Muhtemelen bu adamlar açık oyanayacaklar. Yağmur olur yağarız diyorum. Gol olarak
Tabi ümidini kesmiş ve sadece, elenmişken az gol yiyip eleniyim diyen bir takım havasına bürünürlerse orasını bilemem ama umarım ofansif oynarlar.
Bu konuyu maçtan sonra isterseniz hortlatırsınız isterseniz hoplatırsınız. Herşeye izin veriyorum
------------------------------------------------------------------------------------------------- Bu arada nedir bu 3. torba sevdası. Şl de büyük takımların olduğu gruplara düşmek motivasyon açısından çok daha iyi. Ayrıca ummadık taş baş yararmış. Bizim geçen sene yardığımız gibi
istanbuldaki maçtan daha ofansif oynayacakları kesin de inşallah yine o kadar gol pozisyonu buluruz ama bu sefer hepsini atarız. ben güiza oynamazsa daha fazla gol atacağımıza inanıyorum
Valla ben tüm hazırlığımı tamamladım
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
biramız cipsimiz hazır bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
quote:
Futbol başka bir zevk kardeşim ya
bu gün ayın kaçı ?
quote:
quote:
Benim menüde çiğ köfte(etsiz) ve acılı şalgam suyu var Umarım bu sene CL'de çok maç izleriz bu duygular içinde
Benim menüde çiğ köfte(etsiz) ve acılı şalgam suyu var Umarım bu sene CL'de çok maç izleriz bu duygular içinde
Evet benim menümdede bu var... ama saat gece 10 da paralar yatcak bizim öğrenciyiz malum
Ziraat bankasına gidem de belki akşam 9 da yatırırlar belli olmuyo bunlara dengesiz bi banka bi bakmışın ayın 7 si gelmeden yatmış
quote:
Orjinalden alıntı: Rizeli
bu gün ayın kaçı ?
Bugün ayın 6 sı öğrenci olduğunu tahmin ettiğim kardeşim
7 sini bekleme bu gece saat 10 da yatırıolar paraları
quote:
Orjinalden alıntı: İnkluzyonCisimciği
quote:
bu gün ayın kaçı ?
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet2468
quote:
Orjinalden alıntı: İnkluzyonCisimciği
quote:
bu gün ayın kaçı ?
Acılı şalgam+rus salatası+kavun
inkluzyon cisimciği espri mi yaptın anlamadın ama rizeli bugun ayın 6 sı 6 tane atar mıyız diyo.
quote:
Orjinalden alıntı: coolfire
quote:
quote:
Off o ne be Çiğ köfte dedin mi akan sular durur hocam.
Benim menüm şu ikisinden biri olacak; Siz de yardımcı olabilirsiniz karar vermemde Tuborg teneke-Ruffles mı yoksa Karpuz-peynir mi
quote:
Orjinalden alıntı: Energetic
Benim menüm şu ikisinden biri olacak; Siz de yardımcı olabilirsiniz karar vermemde Tuborg teneke-Ruffles mı yoksa Karpuz-peynir mi
Valla hocam Karpuz-Peynir oldu mu illaki rakı da olacak, bu maça ağır kaçar herhalde. Sen yine Tuborg-ruffles olayına gir bence. Grup maçlarında açarız olmazsa bir 70'lik
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Energetic
Valla hocam Karpuz-Peynir oldu mu illaki rakı da olacak, bu maça ağır kaçar herhalde. Sen yine Tuborg-ruffles olayına gir bence. Grup maçlarında açarız olmazsa bir 70'lik
Tamam hocam mesaj alındı Fenerbahçe veya Galatasaray ŞL'de finale çıksın Jack Daniels açıcam
uydudan izleyenler icin ntv spor sifrelimi olacak?
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet2468
inkluzyon cisimciği espri mi yaptın anlamadın ama rizeli bugun ayın 6 sı 6 tane atar mıyız diyo.
Ne esprisi kardeş... Ayın 7 sinde öğrenci milletine 160 ytl kadar bir tutar dağıtılır...
Tabi benim şu an yaz okulunda binbir sınavın ortasında ve kaç gündür borç harç içinde ( elektrik ttnet kredi kartı ekstresi sağa sola borç) bugünü bekliyor olmamı tahmin edemessin.. Yani keşke sorun espiri yapma kaygım olsaydı ve bole iğrenç bi espiri yapsaydımda şu borçlar olmasaydı
Rizelinin demek istediğini anladım kanımca sen beni anlamadın
Biraz anlayış lütfen kırmadan incitmeden
quote:
Orjinalden alıntı: gael
uydudan izleyenler icin ntv spor sifrelimi olacak?