Şimdi Ara

Muğlalı arkadaşlar Dalaman havaalanından Fethiye'ye nasıl gideriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz orada uçaktan inince buraya en kısa nasıl gideriz. minibüs vesaire nedir tam olarak söylermisiniz.

Hisarönü Mevkii, Ölüdeniz'e 3 Km, Fethiye Şehir Merkezine 9 Km, Dalaman Havaalanına 50 Km Mesafede diyor

http://www.anitur.com.tr/otel/telmessos-hotel

Edit: Minibüs gar içinden kalkmıyor, yanlış hatırlamışım. Garın arka tarafındanki ana caddeden geçiyor, zaten sorunca gösterirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-GeN -- 31 Ağustos 2014; 16:37:31 >

Orijinalden alıntı: X-GeN

2 sene önce gitmiştim, havaalanından otobüs var Havaş mıydı başka isim miydi emin olamadım şuan.
    Yalnız Hisarönü'ne kadar gitmiyor, Fethiye merkez'de iniyorsunuz ve oradan yine Fethiye garın içinden minibüsle devam ediyorsunuz Hisarönü'ne.
    Yani çift vesait

teşekkür ederim bilgi için. önemli değil 2 vesait olması hocam tahmini kaç dk sürer

Orijinalden alıntı: X-GeN

Otobüs'ün Fethiye merkeze gelmesi bir 40-50dk sürüyordu en az yanlış hatırlamıyorsam. (2 sene oldu şimdi tam emin de olamıyorum)
    Fethiye merkezden Hisarönü de nerden baksan 15-20dk sürer, çünkü minibüs sürekli indir bindir yapıyor...
    Yalnız şuan hatırladım , garın içinden kalkmıyor minibüs. Garın hemen arkasında ana cadde var Carrefour market vardı. Onun önünden geçiyor, oradan binmeniz lazım

çok teşekkür ederim

• Fethiyedeyim,
    Dalaman'dan Fethiye otogarına sürekli olarak midibüsler çalışıyor.Fethiye otogarının önünden ise sürekli olarak Ölüdeniz'e de şehir içi minibüsleri çalıyor.Dalaman-Fethiye 40km.Fethiye-Hisarönü de 15 dk sürer.

Orijinalden alıntı: M-A-S

Fethiyedeyim,
    Dalaman'dan Fethiye otogarına sürekli olarak midibüsler çalışıyor.Fethiye otogarının önünden ise sürekli olarak Ölüdeniz'e de şehir içi minibüsleri çalıyor.Dalaman-Fethiye 40km.Fethiye-Hisarönü de 15 dk sürer.

teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.