Bildirim
Muayene için borcu yoktur yazısı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Ettirebilirsiniz. Muayenede sadece motorlu taşıtlar vergisini ödeyip ödemediğinize, trafik cezanız var mı? ödediniz mi? onlara bakarlar. Aslında borcu yoktur yazısını almanıza da gerek yok. Muayene istasyonunda zaten kontrol ediliyor. Ben işimi sağlama alayım diyorsanız, borcu yoktur yazısı alabilirsiniz elbette. -
quote:
Orjinalden alıntı: rayen
Ettirebilirsiniz. Muayenede sadece motorlu taşıtlar vergisini ödeyip ödemediğinize, trafik cezanız var mı? ödediniz mi? onlara bakarlar. Aslında borcu yoktur yazısını almanıza da gerek yok. Muayene istasyonunda zaten kontrol ediliyor. Ben işimi sağlama alayım diyorsanız, borcu yoktur yazısı alabilirsiniz elbette.
+1905 -
muayene gerekli evraklar arasında yazıyor ama almanıza gerek yok diye biliyorum .Biz gidince sormustuk bu evrak lazım mı filan diye ordaki görevli önemli olmadıgını söyledi.zaten bilgisayar ortamında arac kontrol edilince görüyorlardır borcunu. -
Aracım çarşamba günü muayeneden geçirdim.Gitmeden internetten borcu olup olmadığını sorgulattım.Vergi dairesine gidip herhangibir yazı almadım. 2 adet üçgen reflektör aldım (trafik setimde birtek o eksikti.) tabi bu arada size boyunluk ve ceset torbası da satmaya çalışabilirler ama gerek yok..
Muayeneden yarım saat önce muayene istasyonunun yanında bir yerde far ayarlarını yaptırdım (10 tl) ve bence mutlaka yaptırın...Ve randevulu olarak giderseniz işinizi o gün içinde mutlaka halledersiniz. Bir de şasi no su nun motordaki no ile aynı olup olmadığına dikkat ediyorlardı...
Çok çok abartılacak bi durum yok anlayacağınız..Ben sabah gittim öğlene bütün işlerimi halletmiştim...
Size kolay gelsin.... -
Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgi için.Yüreğime su serptiniz.Ya muayeneden geçiremezsem diye içime kurt düşmüştü bu haciz olayı yüzünden.Teşekkürler.Aracı satamıyorum sadece,zaten satmayada niyetim yok.Teşekkürler ilginiz için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X