Şimdi Ara

Muhabbet kuşum çok ısırıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar muhabbet kuşum 6 aylık elime alıştı fakat elimdeyken çok feci ısırıyo tepkide vermiyorum bana mısın demiyo koparacak gibi namussuz neler yapabilirim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessCitizen

Arkadaşlar muhabbet kuşum 6 aylık elime alıştı fakat elimdeyken çok feci ısırıyo tepkide vermiyorum bana mısın demiyo koparacak gibi namussuz neler yapabilirim acaba

sakın avucunun içine alma güvensizlik hissetrilir ve senle iletisimleri keser biraz bakarsaniz googleye muhabte kuslarin en sevmedigi huyudur bunlar ve sahibi bile olsa isirir elini ve ielrde sorunlar açabilir güvensizlikle iligili

• Dişiyse zaten kronik problemlerinden biri ısırmaktır. uzun süreden beri salınmayan kuşlarda normal bir durum 2-3 günde bir salman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KD69

Dişiyse zaten kronik problemlerinden biri ısırmaktır. uzun süreden beri salınmayan kuşlarda normal bir durum 2-3 günde bir salman lazım

Ben elime de almıyorum parmağımı kafese sokıyım yeterli hmen ısırıyor 1 yaşında dişi. Erkek kuşlar ısırmıyor gerçekten de. Azgın dişi bizimki ondan mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba008

quote:

Dişiyse zaten kronik problemlerinden biri ısırmaktır. uzun süreden beri salınmayan kuşlarda normal bir durum 2-3 günde bir salman lazım

Ben elime de almıyorum parmağımı kafese sokıyım yeterli hmen ısırıyor 1 yaşında dişi. Erkek kuşlar ısırmıyor gerçekten de. Azgın dişi bizimki ondan mı acaba

ilk önce kafesin dışından yem ver sana alışsın , bunu yapmaya devam et 1 -2 hafta kadar, sonra elini kafesin içine sok, tek tek yem vererek uzat elini eline gelecektir.
  • Eline alıştırmak istiyorsan 1-2 gun yem verme. Ac kalınca avcundan nasil yem yer inanamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba008

quote:

evet benimkide dişi ondan galiba ya elime geliyo sıkıntı yok ama çok canımı acıtıyo ama ses çıkarmıyorum yine de kesin azmış yaaaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet kuşum çok bağırıyor
    16 yıl önce açıldı
    Muhabbet Kuşum Çok Halsiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayranim

Eline alıştırmak istiyorsan 1-2 gun yem verme. Ac kalınca avcundan nasil yem yer inanamazsin

elime alıştı onda sorun yok ama ısırmasına engel olamıyorum işte keşke erkek alsaydım yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.