Şimdi Ara

MTU 1364 Hatası alan herkes baksın. %100 çözüm Resimli (kolay) adım adım ANLATIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
6
Favori
15.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: labraxx

Selam

Ben yıllardır airties kulanan biri olarak artık tamam dedim ve Airties5450 ün mtu hatası ikidebir (kanal değiştirmeme rağmen) kesilen kablosuz bağlanti hatası yeter
    dedirtti başka marka modem aldım.

evet ilk aldığımda 1 ay çektim yeter dedım tam götürecektimki sorun düzelmişti bu olay bendede 15 20 dk aralarla kopma yapıyordu ama şu an hiçbir problem yok ve modemden gayet memnunu.
  • Zamanında ben de modem alacaktım artık dayanamayıp. Sonra bunu gördüm. Modeme falan gerek kalmadı. Bu arkadaş sayesinde tüm problemler kalktı. Nobel ödülüne layık görüyorum arkadaşı Nobel değilse de başka bir şey işte. Çok şey borçluyum ona Yapamayan olursa kendi hatasıdır. Bir şeyi gözden kaçırıyorsunuzdur.
  • anlatım ıcın tesekkurler
  • şifre kabul etmiyor ne yapmalıyım
  • nasıl teşekkür etsem bilemedim resmen kafaları yiyordum kaç gündür nihayet update edebildim makinayı nete girip çok saol.
  • bulunsun
  • rt211 de sorun yaşamadım ama çok güzel bir rehber olmuş.
  • hocam iyki varsın be ! günlerdir uğraşıyodum,sayende çözdüm. çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi picassoo -- 19 Eylül 2011; 9:11:37 >
  • Tek kelime, ALLAH Senden razı olsun...

4gün önce modemi bağladım xbox a 2gün girdi 2gündür girmiyordu sonunda oldu. Teşekkürler sağolasın
  • live'dan bağlantı kopmaları için işe yarar mı bu yöntem?
  • Guzel Paylasım
  • Eve tivibu aldıktan sonra ttnet'in getirmiş olduğu modemi kullanmaya başladım ve xbox live bağlantısı gitmiş yeni farkettim. Dediğin adımları uyguladım ve problem çözüldü. Kullandığım modem AirTies WAV-275v2TT. Paylaşım için teşekkür ederim.
  • aslında ben bu sorunu çözmüştüm.ancak oyunlara bağlanırken (rdr 3074 portlu mesela) hata veriyordu ancak bağlanıyordum ama çoğu kişiyi live da bulamıyordu(nat sorunu vardı (nat sorununnun çözümüde port açmaktır)).herhalde artık düzelmiştir konuyu bukadar açıklayıcı biçime getirdiğin için sana teşekkür ediyorum.
  • zyxel modem için biri yardım edebilir mi acaba bu problem yeni başladı kafayı yemek üzereyim.
  • Bu konu yardımıyla sorunumu çözdüm.

Çok teşekkürler dostum, eline sağlık.
  • Vallahi kıçımı sen kurtardın dostum dile benden ne dilersen
  • Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncy -- 5 Mart 2012; 20:11:07 >
  • metro nette nasıl hallediyoruz bu sorunu
  • Arkadaşlar Allah rızası için kafamı vurcam duvarlara ya biri şu Airties 6271 için tam olarak live bağlanma olayını baştan resimli bir şekilde anlatsın yoksa camdan atcam bu Xbox peşinden kablolarla kinecct tv falan da gitcek çıldırcam artık
  • Yav şu NAT ayarlarını açamadım. Modemim tplink çıldıracağım Crysis 3 Open Beta oynuyorum bir anda donup kalıyor. Tplink TD854W modemim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.