biliyoruz. Keza takipçileri de genelde bu tür duygulara sahip kişilerdir.
    3. Kendisi hakkında tacizleri savunması ile alakalı videolar vardır.
    4. Kendisini ateist olarak tanımlar. Ancak bunu sadece kişisel çıkarları doğrultusunda kullanır.
    5. Türkiye de yaşayamadığı için yurtdışına kaçan birisi.
    6. Kendisi hapisten kaçıp Yunanistan'a gitmiştik ancak orada da "istenmeyen kişi" ilan edilmiştir.

7. Cübbeli Ahmet tarafından kendisi hakkında dua ettirildiğine dair haber:

https://www.karar.com/guncel-haberler/cubbeli-ahmet-hoca-sevan-nisanyana-dua-ettirdi-zerre-kadar-akli-olan-1673712

kendisi genel olarak yurt dışında Türkiye'ye düşmanlık besleyenlerin sık kullandığı bir isim. hakkında geriye dönük haberleri okusanız malum gazetelerin malum yazarların kendisiyle haber yapmak için sıraya girdiğini bile görürsünüz. ha tabi şimdi işe yaramadığı için birilerinin muhalefete kakalamaya çalışması oldukça ironik. 2015 ve öncesi haberleri inceleyin kimler kimlerle beraber.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben dinleyemedim şahsı. Sanırım sağlık sorunları var, beden hareketleri çok değişik.

Böyle yavaş konuşmaları zaten dinleyemiyorum. Kopuk kopuk konuşuyor.

Por favorun ebabil harekatından olduğunu da anlamış olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 25 Şubat 2023; 20:10:25 >
  • Bu mu muhalif zuhaha ne saf kitlesiniz herşeyi kitliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep muhalif olur zaten. Şu konuyu açan eleman sabah akşam burada propaganda peşinde. Lafa gelince şirketlerimiz var şöyle yardım yapıyoruz böyle bilmem ne yapıyoruz.

Şirketleri olacak, maddi durumu iyi olacak ama işi yokmuş gibi sabah akşam forumda mesaj yazacak. Yerseniz tabi. Yıllardır üç kuruş paraya buradalar.

Gerçekten böyle işleri olan birinin forumda harcayacak ya 10 dakikası olur ya da olmaz. İşsiz gibi bütün gün burada siyasi trollük yapmaz.

• Sevan Nişanyan muhalif değil Türk, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı bir şahıstır. Kendisi ateist olmasına rağmen Cumhuriyet nefretiyle İslamcılar ile işbirliği yapacak kadar da pespaye bir tiptir. İnsan demeye dilim varmıyor. İnşallah cesedi bu ülkeye sokulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 25 Şubat 2023; 21:41:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.