Şimdi Ara

MUHABBET KUŞU HİKAYESİ... EVET 20 LİRALIK BİR KUŞ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 YAZINDA ALDIM KARAGÖZLÜMÜ ,DİŞİ KUŞTU , ÇOK AGRASİFTİ KULAKLARIMI KEMİRİR BURNUMU ISIRIRDI GEL DERDİM GELMEZDİ , ÇOK SEVDİM ÖYLE SEVDİMKİ ONU KAFESİ ARABANIN ÖN KOLTUĞUNA KOYAR EMNIYET KEMERİNİ BAĞLAR GEZDİRİRDİM , ZAMANLA ALIŞTI GÖZÜNÜ YEDİĞİM , EN KALİTELİ YEMLERİ ALDIM AZ İÇTİM SİGARAYI BALLI KRAKERLERDEN ALDIM ONA , KAPIDAN GİRERKEN SESİMİ DUYSA ÇILDIRIR BENI ÇAĞIRIRDI GÖBEĞİNİ YEDİĞİM ,BERABER UYURDUK O KAFESİNİN İÇİNDE BENDE YANINDA YATARDIM , DIŞARI ÇIKARTMAYINCA BAĞIRIR ÇAĞIRIR KIZARDI , ÇIKTIĞINDADA AVCUMUN İÇİNE ZORLA GİRER ORDA UYURDU CİĞERİM BENIM , CİCİ KUŞUN GÖBEĞİNİ ISIRIR ÖPER DOYAMAZDIM , AÇ GÖZLÜYDÜ BİRAZ ,DÜRÜM SÖYLERDİM ÖNCE BERABER ISIRIRDIK SESİNİ ÇIKARMAZDI BEN DAHA BÜYÜK ISIRINCA BURNUMA SALDIRIR AMA ACITMAZDI , BİGÜN NE YAPTIYSA AYAĞINI BURKMUŞ DOĞRUCA VETERİNERE GÖTÜRDÜM 20TL LİK KUŞTU AMA CİĞERİMİ SÖKER VERİRDİM EN İYİ DOKTORLARA GÖTÜRDÜM ONU ,NEYSE BİRGÜN ANKARAYA GİTMEM GEREKTİ ,HAZIRLANDIM , BAVULLARI KAPIYA KOYDUM , SALONA CİĞERİMİN YANINA GİTTİM BİRAZCIK KONUSTUM , ELİME ALIP GÖBEĞİNİ ÖPTÜM YİNE , KAFESİNE KOYDUM ODA ANLADI SANKI ,DAYANAMAYIP TEKRAR ÖPÜP KOKLADIM VE ÇIKTIM EVDEN , 1 HAFTA SONRA İNTERNETTEN KAMERAYLA GÖRÜŞTÜM KIZIM DEDİM CİĞERİM DEDİM SESİNİ ÇIKARTMADI , KÜSMÜŞTÜR DEDİM KAPATTIRDIM TELEFONU BİZİMKİLERE ANNEMDEDE Bİ TUAFLIK VAR NEYSE MORALİM BOZULDU DAYANAMADIM ERKEN DÖNMEYE KARAR VERDİM OTOBÜSTE HAYAL KURURYORUM ,ŞÖYLE ÖPERİM BÖYLE KOKLARIM ,AMA GARİP Bİ HAVA VAR ORTAMDA ADINI KOYAMADIĞIM Bİ ENTERASANLIK, YOLCULUK BİTTİ HEMEN TAKSİYE BİNDİM ORDAN EVE , KAPININ ÖNÜNDEYİM AMA NASIL HEYECANLIYIM , KAPIYI AÇTIM İÇERİ GİRDİM ANNEM MUTFAKTA ÇAY SİGARA İÇİYOR ,KARDEŞİM OKULA HAZIRLANIYOR , BİZİMKİLERE SESSİZ OLUN DİYE İŞARET ETTİM ,ÇÜNKÜ BENI GÖRDÜĞÜNDE VERDİĞİ TEPKİYİ GÖRSENIZ ŞAŞIRIRSINIZ SADAKATİNE , NEYSE ANNEMLE KARDEŞİME GELİN DİYE FISILDADIM , SALONA GİRDİM , KAFESİN DİBİNDE YATIYORDU , YAKLAŞTIM , KIZIMMMMM AŞKIMMM DEDİM , BANA BAKTI KIPIRDAMADI , İYİCE YAKLAŞTIM BU BENIM KUŞUM DEĞİL KUŞUM NERDE DİYE BAĞIRDIM , GERİSİNİ HATIRLAMIYORUM CAM ÇERCEVE AŞŞAĞI İNDİ , NE OLDU CİĞERİME ? KIZIM NERDE? 28 YAŞINDA ADAMIM Bİ BABAM ÖLÜNCE BİDE BU KUŞ ÖLÜNCE AĞLADIM ,SADECE 2 KEZ AĞLADIM ÖMRÜ HAYATIMDA , SONRA GERÇEĞİ ÖĞRENDİM BEN GİTTİKTEN BİR GÜN SONRA ANNEM KUŞ GEZSİN DİYE SALONA ÇIKARTMIŞ AMA CAM AÇIK , ARAMIŞLAR GÜNLERCE BULAMAMIŞLAR , RESİMLİ İLAN BASTIRDIM , ÖDÜL KOYDUM BULANA BELKİ BİRİSİ BULMUŞTUR DİYE , KAPI KAPI DOLAŞTIM , YOK , 2. GÜN MAHALLEDE DOLAŞIRKEN KUŞ SESLERİNİ DİNLEYİP GİZLİCE AĞLAYA AĞLAYA ARADIM SONRA KAFAMI EVE ÇEVİRDİM GÖZÜM BİZİM EVİN BALKON HİZASINA DENK GELEN YERE İLİŞTİ ATLATIM BETONUN ÜSTÜNDEN , YERE EĞDİM KAFAMI , EĞİLDİM TOPRAĞA YAVRUMUN KANATLARI KURBAN OLDUĞUM KARAGÖZLÜM ZIRLAYA ZIRYALA TOPLADIM KANATLARINI KOKLADIM ÇAMURUN İÇİNDE YATARKEN ÖYLE Bİ KOKTUKİ BANA SANKİ CANLI KANLI ELİMDE DURUYOR , KANATLARI TÜĞLERİ ELİMDE HEPSİNİ TOPLADIM EVE GÖTÜRDÜM , Bİ ZAMAN SONRA YİNE KOKLADIM AMA BU DEFA GELMEDİ O GÜZEL KOKUSU BURNUMA ,,,İÇTİM İÇTİM İÇTİM UNUTAMADIM , BANA NE DEDİLER BİLİYORMUSUNUZ? 20 LİRALIK KUŞ YENİSİNİ ALIRSIN , BENDE DEDİMKİ O BENIM EVLADIMDI , SİZİN EVLADINIZ ÖLSE YENISINI YAPARSINIZ DESEM OLURMU ? OLMAZ , SESSİZLİK OLDU KALKTIM GİTTİM ODAMA ,POŞETTEKİ KANATLARINA SARILIP UYUDUM ..
     MUHABBET KUŞU HİKAYESİ...  EVET 20 LİRALIK BİR KUŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan-kubar -- 23 Mayıs 2015; 0:16:30 >

