Şimdi Ara

MTV'yi daha az ödeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
14
Favori
89.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • faydalı bir bilgi aklımın bi köşesine yazdım. teşekkürler
  • ülkemizde, motorlu taşıtlar sistemine doğru dürüst bir sistem getirelemedi ne yazık ki. yüksek motorlu fakat düşük modelli araçların vergileri çok yüksek.
  • bizi de düşünüp haberi siteye koyduğun için teşekkürlerimi sunarım.
  • ne yazıki bizim yüksek hacimli araçımız yokama bilgiler için saol.dayımın işine yarar sanırım
  • çok teşekkür ederim böyle bilgileri paylaşmak çok güzel acaba bu sene içinmi geçerli yoksa önceki senelerde olabilirmi bir fikri olan varsa ve paylaşırsa mutlu olurum.
  • arkadaşlar bu kanun 2007-2006 geriye dönük uygulandı 2005 ve daha aşağısını bilmiyorum.Fakat dua edelimde 2008 içinde bu kanun maddesi geçerli olsun çünkü bu kanun birkere ye mahsus çıktığını biliyorum ve ben kullandım.
  • emeğe saygı teşekkürler
  • 2008 model 2.5 dizel mıtsubıshı l200 için olurmu bir faydası acaba?
  • Süper oldu
  • ßen inanmıorm. ole bsi olsa herkez yapardı. Degmez
  • bilgilendirme için sağol...
  • Aydınlatma için teşekkürler;bana yaramasa da paylaşacağım kişiler olacak!

Geçenlerde bir gazete haberinde okudum;bilginiz vardır belki;bazı avrupa ülkelerinde vergilendirme aracın çevreyi kirletici gaz çıkarma potansiyeline göre yapılıyor..Bu yüzden dizel araçlar kadar benzinli araçlar da satılıyor,hatta bazen onlardan fazla dahi satılıyor....!Çünkü dizel araçların kirletme yüzdeleri (son zamanlarda çıkan teknolojiler dışında) malumunuzdur!Türkiye de de ilgili şekilde vergilendirme için bakanlık bir çalışma başlatmış!!!Bakalım;ne zaman biter bu çalışma,nasıl birşey çıkar karşımıza!Ama ben şahsım adına mutlu olurum!1.3 benzinlime güzel yarar bu iş..
  • bu sistem 2500 cc üzeri için anladığım kadarı ile tam olrakta anlamadım ama 2500 cc araçlar için bi etkisi varmı (starex)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamucera -- 28 Aralık 2007; 21:33:41 >
  • herhalde 1.4 araba için bakmaya gerek yok dimi arkadaşlar anladığım kadarıyla
  • YA ARKADAŞLARBU OLAY 2008 İÇİNDE GEÇERLİMİ ACABA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nesferatu -- 2 Ocak 2008; 9:41:09 >
  • evet 2008 icin gecerli mi?
    ve de geriye donuk fazla odenen vergiyi geri almak icin ne yapmak gerekiyor?
    bilgilendirirsrniz sevinirim.
  • eski 1980 öncesi amerikanların kasko değerlerini gözteren bir link var mı ? 5600 motor V8 ler 900 kusr lira vergisi vardı.
    quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

ee bunu her amarkancı bilir ama
  • şu an tv8 de Şükrü Kızılot bu konuyu anlatıyor ve bugünkü Hürriyet'te de yazısı var.
  • Arkadaşlar içinden çıkamadığım bir durum var.2005 mart ayı trafiğe çıkışlı olan aracımın MTV sini öderken 1-3 yaş dilimindenmi yoksa 4-6 yaş dilimindenmi ödeyeceğim.Bilgilendiriseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Arkadaşlar içinden çıkamadığım bir durum var.2005 mart ayı trafiğe çıkışlı olan aracımın MTV sini öderken 1-3 yaş dilimindenmi yoksa 4-6 yaş dilimindenmi ödeyeceğim.Bilgilendiriseniz sevinirim

Yaş şöyle hesaplanıyor, 2005(1), 2006(2), 2007(3), 2008(4) yani 4-6 yaş dilimindesin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.