Şimdi Ara

mtk 6577 android 4.0.4 imei yazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
21.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çinden bu cihazı aldım.pasaportda yok.imei yazmayı becemedim.daha önceki dandik çin telefonlarına kolayca yazmıştım ama bu android olduğu için yapamadım.nette çok araştırdım ama bu modele imei yazan yok gibi.telefoncu değilim.1-2 telefoncuya götürdüm onlarda beceremediler.nasıl yapıldığını bilen veya yazan var mı?ilgilenenlere saygılar sunarım

ürünün genel özelliği

Processor(CPU)
    MTK 6577 Cortex A9 1GHZ CPU Dual core
    operation System
    Android 4.0 ICS
    RAM
    512MB
    ROM
    4GB( Support Micro SD Card up to 32GB)
    Screen
    5.08 inch Touch Screen HD AMLED Capacitance. Resolution:800X480Pixels, 1600K Colors

• aynı sıkıntı var h2000+ imei yazmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erchyn -- 24 Ekim 2012; 1:48:16 >
  • bu soruyu yanlış yere sordum sanırım.yoksa burası arkadaşlık forumu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesisandforce

çinden bu cihazı aldım.pasaportda yok.imei yazmayı becemedim.daha önceki dandik çin telefonlarına kolayca yazmıştım ama bu android olduğu için yapamadım.nette çok araştırdım ama bu modele imei yazan yok gibi.telefoncu değilim.1-2 telefoncuya götürdüm onlarda beceremediler.nasıl yapıldığını bilen veya yazan var mı?ilgilenenlere saygılar sunarım

ürünün genel özelliği

Processor(CPU)
    MTK 6577 Cortex A9 1GHZ CPU Dual core
    operation System
    Android 4.0 ICS
    RAM
    512MB
    ROM
    4GB( Support Micro SD Card up to 32GB)
    Screen
    5.08 inch Touch Screen HD AMLED Capacitance. Resolution:800X480Pixels, 1600K Colors

mtk6577 ye bu yöntemle imei atabildim her mtk da geçerliymiş

öncelikle telefonun rootlu olması lazım google dan tel modeliyle aratıp bulabilirsin

rootluysa yapacağın işlemler;
    http://www.upload.gen.tr/d.php/www/2asfynpr/MTK-IMEI-DEGIS.rar.html indir rardan çıkar
    imei.exe yi açıp ilk soruya 1 de enterle sora 1. simin imeisini yaz enterle 2. simin imeisini yaz enterle çıkan soruya j de enterledikten sonra "MP0B_001" dosyası oluşacak
    telefonu bilgisayara bağlayıp oluşacak "MP0B_001" dosyasını telefonda herhangi biryere kopyala bilgisayar bağlantısını çıkar
    telefondan Root Explorer uygulamasını açıp "MP0B_001" dosyasını data / nvram / md / NVRAM / NVD_IMEI içine kopyala (root explorerindir:http://www.mediafire.com/?pb3t8nadpe69g9j)
    telefonu yeniden başlat
    *#06# ile kontrol et
    işlem tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upudi -- 27 Ekim 2012; 0:11:14 >

• keşke bunun videosu olsaydı :/ ayrıca her telefon için ayrı root yöntemi mi var ? yani işlemciden öte bir de model için de mi farklı bu iş ?
  • ayrıca bu işlemi yaparken telefon açık mu kapalı mı ? bilgisayara mı bağlı yoksa programı telefona mı indireceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erchyn

ayrıca bu işlemi yaparken telefon açık mu kapalı mı ? bilgisayara mı bağlı yoksa programı telefona mı indireceğiz ?

