Şimdi Ara

MSÜ'yü çözmeyip sınavda analiz etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Nedenleri:
    Sınav 135 dk
    Hiçbir etkisi yok / sonuçları çok büyük ihtimalle sınavdan sonra öğreneceğiz
    Soruların %10'u açıklanıyor
    Sınava kadar ösym'nin hazırladığı aynı tarzdaki soruları kafaya yazmak
  • Sınavdan önce açıklanırsa üzülebilirsin :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Farketmez ki 30 dk fark sınavın dinamiklerini çok etkiliyor. Msüdeki stresle gerçek sınavdaki stres ya da odaklanma aynı olmaz. (bence)
  • tyt ye girer gibi hazırlan, derece öğrencisi için bir nevi prova gibi oluyor , firsat niteliğinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ösym nin hazırladığı deneme işte. Süreyi verme amaçları da tyt nin zorluğunu dengelemek filan değil. Ondan sınavı bitirince oturup 30 dk kontrol edip(evde) ayrı ayrı net hesaplayacağım. Msü ve tyt tr ve mat arasında çok fark olacağını da düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 8 Haziran 2020; 21:47:9 >
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    sonuçlar temmuzun başında açıklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiçbirşey111 -- 8 Haziran 2020; 22:34:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorular sınava kadar düşer. Sınava giren adaylar için sadece adayların görebileceği bir sistem var, soru soru seçip bakıyorsunuz. 2019 msü pdf leri de oradan hazırlanmış hatta.

• MSÜ yü analiz etmeye gerek yok tyt ile pek alakası olan bir sınav değil sosyali çok kasıntı Türkçesi gayet basit feninde tek tük ayt soruları oluyor. Matematik olarak tyt ye benziyor sadece

• schwarzbite kullanıcısına yanıt
    O sonuçlar açıklandığında olur sonuçlar da 7 temmuzda açıklanıyor

• hayir sinav aksami olur

• Sınavdan çıktığım gün baktım geçen sene dostum. Kulaktan dolma şeylerle yanlış bilgi verme lütfen,

Kulaktan dolmayla alakası yok yksye 3. Girişim olacak ve her iki yksde de sonuçlar açıklandıktan sonra cevap kağıdı görüntülenebildi. Msüye özel bir durum varsa bilmiyorum

• cevap kagidindan bahsetmiyor. sinav sorularini goruntulemeden bahsediyor.

• Hocam yks de zaten sorular 1 2 güne %100 olarak açıklanıyor. Bu %10 olayı MSÜ ÖABT gibi sınavlarda var nedense, onların tamamını 1 sene sonra yayınlıyorlar. YKS hemen yayınlandığı için onda öyle bir uygulama olmayabilir.

Bilgim yok msüye ilk defa gireceğim zaten. Ben her sınavı aynı şekil sanıyordum. Sınav sorularının paylaşılmayıp öğrencilere anında açılması garip gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.