Şimdi Ara

MTCGame'den tehdit yedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MTCGame'den bonusların nasıl kullanılacağı hakkında canlı destek ile yazışarak öğrenmeye çalışyordum.Adam (veya kadın) bana 20000 olmadan kullanamazsınız dedi.Bende 650 var. Oha adam mı kazıklıyosun *** yazdım refleks olarak. Bana ip adresimi oturduğum şehri attı. Hakkınızda işlem başlatıyorum konuşmanızdan dolayı dedi.Ben de ok yazıp kapattım sizce bir şey olur mu.Yoksa blöf mü yapmıştır.

• Geçmiş olsun. Canlı iletişim elemanlarına hakaret etmek yada kötü dil kullanmak yasak ve ağır bir cezası var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdolfFeedler

Geçmiş olsun. Canlı iletişim elemanlarına hakaret etmek yada kötü dil kullanmak yasak ve ağır bir cezası var.

ne kadar ağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Mode On

quote:

Geçmiş olsun. Canlı iletişim elemanlarına hakaret etmek yada kötü dil kullanmak yasak ve ağır bir cezası var.

ne kadar ağır.

20-30 kilo bir şey sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuxambroChannel

quote:

Orijinalden alıntı: Troll Mode On

quote:

ne kadar ağır.

20-30 kilo bir şey sorun olmaz

he iyi o zaman ya sıkıntı yok.
  • Sanal alemde yakalanamayacagınızı mı zannediyorsunuz anlamıyorum ki. Geçmiş olsun. Moku yedin.

• hakaretten dava acilir birşey çıkmaz ondanda merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 18 Temmuz 2016; 15:58:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2000 li olmadan kullanamazsınız demiş zannettim ilk başta.
  • Banada aynisi olmustu.Kopazarda canli destekten bu fiyatlar ne adam mi ....
    demistim.Destekteki arkadas ip tespit edildi.Islem baslatildi gecmis olsun demisti bende selamda soyle yazip kapatmıştım.Bir sey olmadi sanada bisey olmaz rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: easypeasy

Banada aynisi olmustu.Kopazarda canli destekten bu fiyatlar ne adam mi ....
    demistim.Destekteki arkadas ip tespit edildi.Islem baslatildi gecmis olsun demisti bende selamda soyle yazip kapatmıştım.Bir sey olmadi sanada bisey olmaz rahat ol

umarım:)
  • hiç bi?ey olmaz merak etme
  • Oradan Wow'a 60 günlük game time alacaktım. Ürünü alıp kodun gelmesini beklerken siparişi iptal ettiler. Daha sonra ödediğim miktarı mtc hesabımın bakiye kısmına yüklediler. Bir baktım 60 günlük gametime'ın fiyatını birden 10 lira arttırmışlar. Desteğe o zaman paramı kartıma iade edin dedim. Çocuk kandırır gibi o zaman kesintiler olur biraz daha ekleyip almanızı tavsiye ederim falan dedi. Bir daha da oradan bir şey almadım.
    Ha senin küfür etmen yanlış olmuş orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chrollo Lucilfer

Oradan Wow'a 60 günlük game time alacaktım. Ürünü alıp kodun gelmesini beklerken siparişi iptal ettiler. Daha sonra ödediğim miktarı mtc hesabımın bakiye kısmına yüklediler. Bir baktım 60 günlük gametime'ın fiyatını birden 10 lira arttırmışlar. Desteğe o zaman paramı kartıma iade edin dedim. Çocuk kandırır gibi o zaman kesintiler olur biraz daha ekleyip almanızı tavsiye ederim falan dedi. Bir daha da oradan bir şey almadım.
    Ha senin küfür etmen yanlış olmuş orası ayrı.

Hadi bakalım hayırlısı :)

• Chrollo Lucilfer kullanıcısına yanıt
    ben de bir mallık edip gidip o kalitesiz siteden hem de legion'ın çıktığı gece gametime aldım, sabahı bekliycez oynayabilmek için rezalete bakar mısın.. hayır key bu yani bunun nasıl bir onayı olabilir ki.. gidecek g2adan başka yerden ucuza çekip o keyi bana atacak amatörlüğe bakar mısın :D madem çalışma saatlerin dışında bir key bile alamıyorum senin sitenden, o zaman satın alırken de uyarı koy yada çalışma saatinde satın alabileyim sadece.. saçmalık başka birşey değil...
  • Bir şey olmayacak. Rahat ol.

• Tehdit edilmemişsin.
  • refleks olarak
    xd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.