Şimdi Ara

MTV'yi daha az ödeyin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
14
Favori
89.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 öncesi modeller için nereden bulabiliriz kasko değerlerini?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cela Soylu

90 öncesi modeller için nereden bulabiliriz kasko değerlerini?

90 öncesi modeller için tsrsb'ye araç bilgi formu doldurup faxlaman gerekir.
  • teşekürler
  • Bu bahsi geçen fiyat listesine nerden ulaşılır. Araç alırken ona göre ir tercih yapmak istiyorum. Mesela renault 11 flash alsam 90-94 model gibi. 1700cc motor var. Bir alt gruptan mı vergi öderim. Yada kaç para öderim nasıl hesaplanır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

quote:

Bu ülkede motor hacmi saçmalığından kurtulup acaba ne zaman arabanın değeri üzerinden vergi alınacak .

Hiçbirzaman.

• evet arkadaşlar fazla ödeyen varsa parasını geri iade alabiliyor veya önümüzdeki temmuz vergisine saydırıyor
  • ben 2004 2005 2006 2007 fazla ödemelerimi geri aldım
  • geçen perşembe babam mtv yi ödemek için gitti vergi dairesine. bu uygulama sadece panelvanlar için geçerli denmiş ve indirim yapılmamış. yaptıranlar nasıl başardı ya da vergi dairesine göre uygulama farkı mı var?
    fazla ödeyenler, alacaklı sayılıyoruz bile demişler. kafam karıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teskey

Bu ülkede motor hacmi saçmalığından kurtulup acaba ne zaman arabanın değeri üzerinden vergi alınacak .

işteee buuu çok doğru bi konu ya 4.0 arabay biniyoruz werdiğimiz wergi nerdeyse arabanın fiyatından fazla :)
  • arkadaşlar sorun çıkartmıyorlar değil mi.
  • çok güzel paylaşım. teşekkürler

• saol gerçekten iyi bir konuya el atmışsın
  • çok sağol
  • yaw arkadaşlar benim araç 06 plaka ama ben ankarada oturmuyorum.illaki dilekçeyi ankara vergi dairesinemi yatırmak gerekiyor
    saygılar
  • [Deleted by Admins]
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guru68 -- 20 Temmuz 2008; 18:38:34 >
  • arkadaşlar benim sorunun cevabını bilen yokmu?
    benim araba 06 plaka ama ben hataydayım.bu vergi indiriminden yararlanmak için illaki ankarayamı gidip dilekçe verecez?
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: diskriminant

arkadaşlar benim sorunun cevabını bilen yokmu?
    benim araba 06 plaka ama ben hataydayım.bu vergi indiriminden yararlanmak için illaki ankarayamı gidip dilekçe verecez?
    saygılar

Hayır Hataydan da verebilirsiniz. Vergi daireleri de artık ortak bilgisayar sisteminde. Aracınızın nerede kayıtlı olduğu öenmli değil yani..
  • mtv. gecikme zammı aylık yüzde kaç ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.