Şimdi Ara

MUAYENEDE KM HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün aklıma esti kendi aracımın tramer kaydını sordum(alırken bundan haberim yoktu vede arac servis bakımlı olunca hiç ilgilenmedim) gelen mesajla yıkıldım 2010 da ilk muayeneye girmiş 83bin görünüyor kmsi 2012 de girdiğinde 64bin görünüyor

beynim dağıldı dumura uğradım abondene oldum kızdım ama aldığım kişi aslına bakarsanız doktordu vede güven veren biriydi beraberinde aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştı kayıtlıydı ben aldığımda aracın garantiside devam ediyordu exp de sokmuştuk bu nasıl olabilirdi

gerçekten yıkıldım ve interenette benzer durumları oanları araştırmaya başladım ve yurdumun değişmez gerçeğiyle karşılastım şikayet sitelerinde vede forumlarda benzer olay cok olmus adam sıfır almıs halen sahibi 2 defa muayeneye girmiş aynı benim durum kmyi yazan görevlinin dikkatsizliği mallığı malaklığı danalığı vs vs daha ne derseniz yüzünden birçok kişi aynı durumda tüvturk msj attım aradım elimde servis kayıtlarının oduğunu vede muayeneye girmeden 2 ay önce servisse girdiğinde kmsini50bin olduğunu 2 -3 ayda bukadar yapılamayacagını vs söyledim benzer durumların devamlı olduğunu kişisel hatalardan kaynaklandığını vede en yakın muayene istasyonuna gidersek sorunun çözülebileceğini söylediler bende gittim

sağolsun oradaki servis müdürüyle konustum smsle gelen msj değiştiremeyeceklerini ancak bana resmi geçerliliği olan mühürlü imzalı kağıt verebileceklerini söylediler vede resmi sayılı mühürlü (kendim memur olduğumdn sayı mühür kagıda resmiyet kazandırıyor) kağıdı aldım satarken ilana bu konuyu da açıklamak istiyorum sizce açıklamalı mıyım yoksa tlf arayanlara mı açıklasam

• Benim anladığım arabanın km'si orjinal ama yazan görevli yanlış yazdığı için öyle bir problem var. Eğer sorun buysa ve kağıdınızı aldıysanız sıkıntı etmenize gerek yok alıcıya bunu söylersiniz nasıl olsa elinizde belgeniz de var bir sorun olacağını zannetmiyorum.
  • Arabanizin en son kac binde muayeneye girdigini nasil ogrendiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ilbilge_11
    HOCAM ARTIK MİLLET SERVİSE GİRMEDEN KM DÜŞÜRÜYOR
    sonra servise giriyor
    bunu yapan arkadaşım var
    araba 10 000 bakımına girmeden 6500 e çekti
    servise girdi
    16500 olduğunda 10250 ye çekti servise girdi ...
    artık millet işin kurnazlığında onur parayla alınmıyor nasıl olsa
  • Hocam malesef insanların hata yapıp numarayı yanlış girme olasılığı, insanların sizi dolandırma olasılığından çok az...
  • 2011 model kamyonet aracımı 1 yıl sonra muayeneye götürdüm km si 12 bin di .muayeneden geçtim eve geldim .bir kaç gün sonra kağıtlara baktım oda ne 23 bin küsür işlemişler mesaj sorgusu yaptım 23 bin küsür gözüküyor. muayenede düzgün işllemiyolar yani. bu sene muayenesi geldi 8 nisanda gittim özellikle dikkat ettim aracım 24 binde düzgün işlediler benim işim düzelmiş oldu.23 bin işledikleri 1 yıl içinde arabayı satmaya kalksam yalancı pozisyonunda kalacaktım. muayene istasyonlarında dikkatli olmak lazım .
  • Benimkini de yanlış işlemişler.3 ay önce muayeneye girdim, 6 bin km fazla yazmışlar.hala o yazdıkları km'ye gelemedim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görüyorsunuz birçaok kişinin yanlış işlenme basına gelmiş önemli olan böyle durumları resmiyette düzeltip karşı tarafa güven verebilme beraberinde herkesin inancı ancak ahirete inanan insanların bizi aldatan bizden değildir düstüruyla harekaet etmeliler birde aracı aldığım arkadaş gercekten güvenilirdi beraberinde 2007 model üstü araçalrda km serviste bilg anlasılıyorhttp://www.youtube.com/watch?v=yZ52y1Sc6mw örnek video bende exp yaptırmıstım beraberinde sevis beni tanıyordu satıcıyı değil ondan içim rahat Allah helal süt emmişlerle karsılastırsın inşallh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.