Şimdi Ara

muhabbet Kuşum evden kaçtı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
9.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 aydır bendeydi adı Haydar'dı bayağı bağlanmıştık birbirimize kardeşim gibiydi sürekli odada gezerdi kafesine sadece yem yemeye birde gece uyumaya girerdi yanımdan ayrılmazdı müzik dinlerken ötüp kafasını yukarı aşağı sallardı odamdan onu yalnız bırakıp su içmeye gittiğimde ben gelene kadar öterdi ben gelincede omzuma konardı
    dün ben evde yokken kaçmış eve geldiğimde kardeşim söyledi evin her tarafına baktım yoktu şimdi ise dışarda belkide kedinin biri yemiştir kedi yemediyse bile aç kalmıştır bugün zaten hava rüzgarlı ve yağışlı eğer yaşıyorsa şimdi hasta olup ölecek geri dönmez heralde dönmek istese bile evi bulamaz zaten üzgünüm moralim bozuk dışarıdaki ortama uyum sağlayacağını bilsem üzülmem fakat eve alışkın kuş dışarıya nasıl uyum sağlasın

2-3 ay önce açtığım kuşumun tipi nasıl konusu:link

2 gün önce çektiğim fotoğrafları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 25 Ocak 2014; 14:36:51 >

• geçmiş olsun :) bari birisi görse de yakalasa (yoksa kesin ölür) :))) (öyle 2 tane muhabbet 1 tane güvercin yakalamıştık :D)

çok akıllıydı muhabbetin biri :) 1 yıl sonra falan satmıştık :P
  • Açık kapı pencere bulursa başka bi eve girer muhtemelen, yok bulamazsa çoktan ölmüştür hocam geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun. :/ ne kadar zor bir durum olduğunu bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkide zor duruyo kafeste .

• Cok muhabbet kusu besledik bayada kacti.
    En son bi tanesi kacarken gordum.
    Hemen ciktim sokaha takip ettim baya ugrastiktan sonra yakalamastim ama gittimi gelmiyor. Max 1 saat yasar disarida.
    Kediyi tehlike olarak algilamiyor o kuslar.
    Bi ara kedi ile ile kusu yan yana koydum. Kus oynamak icin yanina gidiyor gaga filan atiyor. Kediyi tutmasam direk parcalicak.

• Avustralyada olsan kaçsada birşey olmazdı ama şimdi

neyse kuşlarda hastalıktır bu bırak kardeş bir ömür paylaşsanız bir kuşun dışarı çıkması ihtimali %75 tir hep vardır bu duygu fakat çıkınca noluyor bende anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Muhabbet kuşum 3 gündür ishal
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimki çok asosyaldi ama çok cana yakın bir kuştu . Beni görünce ötmeye başlardı ama uzaktan , ezberlettiğim kelimleri falan söylerdi beni görünce yanına bir şey yaklaşınca tir tir titrerdi yani çok narin bir kuştu... Ve o kara günde biz evde yokken kedi içeri girmiş, kafesin kapağını açıp kuşu içinden çekip almış.
  •  muhabbet Kuşum evden kaçtı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

güldürdün bu durumdanda kaçmış olabilir bir arkadaşım müzik dinlerken kafasını aşağı yukarı haraket etmesi çiftleşmek istiyor anlamında demişti
  • kaçsada ölmez. Muhabbet kuşu akıllı hayvan karnı açıktımı susadımı camdan bir baskasını evine gider .
  •  muhabbet Kuşum evden kaçtı :(
  • Aynısı benim başıma gelmişti. Geçmiş olsun. Ben görmüştüm ama yakalayamadım kaçtı gitti
  • geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • geçmiş olsun iyi tarafından bak. bi karganın, kedinin vs karnını doyurmuş oldun
  • scaryscreen kullanıcısına yanıt
    deme öyle zaten camın önüne buğday mercimek vb şeyler, kedi içinde kapının önüne ara sıra süt ekmek falan koyuyordum
  • yokluğuna çabuk alışırsın bişi olmaz =)

• Benimde kuşum var çok salmıoruz ama babam ve ablam ürktüğü için nasıl evden kaçtı onu anlamıyorum evin camı kapısı açıkken kuşu dışarı mı bırakıyorsunuz ?
  • cam pencere kapalıymış odanın kapısını açtıkları sırada diğer odanın penceresinden kaçmış heralde ben evde yoktum kuş kaçtığında
  • Kardeeeş benimde defalarca kaçtı beslediğim kuşlarım acısı nasıldır iyi biirim :S. Sen kuşunun kafesini al evinizin balkonu mu olur artık penceresi mi orya koy görünecek bi yere yane başlığa bakıp yorum yazıyorum kuş yeni kaçtıysa evin çevresinde bi yerde olabilir kafesini görürse tanıyıp gelebilir cidden dene ben kuşumun birini böyle kurtarmıştım inş işe yarar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.