"MP0B_001" dosyasını telefona atana kadar telefonla bir işin yok (rootlama hariç)

işlem sırasını değiştirdim daha anlaşılır şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım dediklerini yaptım data klasörüne girdim içi boş bu dediğin data klasörü nün yerini tam olarak açıklarsan çok makbule geçer teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrets1

Arkadaşım dediklerini yaptım data klasörüne girdim içi boş bu dediğin data klasörü nün yerini tam olarak açıklarsan çok makbule geçer teşekkürler..

bir detayı atlamışım

/data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 (eski sürümlerde)

ya da

/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001

olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: upudi

quote:

Orijinalden alıntı: fikrets1

Arkadaşım dediklerini yaptım data klasörüne girdim içi boş bu dediğin data klasörü nün yerini tam olarak açıklarsan çok makbule geçer teşekkürler..

bir detayı atlamışım

/data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001 (eski sürümlerde)

ya da

/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001

olacak

yok arkadaşım bulamadım benim cihaz huawei g500 pro mtk 6577 işlemcili 4.0.4 yüklü rootlu sanırım bu işlemciler için daha böyle biprogram çıkmadı yada biz bilmiyoruz...
  • arkadaşım telefonun root'lu değil büyük ihtimalle. benim lenovo A789 mtk 6577 işlemcili telefonuma aynı yöntemle imei attım. bir aydır kullanıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım
  • aynı işlemci ram ekran şçözünürlüğü vs her şeyi aynı sadece tasarımı farklı iki telefona aynı yöntemle root atılır mı ? örneğin zopo zp500 ile hero h2000+ aynı özelliklerde sadece birisi IPS mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erchyn

aynı işlemci ram ekran şçözünürlüğü vs her şeyi aynı sadece tasarımı farklı iki telefona aynı yöntemle root atılır mı ? örneğin zopo zp500 ile hero h2000+ aynı özelliklerde sadece birisi IPS mümkün mü ?

önce bunu dene
    Universal MT6577 rooting method
    http://colonelzap.blogspot.de/2012/10/universal-mt6577-rooting-method.html

olmazsa bu
    Hero H2000+ MT6577 Rooting Tutorial
    http://colonelzap.blogspot.de/2012/09/hdc-galaxy-i9300-siii-plus-mt6577.html

• ikinci link hdc 9300 diyor bu s3 replikası için değil mi ? uyar mı ?
  • herşey root yapmakta bitiyor.zaten ana sorun root yapmak.root yaptıktan sonra her program işe yarıyor.benim derdim root yapamamak.çünkü ana yazılım buna izin vermiyor.çok programla denedim ama root duvarına tosladım.bu işi çözmenin tek yolu yeni rootsuz flash atmak.ama buda riskli.yoksa başka çözüm yok maalesef.ben bu prormaı ve yöntemi daha önce denedim ama olmadı.root açık olmada root explorer çalışmıyor bir kere.zaten root açık olsa yazılıma bile gerek yok.terminal programıyla ve komutla iş bitiyor.bu kadar basit.nette bir çok yabancı foruma bu derdimi yazdım.hepsi yeni flash çözüm dediler bunu bilin.saygılar
  • flash attım. imei yazdım.ama bu seferde 4gb olan hafıza 81 mb ye düştü.buna çare bulan var mı acaba.saygılar
  • Telefonu bilgisayara Ortam Aygıtı(MTP) olarak bağlayın. ADP olarak tanıdıktan sonra "Root_with_Restore_by_Bin4ry_v15.7z" dosyasını indirin. winrar ile bir klasöre açın. Runme.bat dosyasını çalıştırın. Telefon kapanıp açılacaktır. Bu şekilde root olduktan sonra imei.exe ile oluşturduğunuz MP0B_001 dosyasını File Explorer programlarının biriyle /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/ klasörüne kopyalayın. Other(diğer) kullanıcısının write ve read yetkisi kalsın. Sakın kapatmayın. Bu işlemlerin sonunda takdığınız SIM kartın SIM kodunu soruyor. Açıp kapatmaya bile gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neolussius -- 14 Kasım 2012; 20:34:22 >
  • beyler ben basit bi yöntem önerereceğim size. Linkte anlatımı var zaten cok kolay apk dosyasıyla yapıyorsunuz mtk işlemcide denedim oldu.
    http://www.zopomobileshop.com/zopo-rom/tag/zopo-zp100-imei/
  • Teşekkürler arkadaşlar abone olalım :)
  • Merhaba arkadaşlar tüm hepsini denedim ama Umi x1 de işe yaramıyor..Başka ne yapılabilir yada başaran varsa paylaşabilirmi bir türlü değişmedi imei.. saygılar..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.