Şimdi Ara

ARAÇ MUAYENEDE KOLTUK SORUNU..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;
    Bugün Antalya TÜV-TÜRK istasyonuna Peugeot Bipper aracımın muayenesinde sorunsuz geçtim Lakin Koltuk sayısı 5 yazıyordu ve 3yıldır muayeneden
    Geçiyordu bu yıl ÇAKALLAR sorun çıkardı ve bir çok araç trafik şubeye ruhsat yeniletti 58TL devletin ihtiyacı varmış şimdide
    Bu çıktı bi ben değil şahin-albea-doblo-bmw-nemo-bipper vb. bir çok araç gitti hemde kavga ede ede ruhsat atanmı ararsın vs.
    Neymiş yeni çıkmış yaa dedim ben 3yıldır geçirtiyorum sorun yok 4 düşücek dedi gittim 58tl verdim çözdüler ama HARAM olsun Allahından bulsunlar çok kızdım şu antalyanın sıcağında 10km git 10km gel.!
    Sizin görüşleriniz nedir.?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaartal03 -- 23 Ağustos 2012; 16:44:36 >







  • bizim bir arkadaşta otomobilde 5 yerine 4 yazıyor diye uğraştı hepimiz koşa koşa ruhsatlara baktık 5 yazanlar yırttı... olay 4 yada 5 değil olay yasal tefecilik... haram zıkkım olsun allahım çoluk çocuğundan çıkarsın ne diyim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurozer

    bizim bir arkadaşta otomobilde 5 yerine 4 yazıyor diye uğraştı hepimiz koşa koşa ruhsatlara baktık 5 yazanlar yırttı... olay 4 yada 5 değil olay yasal tefecilik... haram zıkkım olsun allahım çoluk çocuğundan çıkarsın ne diyim...

    Valla kardeşim sorma böyle saçmalık görmedim ben yaa 5yazanda dikkat etsin bence..!
    Bu puştlara belli olmaz ne diyorum şahin doğan bir sürü araç son 2-3yaşında arabalar felan gitti hep yenilemeye..!!
  • Benim araçta 5 yazıyor, 5 tane koltuk kafalığı ve 5 tanede emniyet kemeri var bana bu araç 4 kişilik git 4'e düşür diyemezler sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serco05

    Benim araçta 5 yazıyor, 5 tane koltuk kafalığı ve 5 tanede emniyet kemeri var bana bu araç 4 kişilik git 4'e düşür diyemezler sanırım.

    Yaşaa kardeşim çok iyi bir noktaya değindin 5kemer 5kafa yeri olanlarda PROBLEM YOKMUŞŞ.??
    Arkadaşlar... iyidee ne alakaa sizce.?Hadi kemer takalım bizde ama kafayı nasıl takcaz koltuğa döşeme yırtılır...
  • Geçen hafta 7-8 gün önce 2007 Accent Era'yı muayaneye götürdüm baktım ruhsatta 4 kişi yazıyor 5 yazması gerekirken. Bu arada araç eski ruhsatlardan. Hemen arkadaki kemerin ortadakini sakladım tokasıyla birlikte koltuğun altına ve önde 2 arkada 2 olmak üzere 4 kemeride bağladım. Araç muayaneden geçmiş oldu :)
  • Eniştenin jeep te ruhsaat m1 yazmışlar m1g olması gerekiyormuş genede kendi hatalarına o parayı aldılar...
  • Olay vatandaşın can güvenliğinden çıktı, olay iyice vatandaşı ayakta öpme noktasına geldi. Kim ne diyebilir? %50 ile geldim her yerinizden öperim diyecekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.