Şimdi Ara

Muhabbet kuşum küstü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce kuşumuzu kaçırmıştık başka bi konuda onla ilgili sorularımı sormuştum. Bu sefer başka bi durum var.
    Balıkesir'de yaşıyoruz. 2 hafta kadar önce kuşumuzu komşumuza bırakarak tatile gittik. 1 hafta sonra geri geldik ve komşumuz ona çok iyi bakmıştı. 1 hafta sonra aldığımızda bi sorun olmadı ve gayet bizi özlediğini belli ediyordu, küsmemişti :)
    Fakat 1 hafta sonra falan tekrar tatile gittik bu sefer 4 günlüğüne bıraktık aynı komşuya. Bugün geri döndük ve komşudan kuşumuzu aldık tekrar. Fakat bu sefer hayvanda bi sakinlik var ya küs yada yine hasta oldu ki umarım olmamıştır. Normalde babam kiku kiku falan diye bunu çağırırdı direk giderdi ama artık hemen gitmiyor. Bide kafes geldiğinde yemini yanlış koymuşlar sanırım hayvan yiyememiş. Sizce küsmüş mü yoksa yem yiyemedi de hasta falan mı oldu? İlk geldi bi kahvaltı da bişeyler falan yedi ekmek, biber bide salça verdim şuan uyuyor.
    Şimdiden teşekkürler cevaplar için :)

• Küsmüstür 3-4 güne geçecektir kin tutmazlar eğre geçmezse halsizse hastadır. Zaten küs olması normal bir eş gereklidir tek ise siz eğlenin kuş orada tek kalsın . Bir eş aldımı küslügü gider
  • depresyona falan mı girdi diye düşündüm ama emin de değilim. İlk geldiğinde 5 dakkalığına klima açık kaldı sonra kapadık 5 dakkalık soğuktan etkilenir mi ki? Daha önce de kaçırdık ve 2 gün boyunca dışarda kaldı hastalığını da atlattı, baya dayanıklı bi kuş. Umarım bi hastalığı yoktur çünkü yine önceki hastalığındaki gibi genelde uyuyor arada bi konuşuyor fakat yeminden falan da yiyor.
    Muhabbet kuşum çok kaşınıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.