cihazın markası modoli farketmez.işletim sistemi önemlidir.işletim sistemi android ise hele root açık ise basit bir komutla bile imei yazılır.hala bu markaya atılır mı diye sormayın.bilgisayarlarda soru sorarken markasına göre mi soruyorsunuz işletim sistemine göre mi.biraz araştırın gerçekten imei yazmak çok basit şey.boşuna 20 tl para vermeyin.100 tl alan bile var çünkü.paranıza yazık değil mi.
quote:
Orijinalden alıntı: nemesisandforce
cihazın markası modoli farketmez.işletim sistemi önemlidir.işletim sistemi android ise hele root açık ise basit bir komutla bile imei yazılır.hala bu markaya atılır mı diye sormayın.bilgisayarlarda soru sorarken markasına göre mi soruyorsunuz işletim sistemine göre mi.biraz araştırın gerçekten imei yazmak çok basit şey.boşuna 20 tl para vermeyin.100 tl alan bile var çünkü.paranıza yazık değil mi.
MTK işlemcilerde imei değiştirmek çok basit ama SPEADTRUM işlemcilere imei yazması o kadar kolay değil :( Speadtrum sc8825 işlemcili lenovo telefona imei yazabilmek için çok uğraştım izmirde her telefona imeyi yazarım diyenler bile yapamadı telefon 1 aya yakın kaldı en sonunda iş başa düştü 3-4 gün uğraştıktan sonra kendim hallettim telefona yeni rom attım ondan sonra imei değiştirdim ama bu seferde whatsapp line gibi programlar telefona yüklenmiyor :(
quote:
Orijinalden alıntı: mavikule
quote:
Orijinalden alıntı: nemesisandforce
MTK işlemcilerde imei değiştirmek çok basit ama SPEADTRUM işlemcilere imei yazması o kadar kolay değil :( Speadtrum sc8825 işlemcili lenovo telefona imei yazabilmek için çok uğraştım izmirde her telefona imeyi yazarım diyenler bile yapamadı telefon 1 aya yakın kaldı en sonunda iş başa düştü 3-4 gün uğraştıktan sonra kendim hallettim telefona yeni rom attım ondan sonra imei değiştirdim ama bu seferde whatsapp line gibi programlar telefona yüklenmiyor :(
google abiye "change zopo imei number" bunu yaz.bunu deneseydin büyük ihtimal yazardın imeyi.tekrar rom yazmana gerek yoktu.ben bununla olmaz dene telefonuma imei yazdım.bu kadar basit.
rootsuz bile olsa işe yarıyor.nasıl yapıldığını artık kendiniz bulun.bana bu kadar bile yardım eden olmamıştı çünkü.ne burda nede başka forumlarda..
Merhaba;
Çinden hediye olarak ZOPO zp700 marka telefon geldi. İnternetten araştırdığımda cihazın imei'sinin bir menu aracılığıyla değiştirilebildiğini öğrendim. Şu an elimde ekranı bozul bir E72 var. acaba bu telefonun imei'sini ZP700 'e yüklesem bir sıkıntı yaşar mıyım? bu yöntemi deneyen arkadaşlardan tavsiye ve yönlendirmelerini rica ederim. ek olarak telefon çift simli. tek imei değiştirdiğimde sorun çıkarır mı? şimdiden teşekkür ederim..
bazı sivri akıllılar 3g siz telefonun imei sini 3g li telefona yüklersen 3g kullanamazsın diyorlar.bunlara inanmayın.ben 3310 imesini iphone 5 de kullanıyorum.çatır çatır 3g var.uyanık telefonculara gebe kalmayın.daha önceki mesajlarda verdiğim programlarla kolayca ve sadece menüden girerek imei sini yazabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme