Şimdi Ara

Muğla mı Denizli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yerin de bilgisayar mühendisligi olacak bölüm olarak.Yer olarak sıkıntı yok zaten Aydın'dan gelecegim.Ama hangisini üste yazsam karar veremedim.Ne yapmak gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 31 Temmuz 2012; 21:59:55 >

• denizliliyim yardımcı olabilirim denizlinin nüfusu muğladan çok daha büyük aydındanda büyük ama sosyal olarak muğla daha iyi bile olabilir tabi denizlide çok kötü değil kampüse gelirsek büyüktür gelişme aşamasında teknokent yapılıyor salonu havuzu baya iyi 10 sene sonra çok daha iyi yerlere gelecek pamukklae üniversitesi
  • Sağol hocam 2si birbirine cok yakın gerçektende.
  • Bu 2 yeri veya bu 2 yerden 1 tanesini demek ki tercihlerimde sadece ben yazıyorum.Ne bir uplayan var ne de bende orayı düsünüyordum bilgili olan varsa bilgisini paylassın diyen var.Neyse boşverin ben kime ne laf anlatıyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Bu 2 yeri veya bu 2 yerden 1 tanesini demek ki tercihlerimde sadece ben yazıyorum.Ne bir uplayan var ne de bende orayı düsünüyordum bilgili olan varsa bilgisini paylassın diyen var.Neyse boşverin ben kime ne laf anlatıyorum ki.

Adnan menderes üniversitesi nasıl. Aydındaydı sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz837 -- 1 Ağustos 2012; 0:22:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Mi Eskişehir mi..?
    3 yıl önce açıldı
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    3 yıl önce açıldı
    DÜZCE Mİ ZONGULDAK TIP MI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yaz Denizli'yi bence.
    Denizli ekonomik açıdan gelişmiş bir şehir.
    Ekonomik olarak gelişen her şehir sosyal oalrak yavaşta olsa bir gelişme gösterir.

Ben reelden birkaç kişiyede sordum,geçenlerde bir konuda da vardı Denizli için kötü yorum duymadım,görmedim.
  • Muğlada yaşayan birisi olarak kesinlikle denizli. Daha önceden şu konuda muğladan bahsetmiştim. Okuman faydalı olabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_63831860/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_63834358
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz837

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Bu 2 yeri veya bu 2 yerden 1 tanesini demek ki tercihlerimde sadece ben yazıyorum.Ne bir uplayan var ne de bende orayı düsünüyordum bilgili olan varsa bilgisini paylassın diyen var.Neyse boşverin ben kime ne laf anlatıyorum ki.

Adnan menderes üniversitesi nasıl. Aydındaydı sanırım ?

Üniversite icin ne desem yalan olur cünkü bilgim yok.Tek diyecegim üniversite hastahanesi okulun yanında(tıp icin düsünüyorsan bence + cünkü eskiden uzaktaydı) ve okul dağ başında(bence yolu biraz sıkıntılı dönemecli bir yol).Aydın hakknda bilgi verebilirim ama üniversite hakkında başka bilgim yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.