Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Tırnak Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, muhabbet kuşumu alalı 1 hafta kadar oluyor almadan farketmemiştim bir tırnağı zedelenmiş gibiydi. Ve tırnağı düştü bugün acaba onun yerine yeni tırnak çıkar mı? Bu durum biraz beni endişelendirdi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni aldıysan aldığın yere danış derim

Benim dişi muhabbetinde ayak tırnağını keseyim dediydim ellemeden komple düşmüştü hayvanda vitamin eksikliği olabilir

Ayriyetten kuş kafes kuşu olduğundan tırnağa ihtiyacı olcağını sanmam tüneklere normal bi şekilde tutunabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı başıma geldi benim disi muhabbet kuşumun tırnağı hala yok. 7-8 aylık suanda hala çıkmadı. Herhangi bir sorunu yok cok hareketli sağlıklı kuşçum hala çıkacağını iddaa ediyor kemik gelisim donemleri varmış tuy dökme dönemi gibi ama cok uzun sürsede çıkar dedi. Çıkmasa bile hic bir sorun olmaz.

Dipnot: tırnağı yok diye bence vermeyin. Aldığınız bir hayvandan cok sizin dostunuz kaderiniz. Ben hiç geri vermeyi düşünmedim. Onu böyle kabul ettim. Ve cok mutluyuz

• Hocam kesinlikle vermem geri zaten ama yinede onun rahat etmesi için düşünmüştüm. İnşallah kuşumun tırnağı yerini bulur ama bulmasa bile o benim canımdan bir parça. Yardımlarınız için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhabbet Kuşu Tırnak Kanaması
    8 yıl önce açıldı
    Muhabbet kuşu ayak kırılması
    4 yıl önce açıldı
    Muhabbet kuşu siyah dışkı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.