Şimdi Ara

MTV'yi daha az ödeyin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
14
Favori
89.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpermad

quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Arkadaşlar içinden çıkamadığım bir durum var.2005 mart ayı trafiğe çıkışlı olan aracımın MTV sini öderken 1-3 yaş dilimindenmi yoksa 4-6 yaş dilimindenmi ödeyeceğim.Bilgilendiriseniz sevinirim

Yaş şöyle hesaplanıyor, 2005(1), 2006(2), 2007(3), 2008(4) yani 4-6 yaş dilimindesin.

Alıntıları Göster
    Ben sigortacıyım.Bu kanun yeni değil 2004 yılından beri uygulanıyor.Geriye dönük alabilirmsiniz vergi dairesine sormak lazım.

• quote:

quote:

Arkadaşlar içinden çıkamadığım bir durum var.2005 mart ayı trafiğe çıkışlı olan aracımın MTV sini öderken 1-3 yaş dilimindenmi yoksa 4-6 yaş dilimindenmi ödeyeceğim.Bilgilendiriseniz sevinirim

Yaş şöyle hesaplanıyor, 2005(1), 2006(2), 2007(3), 2008(4) yani 4-6 yaş dilimindesin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alpermad

quote:

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: red_power

quote:

Orjinalden alıntı: alpermad

quote:

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    2004'ten itibaren geriye dönük ödeme yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lrfan

2004'ten itibaren geriye dönük ödeme yapıyorlar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu uygulama sadece otomobiller için mi geçerli yoksa kamyonet, panelvan vb araçlar için de geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edebi

Arkadaşlar bu uygulama sadece otomobiller için mi geçerli yoksa kamyonet, panelvan vb araçlar için de geçerli mi?

Alıntıları Göster
    Otobüs hariç diye biliyorum.
  • quote:

Otobüs hariç diye biliyorum.

Alıntıları Göster
    iyimiş yaa bu ödeme he yanlız minibüs otobus vb.grubdaki araçlar hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeNgİzHaN.

iyimiş yaa bu ödeme he yanlız minibüs otobus vb.grubdaki araçlar hariç

Alıntıları Göster
    kamyonet ve panelvanlar da olmuyormuş arkadaşlar haberiniz olsun..
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu vergiyi ziraat bankalarıda alıyor sanırım bankada geçerli mi acaba bu uygulama? bu durumdan yararlanmak için illa vergi dairesine mi yatırmak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: *albay*

arkadaşlar bu vergiyi ziraat bankalarıda alıyor sanırım bankada geçerli mi acaba bu uygulama? bu durumdan yararlanmak için illa vergi dairesine mi yatırmak lazım?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *albay*

ben yeni yaptırdım vergi dairesinden başka yer almıyor her vergi daireside almıyor bağlı oldugun v.d alıyor ben ankarada yegenbey v.d yatırdım 500 ytl kardayım

• quote:

Orijinalden alıntı: labrance

quote:

Orjinalden alıntı: *albay*

ben yeni yaptırdım vergi dairesinden başka yer almıyor her vergi daireside almıyor bağlı oldugun v.d alıyor ben ankarada yegenbey v.d yatırdım 500 ytl kardayım

Alıntıları Göster
    En detaylı bilgi...

http://www.yaklasim.com/basindamevzuat/kanunlar/012/012027025.htm

• quote:

En detaylı bilgi...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: irf@n

En detaylı bilgi...

Hocam eyvallah süpersin

Ekleme: eğer hesaplarım doğruysa 1000-1250 arası fazla vergi ödemiş gözüküyorum. Bu yılı da sayarsak meblağ 1500ü buluyor. Uğraşıcaz bakalım inşallah geri alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAGLARRR -- 15 Ocak 2008; 1:54:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: liberti

Ben sigortacıyım.Bu kanun yeni değil 2004 yılından beri uygulanıyor.Geriye dönük alabilirmsiniz vergi dairesine sormak lazım.

