Şimdi Ara

Msnde Atatürk e Hakaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msnde Atatürkün avatarını kullandığım için msn de birisi Atatürk e hakaret etti.Bu kişiyi bulmam mümkünmü?Eğer bulursam yerin dibine kaçacak delik arasın.

• İstersen dava bile açabilirsin msn savcılık msn konuşmalarına kadar bulur hangi ipi ile konuştuğunu karşındaki kişinin sonra ttnete soruyolar şu saatte kim almış bu ip yi diye sonra arkadaş yanmış demektir.
  • fake msn adresi alıp ekle gene onu. muhabbet edip yerini bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 24 Ocak 2008; 11:01:10 >
  • o kişinin msn inin bize verde ....
  • Merak ediyorum msninizde kayıtlı olan kişileri bilmiyor musunuz? Sizi kimin eklediğinin farkında değil misiniz?
  • Hakaret eden kişi 10 yaşlarında birisi ,şikayet edilsede bir sonuca varılacağını sanmıyorum artık.
  • değmez nice insan var bunlar gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Merak ediyorum msninizde kayıtlı olan kişileri bilmiyor musunuz? Sizi kimin eklediğinin farkında değil misiniz?

Harbi yaa hiç tanımadığınız kişileri de ekliyormusunuz? Ben adres bile tanıdık gelmezse basıyorum engellemeyi...
  • ülke 100 yıl geriye gidiyor.
    görmüyorsunuz msn de kilerle uğraşıyorsunuz...

bakar kör olmak bu olsa gerek....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Merak ediyorum msninizde kayıtlı olan kişileri bilmiyor musunuz? Sizi kimin eklediğinin farkında değil misiniz?

Harbi yaa hiç tanımadığınız kişileri de ekliyormusunuz? Ben adres bile tanıdık gelmezse basıyorum engellemeyi...

Aynen önce kabul ediyorum kimsiniz diyorum tanıdığımsa bir şey yapmıyorum saçmalarsa siliyorum direk.

Bu arada ileti geçmişine bak eğer kaydediliyorsa orda vardır bir zahmet e-posta adresini bize de ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 24 Ocak 2008; 21:07:06 >
  • kopekle kopekmi olcan boşversene ..
    ha diceksinki gorursem napiyim:

ayaktaya kaldır döv oturuyosa kafasını tekmeler yürüyosa çelme tak kafası yarılsın koşuyosa tam yanından geçerken kolunu boynuna sıkıştır havada geriye doğru burgulu 3lü saltovari bişeler yapsın karşılık veriyosa saldır vermiyosa yine saldır laf ediyosa nie etmiosun de saldır ediyosa zaten bahanen var yaradana sığınıp allah ne verdiyse saldır...

bu bole gider alternatif için lütfen pm...
  • yaw 10 yaşındaymış eleman neden ciddiye alıyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

kopekle kopekmi olcan boşversene ..
    ha diceksinki gorursem napiyim:

ayaktaya kaldır döv oturuyosa kafasını tekmeler yürüyosa çelme tak kafası yarılsın koşuyosa tam yanından geçerken kolunu boynuna sıkıştır havada geriye doğru burgulu 3lü saltovari bişeler yapsın karşılık veriyosa saldır vermiyosa yine saldır laf ediyosa nie etmiosun de saldır ediyosa zaten bahanen var yaradana sığınıp allah ne verdiyse saldır...

bu bole gider alternatif için lütfen pm...

Kaba kuvvetle bu iş hallolmaz. Zaten ne gelirse başımıza kaba kuvvetten, düşüncezilikten gelmiyor mu?
    Akılcı davranmak gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansarcık

Hakaret eden kişi 10 yaşlarında birisi ,şikayet edilsede bir sonuca varılacağını sanmıyorum artık.

Yasaya göre 0-11 yaş aralığındakiler tam ehliyetsizdirler. Yaptıkları hiçbirşeyden ceza alamazlar.
  • 10 yaşında bir çocuk küfretse nolur küfretmese nolur bırakın kendi vicdanına zavallıyı.

Bu memlekette Atam'a nice küfreden büyüklerimiz var, işe onlardan başlıyalım. Birileri bir köylünün anasına küfrediyor, ona ''Ananı da al git'' diyor da, 10 yaşındaki çocuğun suçu ne oluyor? Zira Ataturk demedi mi zamanında '' Köylü milletin efendisidir'' diye. Hakarete birde bu boyuttan bakıverin.
  • Bir de insanlar sizi eklediğinde haberiniz olmuyorsa kimin eklediğinden; bu sorunu ortadan kaldırmak için, "seçenekler-gizlilik" bölümünü kullanabilirsiniz.
  • Msn'i ver diyecem ama bu ülkede o gibi milyonlarca var maalesef..
  • Mahkeme msn'i yasaklasın.
  • Duysa bizimkiler msn'i de kapatırlar(!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

10 yaşında bir çocuk küfretse nolur küfretmese nolur bırakın kendi vicdanına zavallıyı.

Bu memlekette Atam'a nice küfreden büyüklerimiz var, işe onlardan başlıyalım. Birileri bir köylünün anasına küfrediyor, ona ''Ananı da al git'' diyor da, 10 yaşındaki çocuğun suçu ne oluyor? Zira Ataturk demedi mi zamanında '' Köylü milletin efendisidir'' diye. Hakarete birde bu boyuttan bakıverin.

köylü dediğin tarım yapar kardeşim şehre inip başbakanla tartışmaz, konuyu siyasal tartışmaya dökmek istemiyorum ama o anlattığınız kişi daha önce birçok kez siyasilere sözde "dert yanarak" eylem yapmış medyatik biri, tamamen kasıtlı yaptıkları...

Atamızı hepimiz saygıyla anıyoruz.fakat bugün onun kurduğu ülkede spikerler besmeleye gerilik gözüyle bakıyor.
    "Hakarete birde bu boyuttan bakıverin."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 25 Ocak 2008; 10:44:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.