Şimdi Ara

MTU 1364 Hatası alan herkes baksın. %100 çözüm Resimli (kolay) adım adım ANLATIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
6
Favori
15.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OP nin islemlerini yaptiktan sonra bide DNS ayarlarinizi
    8.8.8.8
    8.8.4.4
    yaparsaniz daha kesin bir sonuc alirsiniz eger airties kullaniyorsaniz
  • Lexis, anlatım için teşekkürler hocam, ben de denedim ve oldu. Fakat bende garip bir durum oluştu, XBOX ayarlarını manual yapmadan önce NAT type ım oyunlarda "OPEN" iken, bu ayarları yaptıktan ve portları açtıktan sonra "Modarate" e düştü.
  • üatadım anlatım için teşkkür ederim denedim oldu ne kadar mutluyum anlatamam fakat arkadaşın evinde 1 ay freebitmişti ama şu anda başlandım gold üyelik diyor ama oyuna giremiyorum bi bilgin varmı bununla ilgili yoksa cardmı almam lazım xbox live içn
  • hocam oncelikle emeginizden oturu tesekkur ediyorum ellerinize saglık.. bende xbox live a strict baglantı ile baglanmak zorunda kalanlardan biriyim. daha öncede biçok sey denedim ama basarılı olamadım sizin dediklerinizi de bastan sona yaptım. hatta port acmada sorun var mı diye once pc nın ip sine actım portları ve kontrol eden bit programla kontrol ettim ve portlar acılmıs sonra manuel girdigim xbox ip si ıcın portları actım ancak baglantım halen strict suan ne port acın diyor nede mtu hatası. modeminiz UPnP yi destekliyorsa etkinlestirin diyor ama ben zaten UPnP yi etkinlestirdim. ne yapmam gerekiyor olabilir acaba bi fikri olan var mı? yardımcı olabılırsenız cok mınnettar kalırım.
    DH XBOX 360 TOPLULUĞU
  • Ben Airties Air 6221KN ile yaşadığım MTU sorununu bu yöntemle çözdüm.

Çok teşekkürler anlatım için.

CHIP Online
    innDir.com Uzman Editörü
  • @GRaNZaT

Ne demek :).

@
    Aktugbey

evet ben çektim siz çekmeyin gibisinden yapmıştım

@
    daredeviled

NAT sorununu xbox.com'a girince ordaki supporttan resimli anlatımları var eğer hala geçmediyse mesaj atabilirsin geç cevap verdim baya kusuruma bakmayın sorunu yaşasam çözümünüde koyacağım fakat yaşamadığım için net birşey söyleyemiyorum.

@darthface

kartınız varsa kart ile yoksa kadıköy başta olmak üzere benzeri teknoloji/elektronik'te ünlü semntlerden birine gidip rahatlıkla kartsız satın alabilirsiniz , ben kart ile aldım.
    aynı zamanda forumda ptt havale ile 1 - 3 - 6 - 12 ay olmak üzere satanlarda var.

@
    onculcan

NAT sorunlarını xbox.com'da anlatıyor resimli dediğim gibi devam ederse mesaj atabilirsiniz fakat yaşamadığım için nasıl çözüm getireceğimi tam olarak bilmiyorum.

• ALLAH RAZI OLSUN
  • Dün akşam NAT Type'ı yapayım derken modemin beynini sulandırdım, MTU 1492 olduğu halde MTU hatası almaya başladım Sonunda aradığım cevabı @Architecth vermiş. Umarım bu NAT Type olayını çözer. Teşekkürler.
  • harikasınız başka bişey demiyorum

@emreun

Aslında bu problem bütün modemlerde olmuyor , yani olmaması gereken bir problem bizim Türkiyede kullandığımız ve TTnet'in promosyon olarak verdiği bazı modemler bu problemlerin çözümü için ayar bulundurmuyor aslında çok fazla görünen bir problem değil.

192.254.222.2
    255.255.0.0
    0.0.0.0

automatic deki ip adresi bu bunu manuel yazmaya kalkınca kabul etmiyor xbox niye böle bir ip alıyorsa nasıl düzeltebilirim
    PS4KardeşlikReferansları:DA Or.(Dante-rdmcnrmk),Drive Cl.(barbar52-cakal41234),Sha.Of.Mor.(Mustafa-gringo01),Witcher3(BoSS_228-Symphatic),Bloodborne(kırkdokuzelli-erengiray1),Unc.Col.(schumacher__-Polwenan),AC Syn.([TAB]ip-Lithium),FİFA(-Mudvayne-_Astronmony),R6(cihan_50-berkay326),GTA(khedira_34-metalgearx24)
    AC Unity(GodLeSs CapTive-pabl0esc0bar),İnf.SS(arkham92-kivancsenvardar-sstropic),TLOU(deadangel1344),Order1886(sonufuk-goxel1989),BatmanAK(Arnold Schwarzenegger-ekene),UntilDawn(Stickand-weros),NFS([TAB]ip-quikbuster),SW(die.Rache-mk5361),BOPS3(merenk-buraoca2),Roc.Lea.(cihan_50),DS3(delioglan77-*Lazrail*),R&C(redow-zepharoth)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

Ya benim ip adresi sizinki gibi değil

192.254.222.2
    255.255.0.0
    0.0.0.0

automatic deki ip adresi bu bunu manuel yazmaya kalkınca kabul etmiyor xbox niye böle bir ip alıyorsa nasıl düzeltebilirim

Tamam hallettim manuelden ayarladım sonunda
    PS4KardeşlikReferansları:DA Or.(Dante-rdmcnrmk),Drive Cl.(barbar52-cakal41234),Sha.Of.Mor.(Mustafa-gringo01),Witcher3(BoSS_228-Symphatic),Bloodborne(kırkdokuzelli-erengiray1),Unc.Col.(schumacher__-Polwenan),AC Syn.([TAB]ip-Lithium),FİFA(-Mudvayne-_Astronmony),R6(cihan_50-berkay326),GTA(khedira_34-metalgearx24)
    AC Unity(GodLeSs CapTive-pabl0esc0bar),İnf.SS(arkham92-kivancsenvardar-sstropic),TLOU(deadangel1344),Order1886(sonufuk-goxel1989),BatmanAK(Arnold Schwarzenegger-ekene),UntilDawn(Stickand-weros),NFS([TAB]ip-quikbuster),SW(die.Rache-mk5361),BOPS3(merenk-buraoca2),Roc.Lea.(cihan_50),DS3(delioglan77-*Lazrail*),R&C(redow-zepharoth)
  • Bende bu port meselesi ile kafayı yiyeceğim... Olmuyor allah olmuyor... Resimli Anlatımın hepsini denedim ama bnm modem ZyXEL çok farklı geldi... Biride Lütfen Bu olayı ZxYEL için yapabilir mi ?

Ben yıllardır airties kulanan biri olarak artık tamam dedim ve Airties5450 ün mtu hatası ikidebir (kanal değiştirmeme rağmen) kesilen kablosuz bağlanti hatası yeter
    dedirtti başka marka modem aldım.

Vicdan, yazılmış en kalın din kitabı, en yalın anayasadır.
    En üst mahkeme… En acımasız hâkim…
    Sicilinize göre, en rahatsız yatak veya en rahat yastık…
    GT: labraxx
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.