Şimdi Ara

Msü soru tutturma olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazı yayınevleri sorunun şekil olarak benzeri bile olsa tutturduk diye reklam yapıyolar halbuki soru köküyle alakası yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://youtu.be/4YFBT2hAiKg

Bide kenan kara hocamizdan dinleyin.sizce acil yayınlarini fazla mı övdü yoksa adam gerçekten dogrularimi söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acil reklama baslamis,tyt den sonra gorecem onlari

• Mehmet 148 M kullanıcısına yanıt
    Ben sınava girmedim lakin çok yorum okudum ve birkaç soruyu gördüm. Ben öğrenci olduğum için tarafsız konuşmak istiyorum soruların ağırlığı 3-4-5 e daha yakınmış. Bu hocanın biraz taraflı olduğunu düşünüyorum. Sanki acille anlaşmalı gibi.

• baran1902 B kullanıcısına yanıt
    moruk mesele o değil herkes biliyor yani 345in soru tarzı en yakın ama yayınevleri birebir tutturmuş gibi gösteriyor sadece şekil benzer soru kökü alakasız masaörtüsü sorusunu tutturduk diye gösteren var geçen sene de sordular onu :p

• quote:

Orijinalden alıntı: baran1902

Ben sınava girmedim lakin çok yorum okudum ve birkaç soruyu gördüm. Ben öğrenci olduğum için tarafsız konuşmak istiyorum soruların ağırlığı 3-4-5 e daha yakınmış. Bu hocanın biraz taraflı olduğunu düşünüyorum. Sanki acille anlaşmalı gibi.
    Hoca acilde yazar. Bunu da saklamiyor. Cümlelerinde "hazirladik" falan diye bahsediyor kitaptan. Adam kendi malını över tabii ki çok da kaliteli zaten.

• baran1902 B kullanıcısına yanıt
    Hocam kendisi gayet kaliteli bir insan. Konu anlatımlarını izleyen bilir efsane hoca. Ayrıca acille anlaşmalı değilde acilde yazar diye biliyorum. Sırf o adam için acil geo kitabını aldım hiç pişman değilim efsane bir kitap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.