• fotograftaki kuş erkek abisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 20 Liralık kuş muhabbeti.
    7 senelik kuşumuz öldü , 5 ay önce.
    Ben orada değildim ama babamı bile ağlatacak bir duruma sokmuşsa ölümü , o 20 liralık bir kuş değildir.
  • Usain Bolt kullanıcısına yanıt
    renkleriyle oynanarak çekilmiş fotoğraftır ve kuş dişidir kardeş
  • Kuş baya erkek duruyo yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: büyükhilmi

renkleriyle oynanarak çekilmiş fotoğraftır ve kuş dişidir kardeş

genede erkek o kuş dişi degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bu kuş erkek öylemi? kaç senedir kuş besliyorsun??
  • Hocam bloklayın onu troll o bu arada geçmiş olsun hemen yeni bi kuş alın derim

• Bizim kus 3 yillikti.Bana o kadar cok alismistiki.Evin icine saliyorduk,geziyordu,konusup dans ediyordu.Pencerenin karsisina gecip camdaki yansimasina kiziyordu.Kafesine girmek istedigi zaman ilk kafesin kapisini gagaliyordu.Benim acmami bekliyordu.Ben bilerek acmiyordum.Gelip kafama konup tekrar kafesin kapisini isaret ediyordu.Ben actigim gibi iceri giriyordu.Kapi zilini taklit edip,bizi kandiriyordu kerata.2013 temmuzun da malesef kaybettik.Cesedini saksiya gomecektim ama kokar ve unutamam diye kafesinin icinde bir tabut yapio,kafesiyle birlikte denize saldim.Zavalli olmeye yakin bile soz dinliyordu ve gozunden yas geliyordu.Cok akilliydi.Gercekten hyakin bir tanidigim olse bu kadar uzulmezdim.1 hafta boyunca tek kelime edemedim.

Gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCANZEBANİ -- 23 Mayıs 2015; 1:56:58 >
  • sağolun bağlanmamak lazım ,ağrılığı cok zor
  • Ne diycegimi bilemedim.
    Olumlu olan seylere bu kadar baglanmamalisin.Gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UCANZEBANİ kullanıcısına yanıt
    bu acıyı çeken bilir , bilmeyende boş boş konusur, başınız sağolsun
  • quote:

bu kuş erkek öylemi? kaç senedir kuş besliyorsun??

diger fotograftaki erkek kuş

YAW HE HEEEEEEEEEEEEEEE
  • quote:

YAW HE HEEEEEEEEEEEEEEE

son fotodaki transexual

• hocam anlatış tarzın değişik, imla hatalarından zar zor okuyabildim yazıyı. canlı olduğu sürece insan ya da bir kuş, kedi kaybetmenin hiç bir farkı yok. özellikle bunu hayvan beslemeyenler biraz zor anlıyor. geçmiş olsun, acın hafifleyince yeni bir yol arkadaşı al derim yanına illa kuş olmak zorunda değil. eski dostunu hatırlatır daha çok üzülebilirsin. kedi sahiplenebilirsin mesela. :)
  • Bende 4 yildir besledigim erkek muhabbet kusumu 2 ay once kaybettim. 1 Hafta kendime gelemedim kus diyip gecmemek lazim insanlardan daha vefalilar.

• Benim de ölen kuşum geldi aklıma şimdi... Başın sağolsun.
  • bilirim o acıyı elimden ne kaplumbağalar geçti ne muhabbet kuşları ne civcivler ya hayvan sahiplenmeyin ya da böyle kolay incinen kolay elinizden kaçırabileceğiniz hayvanlar almayın ne bileyim köpektir kedidir falan olmadı su aygırı comodo ejderi falan alın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.