Alıntıları Göster
    Merhaba Liberti
    Araçların 2008 yılı kasko değerlerini gösterir listeye nereden ulaşabilirim. Yardımcı olacağınız düşüncesiyle teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yutuna

Merhaba Liberti
    Araçların 2008 yılı kasko değerlerini gösterir listeye nereden ulaşabilirim. Yardımcı olacağınız düşüncesiyle teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    Soruyu ben cevaplasam olur mu?

http://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/Kasko%20Deger%20Listesi

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sivas ta ikamet ediyorum 99 model opel astramın mtv için başvurduğumda böyle birşey yok bizde bu getirdiğiniz belgeleri alamayız diyorlar,bize gelen herhangi bir talimat ve bununla ilgili talimat yok deyip geri çeviriyorlar,ne yapmamam gerekli.
    form doldurdum ve sigorta şirketinden imza ve mühür vurdurttum daha ne yapmam lazım?bu sorunu nasıl aşabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: vedat mert

arkadaşlar sivas ta ikamet ediyorum 99 model opel astramın mtv için başvurduğumda böyle birşey yok bizde bu getirdiğiniz belgeleri alamayız diyorlar,bize gelen herhangi bir talimat ve bununla ilgili talimat yok deyip geri çeviriyorlar,ne yapmamam gerekli.
    form doldurdum ve sigorta şirketinden imza ve mühür vurdurttum daha ne yapmam lazım?bu sorunu nasıl aşabiliriz?

Alıntıları Göster
    hocam bizim araba 98 model 406 piayasa fiyatı tam nedir bilmiyorum 2000 motor 1315 kg biz bu özelliktene yararlanabilirmiyiz bir sigorta şirketine sorucam kasko fiyatını ama önceden sizden bi tahmini bilgi almak istedim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: blade__tr

hocam bizim araba 98 model 406 piayasa fiyatı tam nedir bilmiyorum 2000 motor 1315 kg biz bu özelliktene yararlanabilirmiyiz bir sigorta şirketine sorucam kasko fiyatını ama önceden sizden bi tahmini bilgi almak istedim teşekkürler.

Alıntıları Göster
    1,6 motor 99 model corolla arabam var. Bende faydalanabilr miyim. Pek anlamadım kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

1,6 motor 99 model corolla arabam var. Bende faydalanabilr miyim. Pek anlamadım kafam karıştı

Alıntıları Göster
    blade_tr ve yazılımcı online arkadaşlar siz bu uygulamadan faydalanamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat mert

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vedat mert

99 model opel astra için bu uygulamadan zaten yararlanamazsın. Forum doldurmana gerek yoktu. senin aracının değeri muhtemelen 15.000 ytl civarı. Tam tipini yazmadığın için 1.6 olarak varsayıyorum.bunun %5'i 750 ytl yaparki.Senin ödeyeceğin vergi bu miktara yaklaşmıyor bile. Bu durumdan yararlanmak için vergin araç değerinin %5 ini geçmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: liberti

quote:

Orjinalden alıntı: vedat mert

99 model opel astra için bu uygulamadan zaten yararlanamazsın. Forum doldurmana gerek yoktu. senin aracının değeri muhtemelen 15.000 ytl civarı. Tam tipini yazmadığın için 1.6 olarak varsayıyorum.bunun %5'i 750 ytl yaparki.Senin ödeyeceğin vergi bu miktara yaklaşmıyor bile. Bu durumdan yararlanmak için vergin araç değerinin %5 ini geçmesi lazım.

Alıntıları Göster
    imzamdaki aracımın vergi indirimi için başvurmuştum vergi dairesine... internet ten baktım kabul edilmiş.
    şimdi bankalara yatıramıyomuyuz bu şekilde illaki vergi dairesine mi yatırmak zorundayız...

• quote:

Orijinalden alıntı: lmnggen

imzamdaki aracımın vergi indirimi için başvurmuştum vergi dairesine... internet ten baktım kabul edilmiş.
    şimdi bankalara yatıramıyomuyuz bu şekilde illaki vergi dairesine mi yatırmak zorundayız...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lmnggen

Zannedersem bankalarda normal mtv tarifesine göre çıkar. Fakat plakadan ödeme yapıldığı için belki indirim işlenmiş olabilir.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.