Şimdi Ara

mubarek ekran değil erkan kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani devlet erkanı siyah mercedeslerle gelir,koyunlar kesilir ,vergilerden kendi kafalarına göre cocuklara balon dağıtılır ya
    yeni ekran kartları da öyle.
    1000 2000 tl arası kart mı olur.
    hiçbir zaman bu kadar pahalı değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yossi Kohen -- 24 Ağustos 2013; 16:02:21 >

• Niyetleri sıfırı 337 lira olan 7850 li konsolları 1300-1500 liradan satabilmek için albenilerini arttırmak olmasın nede olsa gavurdur ne yapsa yeridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: namdar

Niyetleri sıfırı 337 lira olan 7850 li konsolları 1300-1500 liradan satabilmek için albenilerini arttırmak olmasın nede olsa gavurdur ne yapsa yeridir

Harbi diyorum bir 7870 ile 2000 liraya satılan ekran kartları arasında uçurum var mı oyunlar için?
  • hiçbir ekran kartına 450tlden fazla vermedim, bütün oyunları üst düzey kalitede oynadım ve gördüm ki benim aldığım serideki kartların milyarlı versiyonunu alanların kartlarıda benim kartımla beraber tarihe gömüldüler

yani ben gtx780 alayım gtx760 alan adamın kartı 2018de işe yaramaz olur benim kartım 2019a kadar idare eder tarzı bir dünya yok
  • Her şey konsollar yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden 1000 tl baba kart ları alabiliyordun adamlar tam somuruyorlar
  • pahalılıgın nedeni donanımın yazılımın çok önüne geçmesi eskiden bir ekrankartı 2 yılda pert olurken şimdi ömrü 3-5 sene arası kullanılıyor.Misal Hd5870
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grafik tasarım, çizim gibi işlerle uğraşmayacaksa normal bir ev kullanıcısının sırf oyun için o kadar para ödeyerek en iyi ekran kartını almasına gerek yok. Tabii bu durum biraz zevk ve tercih meselesi, bir de insanların kendilerini tatmin edebilme arzusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Grafik tasarım, çizim gibi işlerle uğraşmayacaksa normal bir ev kullanıcısının sırf oyun için o kadar para ödeyerek en iyi ekran kartını almasına gerek yok. Tabii bu durum biraz zevk ve tercih meselesi, bir de insanların kendilerini tatmin edebilme arzusu.

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerdesouza -- 24 Ağustos 2013; 16:49:15 >
  • quote:

Grafik tasarım, çizim gibi işlerle uğraşmayacaksa normal bir ev kullanıcısının sırf oyun için o kadar para ödeyerek en iyi ekran kartını almasına gerek yok. Tabii bu durum biraz zevk ve tercih meselesi, bir de insanların kendilerini tatmin edebilme arzusu.

Adam haklı

• quote:

PS3 720p Medium'da 60FPS alıyor ben 720p Ultra'ta 60FPS alıyorum, biraz da pazarlama stratejisi Yoksa R9 270X PS3'ten kat kat güçlü.
  • Ben pek takılmam öyle işlere. 4 yıl önce ekran kartı aldım, bir 2 sene daha gider bana.
    Zamanında üst seviye ekran kartı aldım da ne oldu? Yalnız, burada atladığım bir konu daha var, onu da belirteyim.
    Kullandığım kasa, anakart, güç kaynağı hep üst seviye ve pahalı ürünlerdir.. Ekran kartının bütçesini bilerek düşük tutarım bilgisayar dizeceğim zaman.
    2016 yılını bekliyorum, o zaman yeni bir pc toplayacağım oyun amaçlı. Artık yaş da ilerlediği için HTPC olacak büyük ihtimal.
    Ekran kartlarının fiyatı çok pahalı değil, dolar yüzünden öyle.. GTX 760, 770 gibi kartlar fazla cep yakmayan modeller. Bunları alınabilir, abartmayın.
    Zamanında 8800 serilerini ve GTX 5xx serilerini hangi fiyata alıyorduk sanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Horner -- 10 Mart 2014; 18:21:07 >
  • hd6670 var fp kartı yeter :D bu kartı kuzenlerime verip 2.el hd 5770 veya hd 6850 alıcam oda 2 sene falan gider :D
  • Şimdi bu konuyu açan(ve hortlatan) artık adam akıllı oyun oynayabilmek için 1000 tl nin neredeyse sınır olduğunu görse ne derdi acaba?Kartların fiyatları sadece üretici değil ülke şartlarınada bağlı. Bizim yemeyip içmeyip aldığımız ve gözümüzden sakındığımız kartlardan elin oğlu çerez niyetine alıyor aradaki fark işte bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

quote:

+1

+ 2
  • fak in şit
  • quote:

Orijinalden alıntı: warr0ck03

quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

quote:

+1

+ 2

+3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.