Şimdi Ara

| :: [MUĞLA ÜNİVERSİTESİ] :: | YENI RESIMLER EKLENDI | :: Merak Edilenler :: | (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
142
Cevap
4
Favori
14.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

quote:

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Muğla üniversitesi eğitim ya da sosyal imkan olarak (kampüs alanı ) oldukça iyidir ancak aynı şeyi muğla ili için söyleyemeyeceğim.Gezeceğiniz göreceğiniz yerler kısıtlıdır.Bodrum,datça,kuşadası,marmaris gibi yerleri gezerseniz oldukça keyif alırsınız muğlada ki öğrencilik hayatınızdan.Onun dışında şehir boştur.Öğrenci olarak aktif biri de değilseniz muğladan nefret etmeniz bile olası.Üniversite de ki siyasi olaylardan bahsedersek,iş sizde bitmekle beraber Muğla üniversitesi eylemlerin,gösterilen ve tartışmaların çok olduğu bir üniversitedir.Karışırsınız karışmazsını o sizin bileceğiniz iş biraz da şansın yardımı ile.4 yıllık hayatını sorunsuz bitirende var ilk yılının ilk ayında ayrılan da var.Son olarak Muğla üniversitesi iyidir güzeldir

Genel yorumlar böyle. Sanırım zorlanacağız.

zorlanmayacaksın merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 9 Eylül 2010; 16:54:01 >

• Güncel
  • sarıkonak apt. kalan varmı
  • Muğlaya gidipte ilk hafta pişman olmayan yoktur heralde tabi ilk defa gidenler için :).
    Ama sonradan alışırsınız havası temiz sessiz merkez de gezilecek yer yok ama ilçeleri tek kelimeyle mükemmel tam bi öğrenci şehri. Sonradan alışıyorsunuz ve ayrılmak istemiyorsunuz...

+ Ufak, büyük şehirlerden bıkanlar için ideal bir kent
    + Temiz hava sıcak insanlar
    + Kampüs olarak çok güzel

- Hayat pahalı
    - Siyasi görüşler fanatik
    - Merkezde gezilecek yer yok zaten nüfusu 55bin civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 18 Eylül 2010; 12:26:29 >
  • bayağı olmuş son cevaptan sonra...

2005 ten 2010 Mayısına kadar kaldım Muğlada. Ocakta mezun oldum ama son 1 yıldır İstanbuldayım.

Muğlaya pek ısınamadım ama sessiz, sakin, güzel bir şehir aslında. Kafanızı dinliyorsunuz. Bodrum, Fethiye, Marmaris gezilecek yerler var. Akyaka da yazları hergün denize gidebilirsiniz :) Ayrıca maddi durumu iyi olanlar araç kiralayıp komşu şehirleri de gezebilir. Aktif biri için yapılabilecek bir sürü şey var. Ayrıca kafeler, barlar var merkezde gidilecek. Çok olmasa da bu yerler, gezmeyi dolaşmayı seven, arkadaş çevresi olan adam sıkılmaz. Hem kafanızı dinler hem üniverste hayatınızı yaşarsınız.... Bitirdikten sonra anladık öğrenciliğin kıymetini ama geri dönüşü olmuyor artık :)

Siyasi olaylara gelince, benim okula girdiğim yıl 2005 de bir kavga yaşandı. Sonrasında olaylar oldu ama büyük çaplı değildi. Olayın içindeki kesimler belli. Siz bu işlere karışmadıktan sonra kolay kolay kimse birşey yapmaz size.

Bence öğrenci olarak gidilebilecek en güzel şehir. Sakin olduğundan büyük şehirlerden gidenler bi süre alışmada sorun yaşayabilir. Ama alışınca seversiniz. Bu arada kiralar çok uçuk, uygun yer bulmak zor. Öğrenciliğinizin kıymetini bilin ve aktf olun diyebilirim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: istannbullu34

bayağı olmuş son cevaptan sonra...

2005 ten 2010 Mayısına kadar kaldım Muğlada. Ocakta mezun oldum ama son 1 yıldır İstanbuldayım.

