Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Bir Türlü Alışamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar muhabbet kuşumu geçen cumartesi aldım 1 haftası doldu.Erkek bir muhabbet kuşu.Bir şey fark ettik kendisi fazla hırçın.İlk geldiğinde elimi hafif yaklaştırınca bile kafesin içinde 3 tur atıyodu.Çok pis kanat çırpıyodu.Şimdi elimizi atınca eğer yavaş yaklaştırırsam bir şey yapmıyor hızlı yaklaştırınca hafif kaçıyor.Bir de parmağıma konuyor ama konmak için yer olmadığında bunu yapıyor ve kafesten çıkmak için üzerinde geziniyor çok fazla durmuyo elimde yani.Bugün dedim salalım odanın içinde 1 haftadır aynı odada kalıyodu zaten.Odanın ortasından saldık çok mütiş bir kanat çırpışı var odayı 1 kez turladı sonra halıya indi.Elime almaya çalıştım ama hafifçe sağa sola gitti aldırmadı.Bende kafesin içindeki çubuğu yaklaştırdım ona kondu öyle geri koydum kafesine korktum şimdi gene havalanıp çarpmasın sağa sola diye.Bu aç bırakma muhabbeti nedir nasıl alışır hayvan?Şimdiye kadar çok nazik davrandım hiç incitmedim hayvanı ilk muhabbet kuşum olduğu için aramızda bi bağ oluştu 5dk yormaya kıyamıyorum zaten.







  • Bizimki 4-5 aydır aynı durumda. Alışmıyor sadece menfaat ilişkisi var aramızda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhabbet Kuşu Sayfamızı Beğenip Bizlere Destek Olursanız Seviniriz.

    https://www.facebook.com/Muhabbet-Ku%C5%9Fu-130610047489553/
  • Merhaba. Ben de 2 ay önce yavru diye bi muhabbet kuşu aldım. Bi kaç yere sorduktan sonra yaklaşık 5 aylık olduğunu söylediler. 2 aydır bende kuşum ama bana hala alışmadı. Benden korkmuyor ama sevmiyor beni. Elimi ısırıyor elimde durmak istemiyor. Yanıma asla gelmiyor. Ya kafesine gidiyor ya da kendine bi yer buldu odada orada oturuyor. Alışmaması normal mi şu zamana kadar. Ayrıca kuş tüy dökümünde onun da etkisi olur mu hırçınlığa. Kuşum erkek bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuşlarınızın yakın resimlerini atın arkadaşlar birde durdukları yerin resmini çekin geniş açı ile yardımcı olmaya çalışayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.