Şimdi Ara

Müdür saçlarını kestirmeden gelme dedi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saç temiz olduğu sürece uzun olmasının sorunu yok kalkmıştı uzun saç yasağı diye biliyordum.Bugün hoca saçlarını kestirmeden okula gelme almam dedi.saçım burnuma geliyor, okulun kapanmasına da zaten 37 gün kaldı ne yapayım sizce ?

• Git kestir
  • Beline kadar uzatmıycagına göre biraz kestir zaten bir aya eski haline gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kestirme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müdürün okula almamak gibi bi hakkı var mı bilmiyorum ama git, yine sorun çıkarırsa anlat durumu, senin saçına takıcak değil ya.

• Ne okulu okulmu kaldı læ
  • Qnq sorumu tabikide kestirme nasıl bebesin müdür demiş de hemen tutuşmuş dötü ahahahhaha Bebeye baq bana dese (ki diyemez uşağım yağtım sabah evimden aldırıyorum qendimi) kasıklarına bam bam diye vurur acıdan iki büqlüm oluncada o kel kafasını okşarım sonra kantinci aytaçdan çay söyler içeriz parasınıda vermeyiz nese qnq ßß

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • almama gibi hakkı yok ama sen kestir yinede
  • Git em onu

• okulu bırak
  • Burnuna gelen saçı hiç düzelttirmediğini ve yan ve enselerin bağımsızlık kazanmış gibi, yabani ot kıvamında biçimsiz olduğunu tahmin ediyorum. O saç bir de çabuk yağlanır. Eğer okula gitmeden gereken özeni göstermiyorsan, taramayıp mağara adamı kıvamında, yüzün gözün görünmeden okula gidiyorsan hocan haklı. Sonuçta bakımlı ve temiz saç denilince akla bu gelmiyor. Bakımlı olduktan sonra beline kadar gelsin, bir önemi yok.

Bir de ön görüde bulunayım. Şimdi keyfini çıkart. En geç bir yıl sonra o saçları kendi isteğinle kestireceksin. Her liseli bu dönemden geçmiştir. Hele bir de asker tıraşı dönemlerinden geçtiyse üniversitenin ilk yılı kıl yumağı gibi gezinirler. Sonrasında paşa paşa kısa saça dönerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 6 Mayıs 2014; 18:55:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnussen

Burnuna gelen saçı hiç düzelttirmediğini ve yan ve enselerin bağımsızlık kazanmış gibi, yabani ot kıvamında biçimsiz olduğunu tahmin ediyorum. O saç bir de çabuk yağlanır. Eğer okula gitmeden gereken özeni göstermiyorsan, taramayıp mağara adamı kıvamında, yüzün gözün görünmeden okula gidiyorsan hocan haklı. Sonuçta bakımlı ve temiz saç denilince akla bu gelmiyor. Bakımlı olduktan sonra beline kadar gelsin, bir önemi yok.

Bir de ön görüde bulunayım. Şimdi keyfini çıkart. En geç bir yıl sonra o saçları kendi isteğinle kestireceksin. Her liseli bu dönemden geçmiştir. Hele bir de asker tıraşı dönemlerinden kaldıysa üniversitenin ilk yılı kıl yumağı gibi gezinirler. Sonrasında paşa paşa kısa saça dönerler.

Her sabah saçımı yıkayarak çıkıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.