Kişilerin isimlerini değiştirebilir karakterlerinine özellikler katabilirsiniz, nickinizi renklendirebilir(colornick plugini ile) İstediğiniz kişileri seçerek webcam , dosya transferi , ve ses konferanslarını otomatik açmalarını sağlayabilirsiniz kişisel durumunuzu istediğiniz gibi değiştirebilir , siz yokken otomatik mesaj yollayabilirsiniz, ve daha bir çok özellik vs....
Yükledikten sonra plus menüsünden eklentilere gelin ve orada stuff plug ı aktif edin...
Özellikler:
Avatarlarınızı istediğiniz boyutta ayarlayabilirsiniz, Smileyları orjinal boyutlarında gönderebilirsiniz, Birden Çok Msn Messenger açabilirsiniz, Max 5 smiley ekleme limitini kaldırır, Max 3 Dosya Transferi limitini kaldırır- aynı anda sınırsız dosya yollayabilirsiniz Konuşmalarınıza saat ekleyebilir, Birisi Konuşma Pencerenizi Kapatırsa size haber verir, Bir mesajda Max 5000 karakter yazabilmenizi sağlar, Engellediğiniz kişiler ile yazışmanızı sağlar bir nevi görünmezlik gibi, Kişi listenizdeki reklamları engeller...
MessengerDiscoveryX 2.1 Yeni full versiyonu türkçe dil desteği ile bomba gibi geldi özelliklere gelince...
webcam görüntüsünü kaydetme size gelen dosyaları katagorilere göre düzenleme değişebilir durum mesajları uyarı mesajları ince ayarları winksleri , titreşimleri ve kişisel emoticonsları engelleme otomatik cevap verme karşıdakinin avatarını kaydetme ekran görüntüsü yollama görünmezken konuşma kişi listesi yöneticisi ve diğerleri...
http://www.hotmail.com adresine girin ve mail adresi ve şifrenizi yapıp hesabınızı açın active etme sayfası çıkacak hesabınızı aktif edin sonra hotmail
yönetmeliğinin bir yazısı çıkacak orda bir şeye tıklamadan önce adres çubuğunda yazan adresin sonuna &_lang=tr ekleyin ama dikkat edin yazan adresi
silmeden sadece sonuna ekleme yapıcaksınız ve sonra ekleme yaptıktan sonra entera basın sayfa tekrar türkçe olarak açılacak ve kabul ediyorum u
tıklayıp ilerleyin hesabınız 25 oldu ve bir ay sonra 250 mb olucak , kolay gelsin...
arkadaşlar media player ve winamp da ne dinliyorum özelliği aktif etmek için
resimdeki yerin seçili olması gerekli , ayrıca winamp içinBurayı Tıklayın ve bu eklentiyi yükleyin...
-------------------------------------------------------------------------------------- Ayrıca msn messenger 7 de eklediğiniz smileyların yedeğini almak için
C:\Documents and Settings\...\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
burda \CustomEmoticons altında eklediğiniz smileylar .dat uzantılı olarak yer alıyor ... yazılı yerde bilgisayarınıza verdiğiniz isim olucak
bu arada bütün dosyalar görünür vaziyette olmalı yoksa application data klasörü gözükmez
ulwi kardeş çalışmalarından dolayı seni tebrik ediyorum.Ama bu universal patchte bir sorun var hiç bir şeyi kaldıramıyor. Diğeriyle sadece tabs ları kaldıramıyoruz.Tabsları kaldırmak istiyorum.Bunun için hangi programı kullanmalıyım acaba?
ulwi baba sağolasın güzel eklemeler yapmışsın. MSN 7.5 in yeni özelliği olan SES KLİBİ özelliğinden bahsettinmi. Bence çok güzel bi özellik. Dinlediğin şarkının bir bölümünü veya mikrofonun varsa ses kaydını karşı tarafa gönderebiliyorsun. Ben denedim çok güzel bi özellik
universalpatch de bütün soldaki secenekleri isaretleyin sonra uygula diyin ve msn messengerin kapalı olmasına dikkat edin bu şekilde tabs ı kaldırıyor ve çoklu msn açabiliyoruz...
universalpatch de bütün soldaki secenekleri isaretleyin sonra uygula diyin ve msn messengerin kapalı olmasına dikkat edin bu şekilde tabs ı kaldırıyor ve çoklu msn açabiliyoruz...
arkadaşlar bu yen discovery 1.1.0.3 üzerinden açılıyorya msn bende en az iki kere tekrar etmem geekiyor o an bağlatı yavaş ise oturum açıyo sizdede varmı bu sorun
pentium 4 3000@3450 (sl6wk) işlemci abit ıc7 board 2x 1gb kingston ( samsung tccc ) ram 120 gb samsung sata II hdd ,Asus 1814blt ( sata dwdr ),lg writer Hic x800xtpe, philips 107b4 monitör ve raidmax scorpio 868 kasa ve thermaltake pipe 101,Fsp bluestorm 2 500w psu 3dmark2001: 22600 3dmark2003: 12500 3dmark05:5500
Wallahi super is olmus bayağı bilgi sahibi oldum. Yalnız arkadslar linklerin çoğu açılmıyor. Güncellebilen arkadaslar varsa daha iyi olur. Tüm arkadaslara iyi sohbetler !!!
Voilà! In view, a humble vaudevillian veteran cast vicariously as both victim and villain by the vicissitudes of fate. This visage, no mere veneer of vanity is a vestige of the vox populi, now vacant, vanished. However, this valorous visitation of a bygone vexation stands vivified and has vowed to vanquish these venal and virulent vermin vanguarding vice and vouchsafing the violently vicious and voracious violation of volition. The only verdict is vengeance, a vendetta ... held as a votive not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose. So let me simply add that it's my very good honor to meet you and You may call me V.
smileyleri ve winksleri kolay eklemenin yöntemini biri anlatabilir mi acaba? ve hareketli avatarları kendimiz yapamaz mıyız ya da daha fazlasını nasıl buluruz?
Msn messenger v 7.5 build 7.5.0299 daki hatalar giderilmiş. Reklam kaldırma,birden çok msn açma yaması,titreşim kısıtlamsını kaldırma gibi yaması ile birlikte burdan indirin: http://sr2.mytempdir.com/145783
Msn messenger v 7.5 build 7.5.0299 daki hatalar giderilmiş. Reklam kaldırma,birden çok msn açma yaması,titreşim kısıtlamsını kaldırma gibi yaması ile birlikte burdan indirin: http://sr2.mytempdir.com/145783
burdaki ingilizce acaba tr si ne zaman çıkar
pentium 4 3000@3450 (sl6wk) işlemci abit ıc7 board 2x 1gb kingston ( samsung tccc ) ram 120 gb samsung sata II hdd ,Asus 1814blt ( sata dwdr ),lg writer Hic x800xtpe, philips 107b4 monitör ve raidmax scorpio 868 kasa ve thermaltake pipe 101,Fsp bluestorm 2 500w psu 3dmark2001: 22600 3dmark2003: 12500 3dmark05:5500
7.5 in son sürümünüde patchledim ama hala bağlanamıyorum.Güvenlik duvarıyla ilgili bişeyler söylüyor.Güvenlik duvarını disable etmeme rağmende olmadı.Msnin 7.5 e kadar bütün versiyonları kusursuz çalıştı fakat 7.5 i hala çalıştıramıyorum
Güvenlik duvarıyla alakalı bişi olduğunu sanmıyorum önceki versiyonları gayet kusursuz çalışıyorlar..