Şimdi Ara

msn le birlikte kullanılan programlar??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani msn le beraber kullanılan programlar varya hani kimn pencere açtıını fln gösteren, display pictureları çalan gibi....bide kimn seni blokladıını gösterenler varmış..bu tip bildiinz bu programları paylaşabilr misnz?

• çok saol....herşey varmş burda
  • pardon ama......asıl seni kimin blokladıını gösterecek şei bilen var mı? bi siteden de bakılıomuş galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dracox

pardon ama......asıl seni kimin blokladıını gösterecek şei bilen var mı? bi siteden de bakılıomuş galiba...

o sitelerin çoğu hikaye.
    kendini offline yap sor oraya online derse anlarsın engelleneni ne güzel gösterdiğini,
    sileni ancak görürsün o da ayarlar gizlilikte adama sağ tıkla deyince sil işlevi açılmışsa o kişi seni silmiş demektir ama bende bir kere onda da hata oldu. bakıyordum silen varsa bende silem liste biraz azalsın. bi baktım hiç neden yokken biri silmiş düşündüm bekleyem sonra hiç çevrimiçi olmazsa silerim diye ama aynı gece çevrimiçi oldu...

bu arada msn de yazdıklarım gitmiyo bazen. deliriyom.

• quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

ama bende bir kere onda da hata oldu. bakıyordum silen varsa bende silem liste biraz azalsın. bi baktım hiç neden yokken biri silmiş düşündüm bekleyem sonra hiç çevrimiçi olmazsa silerim diye ama aynı gece çevrimiçi oldu...

maalesef o seni silmiş kardeş..o pencere %100 güvenilirdir..dogru sonucu verir..bir kişi seni silip engellemediyse oturum actıgında sende "oturum actı yazısı yazar"..sen ise seni silip silmedigini ancak o pencereden anlayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

quote:

Orjinalden alıntı: eárendil

ama bende bir kere onda da hata oldu. bakıyordum silen varsa bende silem liste biraz azalsın. bi baktım hiç neden yokken biri silmiş düşündüm bekleyem sonra hiç çevrimiçi olmazsa silerim diye ama aynı gece çevrimiçi oldu...

maalesef o seni silmiş kardeş..o pencere %100 güvenilirdir..dogru sonucu verir..bir kişi seni silip engellemediyse oturum actıgında sende "oturum actı yazısı yazar"..sen ise seni silip silmedigini ancak o pencereden anlayabilirsin

emin misin şu an sil modu tekrar kapalı orda ama
    şimdi beni silip tekrar mı eklemiş demek oluyor bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram Kullanımı İle İlgili Tweak
    12 yıl önce açıldı
    pc ile müzik hakkında herşey
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msn discovery yükleyin gösterio herşeyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.