Şimdi Ara

MTV %40 ZAM! YETER ARTIK! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
10
Favori
63.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
500 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi anlamıyorum bu halktan ne istiyorlar. Bu çöküşler hep yüksek vergilerden değil mi ?

Tarihten nasıl not almazsınız?

Bu nasıl cesaret? Sanırım oy kaybınız yok. Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz.

Siz halkın refah seviyesini yükseltmek için 15 ssnsdsn beri iktidarda değil misiniz?

Yol yapıyorum diyorsunuz çoğunkukla zenginler kullanıyor.

Sağlıkta reform yaptık diyorsunuz randevuyu 15-30 gün sonraya veriyor.

İşsiz insandan ailes geliri üzerinden GSS alıyorsunuz

Kira fiyatları fahiş. Her yerde inşaat var fakat her şey balon kira fiyatları uçmuş

Asgari ücreti zaten bindiriyorsunuz hatta bindirmekle kalmıyor maaşından bile vergi kesiyorsunuz.

Çalışma hayatını da biliyorsunuz adam 15 saat çalışıyor denetleyen yok

Emeklilik desen mezar da emeklilik bu hükümetin döneminde gerçekleşmiş

Sigorta fiyatlarını biliyorsunuz

Doğalgazı kışın göreceksiniz. Şimdi farkında değilsiniz ama onun da acısı olacak

Velakin söyleyecek çok şey var fakat sizin alım gücünüz var mı ? Refah içerisinde misiniz ?

Bu soruları kendinize sorun

Günaydın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan şu durumuna üxülüyor arkadaş bidaki seçimde inşallah insanımız akıllanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 29 Eylül 2017; 8:30:21 >
  • Anlamiyorum neden bukadar az zam?

Daha fazla olabilirdi.

Favorim yüzde 661

• Başlarda zor gelir sonra alisirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hghuseyin H kullanıcısına yanıt
    Orası Yaradanın işi ona karışmam...
  • Cidden hükümetin halkın yararına yaptığı hiçbirşey yok nasıl hala %50 alıyor hiç aklım almıyor.
    Sağlık bitik Eğitim bitik Enflasyon bitik iç işler bitik dış işler bitik köylü bitik çiftçi bitik ve üstünede süreklide kandırılıyorlar neden hala halk destek veriyor peki ? Yahu kesin bi desteği kesin bişey kaybetmezsiniz yeni kanlar gelsin başa deneyelim onlarıda ülkeyi uçurumun kenarına sürüklediler hala neyin inadı yapılıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 29 Eylül 2017; 8:36:41 >
  • cok ilgilnç değilmi daha bir kaç gün önce ırak la ilgili olarak memurlarının maaslarını ödeyemedığı ıcın 1.5 milyar dolar kredi verdık demesıyle %40 zammın bır bırıne yakın olması, bu sankı sizden aldıgım zamla adama kredı verdım der gibi olmamısmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tstctstc

Anlamiyorum neden bukadar az zam?

Daha fazla olabilirdi.

Favorim yüzde 661

Daha seçime var vakit, seçimden önce bir kere daha yoklarlar. Dünya kadar cemaat, aşiret var oyunu koyun sürüsü gibi veren.

Bu sefer ben de AKP'ye vereceğim, sürüden ayrılanı kurt kaparmış, ilk olacak ama Allah önceki seferleri affetsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Daha fazla olabilirdi.

Favorim yüzde 661

Daha seçime var vakit, seçimden önce bir kere daha yoklarlar. Dünya kadar cemaat, aşiret var oyunu koyun sürüsü gibi veren.

Bu sefer ben de AKP'ye vereceğim, sürüden ayrılanı kurt kaparmış, ilk olacak ama Allah önceki seferleri affetsin.

Ver hocam ver Allah versin.. Oy oranının %80 e cıkmasını dileriz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 29 Eylül 2017; 8:43:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hghuseyin

200 300 lira birşey zaten çok bi haber değeri olacağını sanmıyorum

kafalar pırıl pırıl.

• "13 bin Dolar milli gelirle zenginler ligine, vatandaşın yaşam kalitesi artacak

Türkiye'yi yüksek gelir grubuna taşıyacak 3 yıllık orta vadeli program açıklandı." Şeklinde duyurmuş dünkü zam paketini Sabah gazetesi.

Sarma sigaranın kağıdından vergi alacak duruma düşmek demek ki iftihar edilecek bir durum fakat ben yanlış yorumluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

Paketin tek adaleti var
    Çalışan yada issiz ayırmamışlar

Kim varsa Köklemiyip geçmişler
    Gövde bütün, baş bütün
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Daha fazla olabilirdi.