Muğlaya pek ısınamadım ama sessiz, sakin, güzel bir şehir aslında. Kafanızı dinliyorsunuz. Bodrum, Fethiye, Marmaris gezilecek yerler var. Akyaka da yazları hergün denize gidebilirsiniz :) Ayrıca maddi durumu iyi olanlar araç kiralayıp komşu şehirleri de gezebilir. Aktif biri için yapılabilecek bir sürü şey var. Ayrıca kafeler, barlar var merkezde gidilecek. Çok olmasa da bu yerler, gezmeyi dolaşmayı seven, arkadaş çevresi olan adam sıkılmaz. Hem kafanızı dinler hem üniverste hayatınızı yaşarsınız.... Bitirdikten sonra anladık öğrenciliğin kıymetini ama geri dönüşü olmuyor artık :)

Siyasi olaylara gelince, benim okula girdiğim yıl 2005 de bir kavga yaşandı. Sonrasında olaylar oldu ama büyük çaplı değildi. Olayın içindeki kesimler belli. Siz bu işlere karışmadıktan sonra kolay kolay kimse birşey yapmaz size.

Bence öğrenci olarak gidilebilecek en güzel şehir. Sakin olduğundan büyük şehirlerden gidenler bi süre alışmada sorun yaşayabilir. Ama alışınca seversiniz. Bu arada kiralar çok uçuk, uygun yer bulmak zor. Öğrenciliğinizin kıymetini bilin ve aktf olun diyebilirim:)

çok güzel bi özet olmuş
    bende muğlada okuyorum 4. seneye girdim kısmetse bu sene mezun olucam inş

• Ben hala rüyamda sınavlara girdiğimi görüyorum üniversite zamanlarından kalan en büyük kabusum:D

Hayırlısıyla bitirirsin zamanında umarım:)
  • quote:

Ben hala rüyamda sınavlara girdiğimi görüyorum üniversite zamanlarından kalan en büyük kabusum:D

Hayırlısıyla bitirirsin zamanında umarım:)

hatıra hatıradır olsun o kadar teşekkür ederim inşallah biticek bu sene
  • iibf deysen allah kolaylık versin yaz okulunda:D
  • yok abi fen edbiyattayım ben felsefe okuyorum çok şükür alttan bi sıkıntımız yok yaz okulu çekilmez köteklide
  • quote:

Orijinalden alıntı: C@RtHeR

yok abi fen edbiyattayım ben felsefe okuyorum çok şükür alttan bi sıkıntımız yok yaz okulu çekilmez köteklide

4 yaz kaldım ben hiç sorma o sıcaklarda çift ders:)
  • quote:

iibf deysen allah kolaylık versin yaz okulunda:D

Hocam ben de iibf deyim neden öyle dediniz?
  • tıp fakültesi hakkında bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

iibf deysen allah kolaylık versin yaz okulunda:D

Hocam ben de iibf deyim neden öyle dediniz?

Ben 5 buçuk sene kaldım Muğlada ve her yaz okuluna:)

Yazın 4 ders alma hakkınız var 4 ünü de alırsanız, 40 derece sıcakta her ders için çift ders alacaksınız. Yani haftada 8 derse gireceksiniz. O sıcakta daha büyük işkence olamaz:)

Ben Muğladayken Tıp Fakültesi binası bitmişti ama daha bölüm aktif olmamıştır. Yeni arkadaşlara sormak lazım.

• Hocam ozaman bişey sorayım, yaz okulunda devamlılık şartı varmıydı? hocalar insaflımı? geçmek kolaymı
  • Devam zorunluluğu var ama bizim bölümde çok sıkı değildir. Bir arkadaşına söylersin imza atar, problem olmaz. Cins hocalar vardır, onların dersleri normal dönemden farklı olmaz ama daha rahat sınav yapan hocalar da olur. Hocasına göre değişir, zamanla tanırsın kendilerini:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnvgtkyb

tıp fakültesi hakkında bilgisi olan?

Bu yıl 40 kadar öğrenci alınacağını duydum.Sanırım merkezdeki Devlet Hastanesi'nde verilecek eğitim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_1903

quote:

Bu yıl 40 kadar öğrenci alınacağını duydum.Sanırım merkezdeki Devlet Hastanesi'nde verilecek eğitim.

okulun merkeze uzaklığı ne kadar biliyor musun?
    bu arada cevap verip ilgilendiğin için teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Kampüsle merkez arası 6-7 km civarı, okuldan kalkan minibüsle 15 dakika civarında merkeze varabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kampüsle merkez arası 6-7 km civarı, okuldan kalkan minibüsle 15 dakika civarında merkeze varabilirsiniz.

peki teşekkürler. sadece merak :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.