Favorim yüzde 661

Ver hocam ver Allah versin.. Oy oranının %80 e cıkmasını dileriz :(

Ama tek benim vermemle olmaz, siz de AKP'ye vereceğiz deyin de içim rahat etsin yoksa bir başıma olmuyor böyle herkes muhalif baksanıza şu duruma. Fındık üreticisinden, kamyoncusuna kadar herkes hükümete ters gidiyor bu şekilde ben bir başıma nasıl büyük oyunu bozabilirim ?

Ama ben halkıma güveniyorum, seçime 3 ay kala sizin gönül yağlarınız erir, dayanamazsınız yine

• Hayret. Bir kaç gündür popüler konularda başı çekiyor MTV zammı. Oysa hep futbol takımları veya indirim kuponları Çekler vs başta olurdu.

Devlet milletin cebine doğrudan el atınca az da olsa kıpırdanma var demek ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Neymiş başkası olsa zam olmayacka mıymısmışmışşşş

Adamın adamların savundukları şeye bak ! Sizin aklınızı ben ...

Sorgulamıyor da herif başkası olsa da olurdu diyor

Öyle diyince bunlara şey dicen hocam. Başkası olsa o köprüleri, yolları yapmayacakmıydı?

• Zamanın birinde, vezirler padişaha gidip "Hünkarım, maliye açık verdi. Yeni vergiler gerek." demişler.

Padişah da "İyi öyleyse, her köprünün başına birer adam koyun ve köprüden geçenlerden 1 Lira alsın." demiş.

Bir zaman sonra padişah, vezirlerine sormuş: "Halkımdan bir şikâyet var mı?"

Vezirler ise "Halk halinden çok memnun." demişler.

Padişah da "O zaman köprülerin sonlarına da birer adam koyun, köprü çıkışlarında da herkesten 1 Lira alsın." demiş.

Bir süre sonra vezirlerine yine sormuş: "Halkımdan bir şikâyet var mı?"

Vezirler yine aynı yanıtı verince padişah öfkelenmiş ve "Ulan!" demiş... "O zaman köprülerin ortasına d bir adam koyun, köprüden gelip geçen herkesi becersin!" demiş.

Aradan bir zaman geçmiş, "Halkımdan bir şikâyet var mı?" diye yine sormuş vezirlerine.

Vezirler yine aynı cevabı verip halktan hiçbir şikâyet gelmediğini söyleyince padişah "Bu ne biçim halk! Hiçbir şeye tepki göstermiyor!" demiş ve vezirlerini de alıp halkın karşısına çıkmış.

Halka seslenerek "Ey kullarım! Bir şikâyetiniz var mı?" diye sormuş.

Kimseden ses çıkmayında daha da gürleyerek sorusunu tekrar etmiş.

Bunun üzerine arkalardan kısık bir ses duyulmuş: "Şey... Padişahım, benim bir maruzatıum var."

Padişah, vatandaşa bakarak konuşmasını buyurmuş.

Adam konuşmaya başlamış: "Akşam vakitleri köprüde çok sıra oluyor. Evimize geç kalıyoruz. Rica etsek, köprünün ortasına bir adam daha yerleştirebilir misiniz?"

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Hayret. Bir kaç gündür popüler konularda başı çekiyor MTV zammı. Oysa hep futbol takımları veya indirim kuponları Çekler vs başta olurdu.

Devlet milletin cebine doğrudan el atınca az da olsa kıpırdanma var demek ki.

Bir müddet eski mesajları okuyun, en geç pazar yine yine en tepeye yerleşir onlar.
  • Siz daha durun. Üçüncü köprü ve Avrasya tüneli geçiş ücretleri bu seviyedeyken,. FSM ve 15. Temmuz köprüsünden 7 liraya geçmeye devam edeceğimizi mi sandiniz?

İki yön ücretli olacak ve toplam 12-13 lira civarinda bir şeye gelecek. Sonra diyecekler ki "ne zammi ucuzlattik. 7 liraydi. 6 buçuk lira oldu"

Dursun bu yazı burda. Demişti dersiniz.

• MALiye bakanı dalga gecerek aslında avantaj var 2018 e girmedwn önce alınan araclar daha az vergi ödicek demiş

Resmen vaşak geçiyolar resmen utanmadan zammı hikaye gibi anlatiyor bir de

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.